Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Neudobna letnja obuća

Hvalaa😀
2025 08 20
Nema na čemu. 🙂
2025 08 21
Svake godine kako ulazim u papuče, tako lečim žuljeve, kao da mi treba privikavanje na te kaiševe, valjda je do osetljive kože. Naviknem se i prestane da me žulja, jedino ukrsteni kaisevi od tvrde kože mi uvek prave žuljeve. Jedne ovog uslikanog tipa knot ili čvor me nisu uopšte nazuljale, ali one su mekane i sašivene duplo, tako da nema ivica koje bi mogle napraviti žuljeve. Moje su Inuovo i nisu za široko stopalo
2025 08 21
Ja sam ove godine prvi put uzela Mou i to su oblacici na kojima se hoda. Kaisevi od brusene koze, pa preko njih nasiveni deo, a oko zgloba kais od gume. Nigde nijedan zulj, a udobneeeee... Sve mekano i lepo. Vrebam sad i papuce.
2025 08 23
Ove su moje:
upload
2025 08 23
> jacaikaja: > Svake godine kako ulazim u papuče, tako lečim žuljeve, kao da mi treba privikavanje na te kaiševe, valjda je do osetljive kože. Naviknem se i prestane da me žulja, jedino ukrsteni kaisevi od tvrde kože mi uvek prave žuljeve. Jedne ovog uslikanog tipa knot ili čvor me nisu uopšte nazuljale, ali one su mekane i sašivene duplo, tako da nema ivica koje bi mogle napraviti žuljeve. Moje su Inuovo i nisu za široko stopalo Bogami ovo moje nisu ni zuljevi, kao rupe od metka 🤣🤣 Ali dobro, bar znam da nisam jedina, ja sam evo skoro celo leto na kraju provela u patikama
2025 08 23
> Oleloleeee: > Ove su moje: Jako su lepe, mada mislim da bi bile lepse bez tog ogromnog MOU na kaisu, preteruju vise sa tim stavljanjem logo-a da se vidi iz aviona. Mada ja msm da meni ocigledno nista sa tim gornjim kaisem ne odgovara
2025 08 23
Jao, bolje da nisam gledala 🤣
upload
2025 08 23
> Her_Fashion: > > Oleloleeee: > > Ove su moje: > Jako su lepe, mada mislim da bi bile lepse bez tog ogromnog MOU na kaisu, preteruju vise sa tim stavljanjem logo-a da se vidi iz aviona. > Mada ja msm da meni ocigledno nista sa tim gornjim kaisem ne odgovara Jesi li probala ove sto su ti stigle?
2025 08 23
> Esprit21: > Jesi li probala ove sto su ti stigle? Nisam jos uvek van kuce, ali ovako po kuci, msm da ce biti ok, pamuk je, stvarno tu nema sta da me zulja (valjda)
2025 08 23
> Her_Fashion: > > Oleloleeee: > > Ove su moje: > Jako su lepe, mada mislim da bi bile lepse bez tog ogromnog MOU na kaisu, preteruju vise sa tim stavljanjem logo-a da se vidi iz aviona. > Mada ja msm da meni ocigledno nista sa tim gornjim kaisem ne odgovara Skroz se slazem za te preterane oznake, takodje ih ne volim, ali ovima nisam mogla da odolim... 😄😄
2025 08 24
> Her_Fashion: > S druge strane, znam lično osobe koje samo njih nose godinama. > Devojka mog brata već minimum 6-7 godina nosi Grubin, te modele sa 2 kaiša, ima kožne a i one kao gumene za plažu, a i on isto samo njih nosi leti. 🤷‍♀️ Evo, ja ubacila dva para koja sam spominjala, moje i mamine, pa ako neko zna nekoga ko ih nosi, neka se javi, zaista jedva čekam da ih se rešim😅 Što se tiče tih letnjih gumenih, njih podnosim ali sam prve godine imala par žuljeva🤦
2025 08 30
Preporuka za Birdini sandale, lagane, lepe, udobne, lako se personalizuju, deluju kvalitetno odrađeno za cenu
2025 09 02
Dr scholl su vrh
2025 09 07
Ja sam imala taj problem godina, kozne, ne kozne, skupe itd vecito nazuljana pa moram japanke da nosim dok se smiri sve. Problem resila tako sto sam uzela onaj stik za stopala sto namazem da “klizi” Island Balea, slično kao vazelin ali bolje i one okrugle samolepljive providne gumene trake dm/lily pa se zalepi na kaiš ispod sandale ✨
2025 11 06