Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara poslata prazna kutija

Nema potrebe nista da se meri, osoba koja je mene prevarila je evidentni lazov i prevarant, njena reakcija da mindjuse nisu u kutiji je bila aah desavaa se jbg sta da se radi, je meni bila dovoljna. Poslata mi je prazna kutija verovatno misleci da ce joj to proci, pojeo vuk magarca.. ja sam postom slala zlato a ne obicnu bizuteriju nikad nista nije falilo..
2025 08 13
> zvezdara123: > Merenjem kompletne ambalaže koju ste sačuvali dobićete gramazu koju možete uporediti sa navedenom gramazom pri slanju. Ako nemate mogućnost da izmerite kod kuće tacno u gram, u Posti bi sigurno izasli u susret. U slucaju da je gramaza identicna kao i gramaza navedena na pošiljci, to je to, nema mesta za izbegavanje i prebacivanje odgovornosti, kao ni za zadržavanje novca. Sve je tu crno na belo. > Sjajno da ste vratili novac, ali strašno da je uopšte potrebno boriti se i trošiti vreme na takve stvari, malo li je drugih problema i računa kojima smo svaki mesec zatrpani, ludačkih postarina (naručih nešto za 1 300 rsd, sa postarinom izašlo 1. 910 rsd - ludilo!). Uništi nas kupoholicarska potreba, što zbog novčanih prevara, a da ne pominjemo uvaljene stvari, netačno opisane i sl., pa borba kako sa tim izaći na kraj: vratiti, dokazati da nije oštećeno, ili isečeno pri otvaranju, probanju i td, i td... > A tu tražimo radost, smisao, sreću, a sve nam je to u većem postotku razočarenje (neodgovarajuca veličina, neodgovarajuci model, pri pranju se iskrivi, skine aplikacija...) i gomilanje nepotrebnog, a manje sporadična radost. Ono najvaznije - realna potreba za obuci se, obuti, namirisati i okititi, sigurno nije u svim tim gomilama..... > U svemu navedenom krećem od sebe. Kao klinka, npr. leti, imala sam samo jedne starke, jedne svecane sandale i jedne papuce/japanke. Moja ćerka: dva do tri para patika, espadrile, dva para sandala - za park i svecane, dva para papuča - za more i park. Pa ko je ovde lud!? Slazem se u ovome sto ste napisali, pogotovo za nepotrebno gomilanje svega i svacega, prva sam takva🫣 Dosta puta sam bila ovde i razocarana kad nesto porucim ali opet moja slobodna volja da kupujem ovde, ali tako da me neko prevari, svesno posalje praznu kutiju.. ja znam na koje nacine i kako sam se izborila da mi vrati novac, nazalost pretnje uvrede sa ove strane. Vama hvala na izdvojenom vremenom i komentaru🩷
2025 08 13
> zvezdara123: A tu tražimo radost, smisao, sreću, a sve nam je to u većem postotku razočarenje (neodgovarajuca veličina, neodgovarajuci model, pri pranju se iskrivi, skine aplikacija...) i gomilanje nepotrebnog, a manje sporadična radost. Ono najvaznije - realna potreba za obuci se, obuti, namirisati i okititi, sigurno nije u svim tim gomilama.....
upload
2025 08 13
> A tu tražimo radost, smisao, sreću, a sve nam je to u većem postotku razočarenje (neodgovarajuca veličina, neodgovarajuci model, pri pranju se iskrivi, skine aplikacija...) i gomilanje nepotrebnog, a manje sporadična radost. Ono najvaznije - realna potreba za obuci se, obuti, namirisati i okititi, sigurno nije u svim tim gomilama..... > U svemu navedenom krećem od sebe. Kao klinka, npr. leti, imala sam samo jedne starke, jedne svecane sandale i jedne papuce/japanke. Moja ćerka: dva do tri para patika, espadrile, dva para sandala - za park i svecane, dva para papuča - za more i park. Pa ko je ovde lud!? Perite rucno i nista se nece iskriviti, skinuti aplikacija... Volela bih da su 90-ih i pocetkom 2000-ih postojale moje krpice i internet kupovina, jer se tad izlazilo najvise, a lepe stvari bile su po prodavnicama skupe, a i SH prodavnice su bile retke. Ali smo se snalazile.
2025 08 13
> Her_Fashion: > Nista lepse od neke klinke koja umisli da je nekakav mafijas iliti gangster 🤣 x-) x-) x-) ovo je sve što treba da se zna...
2025 08 14
> JelenaB501: > Definitivno pozitivne ocene vise nista ne znace… ja mislim da se radnici ne bi usudili time da se bave.. pritom nije zlato u pitanju.. ona je meni te mindjuse rezervisala i u medjuvremenu ih skinula sa profila, ja sam mislila ajde prodala ih je. Onda joj se javim sms kaze nije prodala poslace mi, bilo mi je to malo sumnjivo al reko ajde devojka ih sklonila zbog mene😂 kad ono… Radnici pošte se usude da nestane ceo paket, u inostranstvo. I iz istog.
2025 08 16
Admini ipak ne zele da je blokiraju jer kazu da mi je vratila celokupan iznos.. sto je presmesno, nije uspela mene ali hoce nekog sledeceg da prevari. Sve sto su uradili skinuli su mi osvetnicku negativnu ali sta imam od toga moze opet nesto da napise i izvredja me🙄
2025 08 19
Sisterrrrns ovo je nova clanica bez pozitivnih ocena, prodaje Mona haljinu novu za 2000 din trazila sam da mi posalje sa otkupom ona trazi uplatu unapred. pošto sam vec na sudu sa jednom clanicom koja me je prevarila za 8000 nisam htela da ponovo nasednem. ima li neko neki info?
2025 08 19
1 2 3 4 5