Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara poslata prazna kutija

Imala je i 2 negativne i neutralne pre vase kupovine, a i to se racuna.
2025 08 12
> JelenaB501: > A odakle joj onda 100 pozitivnih ocena? Na osnovu cega.. to izgleda vise nije ni validno.. pa nista pustim je viralno da ode na portale pa kad krenu komentari ispod slika da vidimo kako ce da se nosi sa tim.. Da ne bude da sad podrzavam "Doxxing", ali zanimljivo je kako su sve te prevarantkinje vracale pare kad im se nadju mama i tata, tetke i ujne na FB i slicno.
2025 08 12
Niko nije savrsen, greske se desavaju i prodavac kada pogresi duzan je da se izvini i vrati novac. Ali kada prodavac krene sa time''vi ste bezobrazni, drski, isfrustrirani i ne znate sta zelite i sl.'' to znaci ili je jako sujetan i ne zeli da prizna gresku(jer neki ljudi smatraju da su nepogresivi) ili je ona druga sorta koja svesno uvaljuje, pa se pravi luda. U vase slucaju dobili ste praznu kutiju, tj. nista.
2025 08 12
> Her_Fashion: > > JelenaB501: > > A odakle joj onda 100 pozitivnih ocena? Na osnovu cega.. to izgleda vise nije ni validno.. pa nista pustim je viralno da ode na portale pa kad krenu komentari ispod slika da vidimo kako ce da se nosi sa tim.. > Da ne bude da sad podrzavam "Doxxing", ali zanimljivo je kako su sve te prevarantkinje vracale pare kad im se nadju mama i tata, tetke i ujne na FB i slicno. Imala sam i taj slucaj, gde sam na fb pronasla majku prevarantkinje, poznati ginekolog na Klinickom centru zapretila da su pisati mail klinickom da znaju ko im radi u ustanovi. Naravno majka je uredno vracala novac za cerkine prevare…
2025 08 12
> MarianneMary: > Niko nije savrsen, greske se desavaju i prodavac kada pogresi duzan je da se izvini i vrati novac. Ali kada prodavac krene sa time''vi ste bezobrazni, drski, isfrustrirani i ne znate sta zelite i sl.'' to znaci ili je jako sujetan i ne zeli da prizna gresku(jer neki ljudi smatraju da su nepogresivi) ili je ona druga sorta koja svesno uvaljuje, pa se pravi luda. U vase slucaju dobili ste praznu kutiju, tj. nista. Ne ne, ova se javila drsko na telefon i odmah rekla ukrali su u posti ili sam ih ja uzela i slikala praznu kutiju😂 naravno stav napad je najbolja odbrana… uopste se nije iznenadila kad sam rekla stigla prazna kutija.. sto znaci niskoonteligentna osoba koja ne moze ni da se potrudi da odglumi..
2025 08 12
> MarianneMary: > Imala je i 2 negativne i neutralne pre vase kupovine, a i to se racuna. Ja ne znam gde se nalaze te neutralne ocene.. 🤔
2025 08 12
Male su šanse da je ukradeno u pošti, sa druge strane ako bi išla na proveru težine morala bi da meri i pakovanje u kojem je stigla pošiljka (ne mislim na originalnu kutiju već na kesu(kovertu/papir, u šta god je bilo umotano), a pakovanje je članica verovatno bacila prilikom otvaranja paketa, nakit je i onako suviše male gramaže tako da od merenja nema neke koristi u dokazivanju.
2025 08 12
Nisam ja nista bacila, cuvam sve ako zatreba.. tu imam njenu adresu.. devojka je ladno izdvojila svoje vreme da ode u postu i posalje praznu kutiju. Takva je sutra spremna na sve…
2025 08 12
Meni samo nije jasno kako te osobe mogu spavati mirno znajuci da su nekog zavrnuli, boje li se boga, mislim evo nisam više pametna, očaj
2025 08 12
Doticna mi je vratila i ostalih 2000din na rn, prvo je bilo da ne znam s kim se kacim da je opasna bla bla, reko samo ti moje meni vrati pa preti slobodno, ja znam da sam cista ne bojim se nikoga.. 😅 Eto pa da zakljucamo ovu temu sa pozitivnim ishodom, hvala svima na podrsci🤞🏽
2025 08 13
Evo ne mogu da verujem😅 Drago mi je da ste uspeli da se izborite za svoj novac. Nadam se da je dotična naučila da ne može baš tako lako ni da se krade, i za to treba određen nivo znanja i umeća 🤣
2025 08 13
. Ne znam da ml je pp pravilu grupu al svakako ovde nema nikakvog reda
upload
2025 08 13
Nista lepse od neke klinke koja umisli da je nekakav mafijas iliti gangster 🤣
2025 08 13
Da daa, verovatno neki deda/deckonja opasan je iza nje pa kao da mi pripreti😂 Slobodno nek me potraze nije frka😅
2025 08 13
Merenjem kompletne ambalaže koju ste sačuvali dobićete gramazu koju možete uporediti sa navedenom gramazom pri slanju. Ako nemate mogućnost da izmerite kod kuće tacno u gram, u Posti bi sigurno izasli u susret. U slucaju da je gramaza identicna kao i gramaza navedena na pošiljci, to je to, nema mesta za izbegavanje i prebacivanje odgovornosti, kao ni za zadržavanje novca. Sve je tu crno na belo. Sjajno da ste vratili novac, ali strašno da je uopšte potrebno boriti se i trošiti vreme na takve stvari, malo li je drugih problema i računa kojima smo svaki mesec zatrpani, ludačkih postarina (naručih nešto za 1 300 rsd, sa postarinom izašlo 1. 910 rsd - ludilo!). Uništi nas kupoholicarska potreba, što zbog novčanih prevara, a da ne pominjemo uvaljene stvari, netačno opisane i sl., pa borba kako sa tim izaći na kraj: vratiti, dokazati da nije oštećeno, ili isečeno pri otvaranju, probanju i td, i td... A tu tražimo radost, smisao, sreću, a sve nam je to u većem postotku razočarenje (neodgovarajuca veličina, neodgovarajuci model, pri pranju se iskrivi, skine aplikacija...) i gomilanje nepotrebnog, a manje sporadična radost. Ono najvaznije - realna potreba za obuci se, obuti, namirisati i okititi, sigurno nije u svim tim gomilama..... U svemu navedenom krećem od sebe. Kao klinka, npr. leti, imala sam samo jedne starke, jedne svecane sandale i jedne papuce/japanke. Moja ćerka: dva do tri para patika, espadrile, dva para sandala - za park i svecane, dva para papuča - za more i park. Pa ko je ovde lud!?
2025 08 13