Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> Her_Fashion: > Treba naplatiti, o tome već dugo pišemo na raznim temama. > Ali kao što je rečeno iznad, devojke sa 30 predmeta plaćaju isto kao one sa 200 ili 3000? > Nije smisleno niti logično. > Problem je što će komercijalni prodavci nastaviti da dupliraju predmete, spamuju i krše pravila kao i do sad jer njima 550 dinara ne menja ništa u poslovanju, a devojke koje prodaju svoje stvari će izgubiti želju da uopšte koriste sajt. > Molim Vas, kako jedna Nektarina sa 3500 predmeta (bukvalno) plaća isto kao npr Esprit21 sa tipa 40 predmeta? > Meni lično, ovo ništa ne menja preterano, plaćam VIP svakako, ali mislim da će još više da privuče komercijalnu prodaju a odvrati regularne prodavce/kupce od korišćenja sajta. > Koliko vidim, odluka je već donesena, tako da ne znam da li ima uopšte poente da ovde nešto raspravljamo, ali eto, moje mišljenje "ukratko" > Nisam se osvrnula na probleme funkcionalnosti sajta, pod pretpostavkom da ne kažem "nadom" da bi priliv novca iste rešio.
2026 04 23
Ja kao kupac,vec sam izgubila volju Mislim da je ovaj potez gasenje sajta u roku 2 godine,nece imati smisla Ono pre 3,4 godine je bilo super,pa ste uveli reklame i menjali nesto jos Sad opet promene ,plus naplacivanje,to vise nije to Dosta devojaka je ovde bilo iz NAVIKE,a kad menjate sajt ,menjate navike i tako gubite ljude..Pozdrav
2026 04 23
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Da li mogu dobiti informaciju kako da uplatim?
2026 05 04
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Ok. Samo mi odgovorite kako i gde treba uplatiti novac.
2026 05 10
Ja bih odabrala 3
2026 05 10
> Esprit21: > Koja je logika konkretno koriscena pa da neko ko ima svojih 35 stvari placa isto kao neko ko svaki drugi dan ili svake nedelje istresa dzakove robe? > Nije li logicnije da se naplacuje provizija po prodatoj stvari nego ovo? Ili ako ce ostati na ovome, nije li logicnije da posto sajt ne moze biti ziv bez korisnika, da se svim korisnicima dozvoli odredjeni broj besplatnih oglasa (sve ispod jedne stranice je smesna cifra) npr. jedna stranica? A da se malo drugacije naplacuje ostatak, jer nije isto staviti 35 svojih stvari i 3500 stvari iz dzakova, a po vasem sistemu ispada da jeste, jer i onaj sa 35 svojih i onaj sa 3500 iz nekih dzakova plate isto. Neka se uvede da se placa po stranici ili svake 2 dodatne stranice da kostaju 100 dinara, ako vec ne zelite onaj sistem provizije. Slaxem se
2026 05 17
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Gde imaju podaci za uplatu? Ne znam kako da uplatim paket.
2026 05 25
Zdravo, idete na postavke pa iznad detalja o profilu klik na Planovi i tu cete imati opciju da uplatite
2026 05 25
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Uplatila sam promociju za 550 rsd i dalje mi ne odozvoljava da objavim oglas, traži nafogradnju, koja je već plaćina!!
2026 06 01
Ja dam uplatila i slika dokaza je u prilogu a ne mogu da okacim ? Šta se dešava ne vidi se kredit ????
upload
2026 06 01
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Zasto su onda ograniceni oglasi i trazi nadogradnju kada uzmemo premium paket???
2026 06 01
> Tina_Bambina: > > AdminMK: > > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > > Kako će izgledati novi paketi: > > 1. Starter – 150 rsd mesečno > > • Do 10 aktivnih oglasa > > 2. Pro – 350 rsd mesečno > > • Do 30 aktivnih oglasa > > • Bez reklama > > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > > 3. Premium – 550 rsd mesečno > > • Neograničen broj oglasa > > • Bez reklama > > • Prilagodjavanje izgleda profila > > • 100 kredita mesečno > Uplatila sam promociju za 550 rsd i dalje mi ne odozvoljava da objavim oglas, traži nafogradnju, koja je već plaćina!! Isto mi se desava,a pise da je uz taj paket neofranicen broj oglasa….
2026 06 01
Ja sam uplatila 150 din kredit i sad nd mogu da postavim nijedan artikal,zasto i u cemu je problem?
2026 06 04
Hvala na odgovoru
2026 06 04
> SarinaNinkovic: > Ja sam uplatila 150 din kredit i sad nd mogu da postavim nijedan artikal,zasto i u cemu je problem? 112 strana ovog posta i ti postavis ovako pitanje i placas??? Sta reci...
2026 06 04