Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara Dexpress

Ovaj profil pokušava da me orevari sa Dexpres forom!!!
2025 12 15
Upravo sada
2025 12 15
Ovo je već druvi put da pokušavaju i to sa različitog profila!!!!
2025 12 15
Evo
upload
2025 12 15
Zdravo, mene su upravo prevarili, molim vas da se sankcionise ovaj profil. Doduse ja sam ostavila broj telefona i broj racuna, nisam skenirala qr kod, ne bi trebalo da mogu bilo sta da zloupotrebe sa brojem racuna ako nemaju karticu, mada nisam sigurna.
upload
2025 12 17
Oprez!!!!
upload
2025 12 21
Nadovezala bih se na objavu ostalih korisnika,ovaj profil kao i velika većina drugih PREVARA!!!!!!!! Obratite pažnju na sličnosti koje ti profili imaju,na međusobno ocenjivanje kako pozitivno tako i negativno( negativne ocene date međusobno,navodno zbog prevare),a kao što je i ranije pomenuto,Dexspress je ključni faktor.Čim vide da predlažete neki drugi način kupoprodaje,više ne odgovaraju na poruke. Verujem da na svakom sajtu postoje ljudi koji se bave ovim stvarima,ali ovo već nije naivno. Postoji li način da se ovi profili prijave/blokiraju/ ispitaju,bilo šta u cilju njihovog gašenja,eventualno postavljanje nekog upozorenja o bitnosti čuvanja podataka kao što su broj kartice itd.
upload
2025 12 25
PREVARA!!! DEXPRESS
upload
2025 12 27
> navajo: > Mislim da mi je upravo stigla takva poruka. > Članica ima dosta pozitivnih ocena, srecom da sam se setila da proverim jer nemam nesto mnogo iskustva sa prodajom. Isto i meni se desilo sa članicom. I isto ima pozitivne ocene...
2026 02 02
> T12345: > Upozorenje na ovu članicu! Meni je sad preko drugog sajta stigla ponuda za Dexpress i prica “dexpress za poslovne klijente”. Interesuje me, sta konkretno taj neko moze da uradi sanovim podacima sa fotke: tekuci racun, ime i prezime, adresa? I ja sam zamrzao tu prodaju jer niko mi so sad nije insistirao samo na jednoj kurirskoj sluzbi i odmah mi je bilo sumnjivo a sad vidim da se to desava
2026 02 04
Da li neko od Vas ima iskustva sa ovakvim nacinom kupovine? Ja predpostavljam da je i ovo pokusaj prevare. Nova sam na ovom sajtu pa sam htela da proverim. Hvala unapred!
upload
2026 02 21
I ovo je naravno prevara, nikako ne otvarajte link - nikad nijedan
2026 02 22
Jos jedan profil koji se bavi prevarom preko Dexpressa. Kada sam mu poslala slike, kaze kupice ali da posaljem Dexpressom. On ce da kreira link i sve ostalo… Pazite se
upload
2026 02 23
> sakica25: > Pazite se ovog profila!!! Još posle moje napisane recenzije da je prevara, ona meni ostavlja lošu recenziju da sam joj poslala pocepanu haljinu, što se naravno nikad nije ni desilo.
upload
2026 02 23
Da li je nekome zloupotrebljena kartica, sobzirom da sam ja nesela na to i sada ne znam da li da blikiram karticu
2026 02 24