Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara poslata prazna kutija

Devojka po imena Milena Brkic iz Beograda mi je poslala praznu kutiju bez nakita, optuzujuci radnike iz poste da su ukrali…
2025 08 11
.
upload
2025 08 11
milenabgbg-210414
2025 08 11
Proverite naznačenu težinu paketa koja piše na potvrdi, pa onda izmerite to što ste dobili(sa sve pakovanjem) i vidite da li se podudara. Nije nemoguće da su ukrali iz Pošte, ali vrlo mala verovatnoća. Ako su u pitanju oni Swarovski predmeti koji su na njenom profilu, svakako za iznos preko 5000 možete direktno u policiju da je prijavite, rešava se po službenoj dužnosti, ne treba privatna tužba (barem bi trebalo tako da bude).
2025 08 11
Ne bi trebalo javno da iznosite njene podatke, koliko sam upućena, nije dozvoljeno na forumu
2025 08 11
Hvala na odgovoru. Nasle smo se na pola puta, ona tvrdi da je ukradeno u posti ja u to ne verujem, i to je to. Neki dogovor je postignut ali ja sam svakako ostecena i na gubitku. Odustajem od krpica definitivno..
2025 08 11
Ja bih svakako izmerila to na Vašem mestu. Ok da je neki dogovor postignut, ali Vi kao kupac realno nemate ništa sa Poštom, ona treba da ode kao pošiljalac I uloži žalbu itd. Mislim, slaba vajda od toga kako bi "trebalo" da bude, ali dobro..
2025 08 11
Nema sanse da su radnici poste otpakovali ovo i ukrali. Isla je na foru, jos kad sam je nazvala kaze a kako ja da znam da nisi ti uzela iz kutije i lazes, sve mi je bilo jasno o cemu i kome se radi.. stvarno tuzno.. ali ajde vratila mi je pola iznosa pola nek je njoj na dusu, ili meni ako gresim…
2025 08 11
Ja samo ne znam koja muka bi me naterala da odem u postu i izdvojim svoje vreme, da nekom posaljem praznu kesu sa praznom kutijom… zaista evo nisam pametna vise…
2025 08 11
Problem je, I ako su ukrali nešto, vrv da vrednost nije naznačena na paketu, pa čak i ako se nekako dokaže da fali, ne može to da naplati. Mada meni je ta priča baš sumnjiva, koliko sam paketa slala I primala i nikad se tako nešto nije desilo.. Opet, profil sa toliko pozitivnih da pošalje prazne kutije, stvarno ne znam.. Žao mi je što Vam se to desilo..
2025 08 11
> JelenaB501: > Ja samo ne znam koja muka bi me naterala da odem u postu i izdvojim svoje vreme, da nekom posaljem praznu kesu sa praznom kutijom… zaista evo nisam pametna vise… Bukvano to, msm raznih prevara ima ovde, slali su raspale papuče umesto kupljene obuće, ali i meni prosto ne ulazi u glavu da neko nakon uplate na račun ode i svakako šalje praznu kutiju. Ili ste možda pouzećem platili?
2025 08 11
Definitivno pozitivne ocene vise nista ne znace… ja mislim da se radnici ne bi usudili time da se bave.. pritom nije zlato u pitanju.. ona je meni te mindjuse rezervisala i u medjuvremenu ih skinula sa profila, ja sam mislila ajde prodala ih je. Onda joj se javim sms kaze nije prodala poslace mi, bilo mi je to malo sumnjivo al reko ajde devojka ih sklonila zbog mene😂 kad ono…
2025 08 11
Svakako, ako ode i pošalje praznu kutiju, može da proba da se izvuče na "Pošta je ukrala". Ako nije tajna, koliko ste platili?
2025 08 11
Nisam pouzecem, platila sam joj unapred 😂 ali se bas potrudila da to izvede kako treba da se opere posle, uvek moze reci otkud znam da ih ti nisi izvadila i saljes sliku prazne kutiju, jeste evo bas mi je do toga u zivotu🥴
2025 08 11
Šta piše kao sadržaj pošiljke, Swarowski ili samo tipa nakit?
2025 08 11
1 2 3 4 5