Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara poslata prazna kutija

4500 su joj bile na profilu dala mi je kao za 4000din, vratila mi je 2000 na rn kaze ipak je i ona ostecena😂 Ako gresim i ako su stvarno ukrali u posti, nek ide meni na dusu…
2025 08 11
Pise sadrzina: bizuterija…
2025 08 11
A da utisci ne znače mnogo sam odavno naučila 😅 Meni je devojka sa 700 pozitivnih poslala oštećenu smrdljivu torbu za 16000. Bukvalno 2 godina sam je luftirala da bih je na kraju prodala za 6000 (što je neka realna cena, bila je prevrnuta koža koja je na nekim mestima izbledela itd.).
2025 08 11
> JelenaB501: > Pise sadrzina: bizuterija… Kako da ne, radnici Pošte rizikuju sigurnu platu i posao od koga žive, za bižuteriju...
2025 08 11
Pa da probala je na foru ali eto opet je uzela sebi 2000din za nista, poslala mi je samo kese😂 ja i dalje trazim po kesi da slucajnoo od nekud ne ispadnu🫣
2025 08 11
Posle neko otvori temu na forumu "Zašto ne ide prodaja?", evo upravo zbog ovakvih koje su sve kupce rasterale sa sajta..
2025 08 11
Al znala sam odmah kakva je osoba u pitanju, bavim se tim poslom manje vise, kako je drcna bila kad sam je nazvala u fazonu napad je najbolja odbrana, ja sam kriva bla bla.. rekla bih da je neka klinka u pitanju pa eto ljudi cisto da znate da ne prodjete kao ja.. da ne odete kuci sa praznom kesom😂
2025 08 11
> Her_Fashion: > Posle neko otvori temu na forumu "Zašto ne ide prodaja?", evo upravo zbog ovakvih koje su sve kupce rasterale sa sajta.. Upravo ovo, ja mesecima nista prodala nisam a pitanje je dal cu i kupiti vise.. ne treba mi taj stres
2025 08 11
> JelenaB501: > Al znala sam odmah kakva je osoba u pitanju, bavim se tim poslom manje vise, kako je drcna bila kad sam je nazvala u fazonu napad je najbolja odbrana, ja sam kriva bla bla.. rekla bih da je neka klinka u pitanju pa eto ljudi cisto da znate da ne prodjete kao ja.. da ne odete kuci sa praznom kesom😂 Uvek isti profil ličnosti. Meni je jedna poslala skroz izgrebanu satensku haljinu (kao mačke da su je napale) i nije htela ni da čuje za povrat, sve vreme drska i bahata. Na kraju mi napisala " Sama si kriva, i kod tebe na profilu piše da ne radiš povrat" 🤣???
2025 08 11
Ja bih joj na Vašem mestu ostavila tu negativnu (možda da editujete I napišete da Vam je vratila deo novca, kako god), ali je svakako upozorenje drugima.. ili bar neutralnu. Možda da pišete svakako Admin MK, pa vidite.
2025 08 11
> Her_Fashion: > Ja bih joj na Vašem mestu ostavila tu negativnu (možda da editujete I napišete da Vam je vratila deo novca, kako god), ali je svakako upozorenje drugima.. ili bar neutralnu. > Možda da pišete svakako Admin MK, pa vidite. Ostala je negativna kod nje nisam brisala, a admini ovde ne znam ni dal postoje uopste i dal citaju poruke. I nisu im validne poruke preko sms kako dokaz, ma cirkus od sajta..
2025 08 11
> Her_Fashion: > > JelenaB501: > > Al znala sam odmah kakva je osoba u pitanju, bavim se tim poslom manje vise, kako je drcna bila kad sam je nazvala u fazonu napad je najbolja odbrana, ja sam kriva bla bla.. rekla bih da je neka klinka u pitanju pa eto ljudi cisto da znate da ne prodjete kao ja.. da ne odete kuci sa praznom kesom😂 > Uvek isti profil ličnosti. Meni je jedna poslala skroz izgrebanu satensku haljinu (kao mačke da su je napale) i nije htela ni da čuje za povrat, sve vreme drska i bahata. Na kraju mi napisala " Sama si kriva, i kod tebe na profilu piše da ne radiš povrat" 🤣??? Da da tacno znaju sta ih ceka pa se unapred pripreme.. za siću se ljudi blamiraju..
2025 08 11
> JelenaB501: > 4500 su joj bile na profilu dala mi je kao za 4000din, vratila mi je 2000 na rn kaze ipak je i ona ostecena😂 Ako gresim i ako su stvarno ukrali u posti, nek ide meni na dusu… Ona kao posiljalac mora da ulozi zalbu, nema sta da se dogovarate i da vraca pola pa da se pitate posle sta se zapravo desilo kada se zna procedura u ovakvim situacijama. Ako odbije da podnese zalbu i vrati vam novac onda je poslala prazne kutije. Tacka
2025 08 11
> Her_Fashion: > Posle neko otvori temu na forumu "Zašto ne ide prodaja?", evo upravo zbog ovakvih koje su sve kupce rasterale sa sajta.. Meni je interesantno kako ti prevaranti uvek imaju kupce
2025 08 11
> Esprit21: > > Her_Fashion: > > Posle neko otvori temu na forumu "Zašto ne ide prodaja?", evo upravo zbog ovakvih koje su sve kupce rasterale sa sajta.. > Meni je interesantno kako ti prevaranti uvek imaju kupce 😅 Isto.. ova devojka čak ima i realne cene, nije da ima onaj tipičan mamac sa nerealno niskim cenama. Na kraju će ona (sa sve ovom negativnom) da proda Gucci naočare za 22000 I da pošalje nekom praznu futrolu, a moje će npr. da stoje još 100 godina 🙄🙄
2025 08 11