Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Dobar dan. Kako da upltim ?
2026 08 04
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Htela sam da pitam na koji broj računa mogu da uplatim članarinu?
2026 08 04
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Da li trebam da platim clanarinu da bih kupila stvar? Ako da,gde i na koji nacin? Hvala
2026 08 04
> Gorana80: > > AdminMK: > > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > > Kako će izgledati novi paketi: > > 1. Starter – 150 rsd mesečno > > • Do 10 aktivnih oglasa > > 2. Pro – 350 rsd mesečno > > • Do 30 aktivnih oglasa > > • Bez reklama > > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > > 3. Premium – 550 rsd mesečno > > • Neograničen broj oglasa > > • Bez reklama > > • Prilagodjavanje izgleda profila > > • 100 kredita mesečno > Da li trebam da platim clanarinu da bih kupila stvar? Ako da,gde i na koji nacin? Hvala Ne treba. Kupci ne plaćaju članarinu.
2026 08 04
Pa aktivirajte mi pretplatu,od 2 ste skinuli novac a ne mogu ubaciti predmete,jako su azurni da uzmu pare a aktivacija nista🤦
2026 08 04
Godinu dana kasnije, kopira se i dalje prva poruka. Niko ništa da pročita... Uh!
pre 27 dana, 14:09
Povremeno uđem na sajt čisto da vidim ima li neke promene ali izgleda i dalje je isto neko može da kači predmete a neko uplati pa ništa ne može. Baš bezveze u početku sam se razmišljala da li da uplaćujem pa sam odustala baš zbog toga. Nebih da rizikujem da mi se skida novac sa računa za ništa...
pre 27 dana, 22:56
Kako da otkazem pretplatu? Isla sam na opciju otkazivanja i nakon dva cim su mi legle prve pare na racun automatski mi se opet obnovila pretplata iako sam je prethodno otkazala.
pre 26 dana, 16:41
> AlekStojanovic: > Kako da otkazem pretplatu? Isla sam na opciju otkazivanja i nakon dva cim su mi legle prve pare na racun automatski mi se opet obnovila pretplata iako sam je prethodno otkazala. Deluje kao da i dalje imate plan. Proverite na profilu da li ste zaista otkazali. Možda niste potvrdili otkazivanje. Pregledajte sve opcije na profilu. Probajte i preko kompjutera da se ulogujete ako ga imate.
pre 26 dana, 18:35
Oni sa dzakovima treba vecu clanarinu da placaju.
pre 23 dana, 16:56
Molim Vas objasnite Mi kako to da uplatim.
pre 20 dana, 22:16
> AnaDjxx: > > Esprit21: > > Koja je logika konkretno koriscena pa da neko ko ima svojih 35 stvari placa isto kao neko ko svaki drugi dan ili svake nedelje istresa dzakove robe? > > Nije li logicnije da se naplacuje provizija po prodatoj stvari nego ovo? Ili ako ce ostati na ovome, nije li logicnije da posto sajt ne moze biti ziv bez korisnika, da se svim korisnicima dozvoli odredjeni broj besplatnih oglasa (sve ispod jedne stranice je smesna cifra) npr. jedna stranica? A da se malo drugacije naplacuje ostatak, jer nije isto staviti 35 stvari i recimo 3500, a platiti isto. Neka se uvede da se placa po stranici ili svake 2 dodatne stranice da kostaju 2 evra, ako vec ne zelite onaj sistem provizije. > Nema kod njih nikakve logike vec duze vreme. Bitno da su izmislili naplacivanje, a to sto je opis predmeta KOBASICA vec godinu dana i sto su aktivne clanice sa preko 7 negativnih ocena (dve su mi se javile u prethodnih sedam dana) to njima nije bitno. Devojke su otvarale teme sa predlozima sta treba popraviti, bas se dosta clanica ukljucilo u temu i sta smo dobili? NISTA hahahah mislim da je cak jedan od predloga i bio neka vrsta clanstva, NARAVNO DA SU SE SAMO ZA TO UHVATILI, a sve ostalo izignorisali Strasnooooooo!!!!!!! U pravu ste!!!! Jos neke zene koje stavljaju tagove BLONDY a stvari su bukvalno od pre +10 godina iz neke random radnje!!! A meni stavljaju negativnu ocenu a slike su moje i zato moram da artikal slikam ruznije da mi ne bi skinuli oglass!!! Nikakve logike sramota!! Samo me interesuje da li posle tog probnog perioda od dva meseca mozemo da postavljamo do 3 artikla ili ni to ne mozemo?
pre 20 dana, 22:44
Kako da vidim fakturu koju izdaju krpice? ne mogu da skinem nijednu, iako stoji dugme za download...
pre 19 dana, 12:28
> teodoras02: > Samo me interesuje da li posle tog probnog perioda od dva meseca mozemo da postavljamo do 3 artikla ili ni to ne mozemo? Probni plan je davno prošao. To je bio period nakon uvođenja planova. Svi imaju pravo da postave 3 oglasa besplatno.
pre 19 dana, 13:25
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Kako to da aktiviram?
pre 19 dana, 14:07