Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara poslata prazna kutija

> Esprit21: > > JelenaB501: > > 4500 su joj bile na profilu dala mi je kao za 4000din, vratila mi je 2000 na rn kaze ipak je i ona ostecena😂 Ako gresim i ako su stvarno ukrali u posti, nek ide meni na dusu… > Ona kao posiljalac mora da ulozi zalbu, nema sta da se dogovarate i da vraca pola pa da se pitate posle sta se zapravo desilo kada se zna procedura u ovakvim situacijama. Ako odbije da podnese zalbu i vrati vam novac onda je poslala prazne kutije. Tacka Ma ja sam je naterala pretnjama i to pola da mi vrati, doduse ona je predlozila al za mene bolje ista nego nista, a i ona je opet “zaradila”, blokirace je ali otvorice nalog pod drugim imenom i to je to.. Naravno da nije ukrao niko u posti to su price za malu decu.. isla je na to ako joj prodje prodje.. eto proslo je donekle
2025 08 11
> Her_Fashion: > > Esprit21: > > > Her_Fashion: > > > Posle neko otvori temu na forumu "Zašto ne ide prodaja?", evo upravo zbog ovakvih koje su sve kupce rasterale sa sajta.. > > Meni je interesantno kako ti prevaranti uvek imaju kupce > 😅 Isto.. ova devojka čak ima i realne cene, nije da ima onaj tipičan mamac sa nerealno niskim cenama. > Na kraju će ona (sa sve ovom negativnom) da proda Gucci naočare za 22000 I da pošalje nekom praznu futrolu, a moje će npr. da stoje još 100 godina 🙄🙄 Bila mi je sumnjiva odmah, nije htela da da ime i grad odakle je samo br racuna i tu sam ja dva puta trazila ime i ajde dala je, verovatno je mislila ova je bas zapela za mindjuse daj da ja nju prevarim😅 hahha ismejah se slatko za suncanice😂 Ali po slikama jos deluje neka da “drzi” do sebe, izgleda su te najgore…
2025 08 11
Ona prodaje haljinu ''novo bez etikete'' a na slikama se vidi da ju je nosila, tj. uslikana je u njoj i to nije samo poziranje da se vidi kako stoji..
2025 08 11
Zali Boze lepog izgleda kad se prodade za siću od 4000din. Ja ne bih ime svoje ukaljala ni za milion…
2025 08 11
> JelenaB501: > Zali Boze lepog izgleda kad se prodade za siću od 4000din. Ja ne bih ime svoje ukaljala ni za milion… 4000din. nije sica.
2025 08 11
A, izvinite, kakav je tacno dogovor postignut ako ste za praznu kutiju platili 2000 umesto 4000? Zasto pristajete na to, ne razumem? To je Vas novac, ona je prevarant i ne bi trebalo da odustanete dok na sve moguce nacine ne iznudite svoj novac nazad. Uz negativnu ocenu, normalno.
2025 08 12
Dobar dan, Da li neko ima iskustva sa clanicom SuzanaPepeljak? Uplatila sam joj novac za predmet u nedelju, potvrdila mi je da novac legao, I da ce u toku dana poslati paket. Od tada je proslo nedelju dana, navodno je na poslovnom putovanju, I napisala mi je da ce poslati paket u naredni ponedeljak ipak, to je bilo juce. Da li neko moze nesto da mi napise o njoj?
2025 08 12
> Sljokica93: > Dobar dan, Da li neko ima iskustva sa clanicom SuzanaPepeljak? > Uplatila sam joj novac za predmet u nedelju, potvrdila mi je da novac legao, I da ce u toku dana poslati paket. > Od tada je proslo nedelju dana, navodno je na poslovnom putovanju, I napisala mi je da ce poslati paket u naredni ponedeljak ipak, to je bilo juce. > Da li neko moze nesto da mi napise o njoj?
upload
2025 08 12
> Sljokica93: > > Sljokica93: > > Dobar dan, Da li neko ima iskustva sa clanicom SuzanaPepeljak? > > Uplatila sam joj novac za predmet u nedelju, potvrdila mi je da novac legao, I da ce u toku dana poslati paket. > > Od tada je proslo nedelju dana, navodno je na poslovnom putovanju, I napisala mi je da ce poslati paket u naredni ponedeljak ipak, to je bilo juce. > > Da li neko moze nesto da mi napise o njoj?
upload
2025 08 12
> njelena360: > A, izvinite, kakav je tacno dogovor postignut ako ste za praznu kutiju platili 2000 umesto 4000? Zasto pristajete na to, ne razumem? To je Vas novac, ona je prevarant i ne bi trebalo da odustanete dok na sve moguce nacine ne iznudite svoj novac nazad. Uz negativnu ocenu, normalno. Ona meni trazi da skinem negativnu ocenu jos😂 U pravu ste skroz, vodim se tim bolje ista nego nista..
2025 08 12
> JelenaB501: > > njelena360: > > A, izvinite, kakav je tacno dogovor postignut ako ste za praznu kutiju platili 2000 umesto 4000? Zasto pristajete na to, ne razumem? To je Vas novac, ona je prevarant i ne bi trebalo da odustanete dok na sve moguce nacine ne iznudite svoj novac nazad. Uz negativnu ocenu, normalno. > Ona meni trazi da skinem negativnu ocenu jos😂 U pravu ste skroz, vodim se tim bolje ista nego nista.. Recite joj da uklanjanje negativne kosta te 2000 koje Vam je ukrala.. 😂 I za komentar iznad da "4000 nije sica" - jeste ako neko za toliko izgubi obraz.. Bar da su neke pare pa ajde da mogu da razumem, ovako najobicnija "secikesa"
2025 08 12
Tacnije 2340 sa ptt mi dodje😂 Ali ona je po slikama sva namunjena, Jalize haljine, Gucci cvike Prada dzemper.. prosto mi nerealno da to sebi neko dozvoli za sitniš da se bruka..
2025 08 12
Citiram je.. nemoj da mi pretis i budes bezobrazna u suprotnom neces dobiti nista i bices na gubitku😂😂 A ja svakako u gubitku🥴
2025 08 12
Nije sica da nekom placate toliko praznu kutiju, pa i 2000din. Nakit se kupuje samo od proverenih prodavaca kada se kupuje polovno na internetu. Nesto nije moralno, nije lepo i to''prodaje obraz za toliko i toliko'' takve ljude je briga za sve to.
2025 08 12
A odakle joj onda 100 pozitivnih ocena? Na osnovu cega.. to izgleda vise nije ni validno.. pa nista pustim je viralno da ode na portale pa kad krenu komentari ispod slika da vidimo kako ce da se nosi sa tim..
2025 08 12