Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Probala sam premium plan mesec dana i sada zelim da se vratim na besplatan plan, a ne postoji opcija za to nigde. Za sve ostale planove postoji opcija, ali za besplatan plan nema. Pokusvaju vise puta dnevno da mi naplate uslugu koju vise ne zelim da koristim. Kako da je odjavim? I zasto ne postoji opcija da obrises nalog? Ovde sam jace od mesec dana i samo mi stizu poruke od prevaranata, ne zelim da poslujem na ovakvom sajtu.
pre 16 dana, 19:18
isti slucaj je i kod mene. ne moze da se obrise kartica a sto je protivzakonito. gledam sada admini su logocvani poslednji put pre 4 nedelje.
pre 16 dana, 19:29
Nista moram u banku da idem da vidim da li tamo mogu da blokiraju naplate ove
pre 16 dana, 19:30
Pratim ovaj sajt već godinama, veći apsurd od ovih uvedenih članarina nisam videla. Trebalo bi da se uvaže najpametniji predlozi, a ne da se fura loša ideja.
pre 9 dana, 14:09
Da li moze pomoć? Ja ima u novcaniku 1400 rsd preostalo a trazi mi da kupim plan, sta mi znace tih 1400 rsd kada me on opet vodi na ponovno skidanje para sa kartice ? Nema mi neke logike!
pre 8 dana, 06:34
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Ja sam platila predplatu i ne mogu nista da izbacim
pre 8 dana, 07:30
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Kako da platim članarinu
pre 8 dana, 07:47
Uništili ste sajt kompletno i desetkovali ga sa kvalitetnom garderobom. Očigledno je ego bio veći nego neke od boljih ideja za naplatu koje su mogle da prodju...
pre 7 dana, 10:24
Admini su kvazi figure koje ne reaguju ni na sta. Pokusavam da nadogradim plan, ne dozvoljava nista. Na stranu sto nisu zasluzili nikakvu naplatu, jer uopste ne rade posao admina. Sitnicare za neke gluposti, a kod ozbiljnih stvari se ne javljaju.
pre 2 dana, 12:58
> Misenija: > > Sale023: > > > Misenija: > > > Da li moze neko da mi pomogne, molim vas? Pokusala sam sama po forumu da nadjem odgovor ali nisam uspela. Kad ide kao što je objašnjeno da otkažem pretplatu odem na stripe i tamo mi ne stoji CANCEL SUBSCRIPTION, nego mi piše DON'T CANCEL SUBSCRIPTION. Takođe piše i "Your service will end on June 25, 2026." i Current subscription Cancels Jun 25. To mi deluje kao da će i otkazati narednog meseca, tj. posle 25/6 ali kad se vratim na Plan nadogradnje stoji "Dobićete novu kvotu za stavke i kredite i vaš plan će se automatski obnoviti 2026-06-25". Kad kliknem na otkaži pretplatu samo se kao refreshuje strana i ništa se ne desi. Šta da radim, pomagajte! > > Otkazes karticu u banci sledeci put pamet u glavu 113 stranica ovog posta i dalje neko placa pretplatu...Pa vi svi ste za rubriku verovali ili ne..Amna devojke breeee > Hvala na komentaru, ali iskreno ne razumem kako je otkazivanje kartice u banci normalno rešenje za otkazivanje jedne pretplate. Po toj logici, svaki put kada više ne želimo da koristimo Netflix, Spotify, neki sajt ili bilo koju drugu uslugu na koju smo pretplaćeni, trebalo bi da odemo u banku i ugasimo karticu? Zatim da vadimo novu karticu, menjamo podatke za sve ostale servise, račune i plaćanja koja koristimo? Zvuči prilično glupo.... > Poenta pretplate upravo i jeste da može da se aktivira i otkaže preko servisa na koji si se pretplatio, bez potrebe da zbog toga menjaš ili gasiš platnu karticu. > Takođe, nema potrebe za takvim tonom. Najnormalnije sam pitala za pomoć jer mi prikazane informacije nisu bile jasne. Ako ne želiš da pomogneš, sasvim je u redu da preskočiš pitanje i prepustiš odgovor nekome ko zna ili želi da pomogne. Forum postoji upravo zbog toga da ljudi mogu nešto da pitaju kada im nije jasno, a ne da ''pametujemo''... U pravu ste!
pre 1 dana, 08:12
Sram vas bilo za sve!
pre 1 dana, 16:21
1 2 ... 112 113 114