Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara Dexpress

Evo još jedan,rekao je da ne može da otvori slike na sajtu,pa da mu pošaljem na Viber,desavalo se i ranije,ali kada mi je predložio Dexpress nešto mi je bilo sumnjivo kako sve ima poruke bukvalno kao iskopirane,pošalje mi jako brzo,pa sam proverila i vidim da ima ova grupa.
upload
2026 02 25
Evo
upload
2026 02 25
Evo i viber slika i broj
upload
2026 02 25
> alexpericcc63: > Nekoliko profila salje poruke da hoce da kupe stvari i insistiraju da se posalje Dexpressom, napisu svi slicnu poruku da se ostave podaci i da ce oni organizovati dostavu, da ce vas kurir zvati da pita za adresu i kada moze da dodje kod vas da uzme paket. > Poslace vam link na sajt Dexpressa gde ce vam dalje traziti podatke sa kartice. > NIKAKO ne ostavljajte podatke kartice, u pitanju su prevare. > Kada ih pitate da posaljete postom, oni nestanu i ne odgovaraju vise. > Ovaj sajt je postao jako lose i nebezbedno mesto. Upravo pokusana prevara ista!
upload
2026 02 26
Još jedan pokušaj prevare.
upload
2026 03 01
Profil koji je upravo pokusao prevaru. Ja sam poslao broj računa i nista vise od podataka. Sumnjivo mi je bilo sto insistira na dexpresu ali proverih ovde i vidim da isto pise kao i ostali prevaranti. Nadam se da ce ga blokirati pre nego sto ikoga prevari.
upload
2026 03 02
Još jedan
upload
2026 03 10
Prevarant
upload
2026 03 13
Jos jedna
upload
2026 03 13
Prvi put sam se registrovala na sajt da bih prodala jednu haljinu. Odmah mi je stigla poruka, koja mi je delovala sumnjivo čim se od mene traže neki podaci. I evo, znači prevara je u pitanju. Nisam podelila ni jedan podatak samo rekla da mi najviše odgovara da odem lično u Dexpress expozituru i pošaljem paket. Nema odgovora.
upload
2026 05 04
Pozdrav, evo mene su upravo prevarili sa profila Wufer2004, skenirala sa QR kod City expresa i ukucala podatke o kartici zajedno sa one 3 cifre, kao da bi mi legla uplata! jedina sreća je što na toj kartici nisam imala sredstava pa nisu imali šta da skinu. A kroz aplikaciju sam karticu privremeno blokirala. na žalost pošto sam ukucala sve podatke o kartici bojim se da ću ipak morati novu da vadim jer će mi verovatno čim mi legnu neka sredstva automatski ih skinuti, šta mislite, jel ima neko iskustva s tim? Obrisala sam komunikaciju gde su ti podaci, ali veruj da su svakako negde ostali sačuvani. Ne verujem koliko sam naivna ispala!!!
2026 05 05
Još jedan profil prevara na foru dexpress-a
upload
2026 05 14
> MajaVictory: > Da li je nekome zloupotrebljena kartica, sobzirom da sam ja nesela na to i sada ne znam da li da blikiram karticu Da li su ti skinute pare sa racuna?
pre 13 dana, 23:56
> Bikka7: > Pozdrav, evo mene su upravo prevarili sa profila Wufer2004, skenirala sa QR kod City expresa i ukucala podatke o kartici zajedno sa one 3 cifre, kao da bi mi legla uplata! jedina sreća je što na toj kartici nisam imala sredstava pa nisu imali šta da skinu. A kroz aplikaciju sam karticu privremeno blokirala. na žalost pošto sam ukucala sve podatke o kartici bojim se da ću ipak morati novu da vadim jer će mi verovatno čim mi legnu neka sredstva automatski ih skinuti, šta mislite, jel ima neko iskustva s tim? Obrisala sam komunikaciju gde su ti podaci, ali veruj da su svakako negde ostali sačuvani. Ne verujem koliko sam naivna ispala!!! Isto se desilo i meni! Sta ste uradili sa karticom? Jel ste uzeli novu?
pre 13 dana, 23:58
> Njanja555: > > MajaVictory: > > Da li je nekome zloupotrebljena kartica, sobzirom da sam ja nesela na to i sada ne znam da li da blikiram karticu > Da li su ti skinute pare sa racuna? Ja sam karticu privremeno blokirala, ali ne znam da li mogu kasnije da mi zloupotrebe karticu…
pre 13 dana, 00:00
1 2 3