Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Neudobna letnja obuća

Tvrdim da je ovo nešto najneudobnije što postoji. Kupila sam ih prošle godine, na nagovor majke, s tim da je ona uzela baš original zmijski print, znači..... Otpada noga. Kupljene kao jer su bile na akciji. Ona ih je jednom nosila i zažalila, a ja samo po kući... I tako imamo 2 para neupotrebljivih papuča i veliko NE za Grubin, nisu jedine koje mi ne odgovaraju.
upload
2025 08 18
Te Grubinke koje sam ja kupila, nisam ni probala da nosim, stavila sam ih odmah na profil jer mi je uložak previše širok za stopalo, a i nije mi se nešto dopalo kako stoje. Ali s obzirom da sam kupovala od drugih brendova takve modele i krvarila, ne bih ni pokušala. S druge strane, znam lično osobe koje samo njih nose godinama. Devojka mog brata već minimum 6-7 godina nosi Grubin, te modele sa 2 kaiša, ima kožne a i one kao gumene za plažu, a i on isto samo njih nosi leti. 🤷‍♀️
2025 08 18
> Her_Fashion: > Hoću da kažem da tek nakon nekog realnog hoda od 20ak minuta primetim problem, a u početku sve sjajno. Da, razumem. Da li imate visok ris ili jednostavno osetljivu kožu? Čudi me da kožna obuća napravi baš toliki problem. Jasno je da treba da se razgazi, ali s druge strane kapiram da Vam se ne mili nositi ponovo nešto što pravi rane. > Nadam se da će ove Emu da budu dobre, ako ne noisću Adidas Adillete i bog da me vidi 🤣🤣 Evo, držim pesnice, mada su meni i te Adidas dobar izbor. 😀
2025 08 18
> Her_Fashion: > Devojka mog brata već minimum 6-7 godina nosi Grubin, te modele sa 2 kaiša, ima kožne a i one kao gumene za plažu, a i on isto samo njih nosi leti. 🤷‍♀️ ✌🏻 Ja isto!
2025 08 18
Mislim da nemam visok ris 🤔🤔 Definitivno je tu problem jer mi je kaiš preko prstiju ok. Sad da li je zato što nisam navikla, osetljiva koža ili šta već, ne znam. Imala sam neke baš sandale koji su imale slične kaiševe kao te Emu, tako da ima nade, napisaću update kad mi stignu 🍀 A Adidas su ok, ali sam htele neke koje mogu da obujem i na neku suknju, ili npr lanene pantalone +košulju i tako neke kombinacije, pa baš Adidas slides i ne ide 😅
2025 08 18
> Her_Fashion: > Imala sam neke baš sandale koji su imale slične kaiševe kao te Emu, tako da ima nade, napisaću update kad mi stignu 🍀 Obavezno! 👌🏻 > A Adidas su ok, ali sam htele neke koje mogu da obujem i na neku suknju, ili npr lanene pantalone +košulju i tako neke kombinacije, pa baš Adidas slides i ne ide 😅 Znam, znam 🤣 Obožavam Adidas, ali se i sama nasmejah dok sam pisala komentar jer ne mogu one papuče na sve. 🫣
2025 08 18
Evo da se javim koleginici. Ovde jedna poremecena koju i patofne zuljaju. Niko mi nije verovao da su me patike zuljale,cak i kad sam pokazivala krvave noge. Ceo zivot. Od deteta.
2025 08 19
> Danka123456789: > Jeste li probali obuću Leon? Moja drugarica godinama nosi njihov letnji asortiman, a skoro mi je za rođendan kupila njihove kožne sandale. Udobne su, mekane i lagane i baš sam oduševljena. Imam ove Leon sandale i savrsene su,
upload
2025 08 19
> lovesilver: > Evo da se javim koleginici. Ovde jedna poremecena koju i patofne zuljaju. Niko mi nije verovao da su me patike zuljale,cak i kad sam pokazivala krvave noge. Ceo zivot. Od deteta. 🤣🤣 Užas, ja sam bar patike našla. Ali da je muka, muka je😅
2025 08 19
I ja imam problem da nadjem udobnu obuću. Svu… Patike, papuče, štikle i čizme. Ove papuče me ne žuljaju. Koža ali meka, boja peska pa lepo izgleda kad se pocrni. Nisu posebno ženstvene ali meni se svidjaju.
upload
2025 08 19
Sviđa li Vam se Kanin obuća? Upravo videh (na fejsu) da je u toku letnja rasprodaja baletanki i sandala, pa Vas se setih jer je baš dosta toga veličine 37.
2025 08 19
> Noubliezjamais: > I ja imam problem da nadjem udobnu obuću. Svu… Patike, papuče, štikle i čizme. > Ove papuče me ne žuljaju. Koža ali meka, boja peska pa lepo izgleda kad se pocrni. Nisu posebno ženstvene ali meni se svidjaju. One i na slici deluju udobno 😆
2025 08 20
> Danka123456789: > Sviđa li Vam se Kanin obuća? Upravo videh (na fejsu) da je u toku letnja rasprodaja baletanki i sandala, pa Vas se setih jer je baš dosta toga veličine 37. Pogledala sam sad, baletanke sam prestala da nosim odavno zbog sličnih iskustava, tu su krvarile pete a neretko i prsti😅 Nikako da mi stigne potvrda na mejl za one Emu, moram danas da ih zovem. (Poručila sam I jedne druge Emu, njima su kaiševi od pamuka, i deluju ok, ali čekam da stignu i te druge pa da izaberem jedne)
2025 08 20
Edit: Sad sam proverila mejl i te Emu (što je Esprit21 postavila) nemaju na stanju🥲🥲 Ove su mi stigle, pa ću ovih dana da isprobam, moram da sačekam da mi zarastu rane 🤣🤣
upload
2025 08 20
Lepe su i, što je najbitnije, deluju udobno. 😀 Domaći propolis pomaže da rane brzo zarastu. Srećno! 🍀
2025 08 20