Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Plaćam premium članarinu već mesecima a vi mi uproos tome briste oglase koji su navodno istekli. Zar premium članarina ne podrazumeva i to da oglasi stoje na stranici bez onzira na to koliko dugo su tu, mada i to što brišete nije hronološki.
2026 06 08
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2026 06 09
Da li mogu da kupim Pro aket ,350 dinara mesecno?
2026 06 09
Da li je moja pretplata otkazana? Namuci se sa otkazivanje!
upload
pre 29 dana, 19:57
Da li moze neko da mi pomogne, molim vas? Pokusala sam sama po forumu da nadjem odgovor ali nisam uspela. Kad ide kao što je objašnjeno da otkažem pretplatu odem na stripe i tamo mi ne stoji CANCEL SUBSCRIPTION, nego mi piše DON'T CANCEL SUBSCRIPTION. Takođe piše i "Your service will end on June 25, 2026." i Current subscription Cancels Jun 25. To mi deluje kao da će i otkazati narednog meseca, tj. posle 25/6 ali kad se vratim na Plan nadogradnje stoji "Dobićete novu kvotu za stavke i kredite i vaš plan će se automatski obnoviti 2026-06-25". Kad kliknem na otkaži pretplatu samo se kao refreshuje strana i ništa se ne desi. Šta da radim, pomagajte!
pre 28 dana, 19:31
> Misenija: > Da li moze neko da mi pomogne, molim vas? Pokusala sam sama po forumu da nadjem odgovor ali nisam uspela. Kad ide kao što je objašnjeno da otkažem pretplatu odem na stripe i tamo mi ne stoji CANCEL SUBSCRIPTION, nego mi piše DON'T CANCEL SUBSCRIPTION. Takođe piše i "Your service will end on June 25, 2026." i Current subscription Cancels Jun 25. To mi deluje kao da će i otkazati narednog meseca, tj. posle 25/6 ali kad se vratim na Plan nadogradnje stoji "Dobićete novu kvotu za stavke i kredite i vaš plan će se automatski obnoviti 2026-06-25". Kad kliknem na otkaži pretplatu samo se kao refreshuje strana i ništa se ne desi. Šta da radim, pomagajte! Otkazes karticu u banci sledeci put pamet u glavu 113 stranica ovog posta i dalje neko placa pretplatu...Pa vi svi ste za rubriku verovali ili ne..Amna devojke breeee
pre 27 dana, 16:49
> Sale023: > > Misenija: > > Da li moze neko da mi pomogne, molim vas? Pokusala sam sama po forumu da nadjem odgovor ali nisam uspela. Kad ide kao što je objašnjeno da otkažem pretplatu odem na stripe i tamo mi ne stoji CANCEL SUBSCRIPTION, nego mi piše DON'T CANCEL SUBSCRIPTION. Takođe piše i "Your service will end on June 25, 2026." i Current subscription Cancels Jun 25. To mi deluje kao da će i otkazati narednog meseca, tj. posle 25/6 ali kad se vratim na Plan nadogradnje stoji "Dobićete novu kvotu za stavke i kredite i vaš plan će se automatski obnoviti 2026-06-25". Kad kliknem na otkaži pretplatu samo se kao refreshuje strana i ništa se ne desi. Šta da radim, pomagajte! > Otkazes karticu u banci sledeci put pamet u glavu 113 stranica ovog posta i dalje neko placa pretplatu...Pa vi svi ste za rubriku verovali ili ne..Amna devojke breeee Hvala na komentaru, ali iskreno ne razumem kako je otkazivanje kartice u banci normalno rešenje za otkazivanje jedne pretplate. Po toj logici, svaki put kada više ne želimo da koristimo Netflix, Spotify, neki sajt ili bilo koju drugu uslugu na koju smo pretplaćeni, trebalo bi da odemo u banku i ugasimo karticu? Zatim da vadimo novu karticu, menjamo podatke za sve ostale servise, račune i plaćanja koja koristimo? Zvuči prilično glupo.... Poenta pretplate upravo i jeste da može da se aktivira i otkaže preko servisa na koji si se pretplatio, bez potrebe da zbog toga menjaš ili gasiš platnu karticu. Takođe, nema potrebe za takvim tonom. Najnormalnije sam pitala za pomoć jer mi prikazane informacije nisu bile jasne. Ako ne želiš da pomogneš, sasvim je u redu da preskočiš pitanje i prepustiš odgovor nekome ko zna ili želi da pomogne. Forum postoji upravo zbog toga da ljudi mogu nešto da pitaju kada im nije jasno, a ne da ''pametujemo''...
pre 24 dana, 20:11
Kako platiti paket za koji ee odlucimo? Ja sam se odlucila za premium paket 550 din, jer ima dosta predmeta? Hvala
pre 22 dana, 08:08
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Kako da se dopuni kredit i aktivira opet?
pre 20 dana, 09:01
Šta su "krediti"? Krediti su digitalna valuta na Mojekrpice koju možete koristiti za: Isticanje oglasa Povećanje vidljivosti Pristup dodatnim pogodnostima Ja moje ne mogu da koristim ... :@ Sluze za ukras!!!
pre 19 dana, 01:37
> Misenija: > Da li moze neko da mi pomogne, molim vas? Pokusala sam sama po forumu da nadjem odgovor ali nisam uspela. Kad ide kao što je objašnjeno da otkažem pretplatu odem na stripe i tamo mi ne stoji CANCEL SUBSCRIPTION, nego mi piše DON'T CANCEL SUBSCRIPTION. Takođe piše i "Your service will end on June 25, 2026." i Current subscription Cancels Jun 25. To mi deluje kao da će i otkazati narednog meseca, tj. posle 25/6 ali kad se vratim na Plan nadogradnje stoji "Dobićete novu kvotu za stavke i kredite i vaš plan će se automatski obnoviti 2026-06-25". Kad kliknem na otkaži pretplatu samo se kao refreshuje strana i ništa se ne desi. Šta da radim, pomagajte! Ulogujte se putem kompa, ja nisam uspevala preko telefona nista da uradim, preko laptopa da.
pre 19 dana, 11:43
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Zasto ne mogu da izbacim oglas ako sam platila
pre 19 dana, 17:01
Devojke,imate li problema sa slanjem i primanjem poruka ? Po ceo dan vrti ali poruke ne idu ..
pre 19 dana, 17:59
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
pre 17 dana, 09:44
> Fastshop: > Devojke,imate li problema sa slanjem i primanjem poruka ? Po ceo dan vrti ali poruke ne idu .. Cesto imam tih problema, ali nakon sto ostavim komentar na forumu, proradi i slanje poruka... 😅
pre 17 dana, 11:56