Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara Dexpress

> MajaVictory: > Da li je nekome zloupotrebljena kartica, sobzirom da sam ja nesela na to i sada ne znam da li da blikiram karticu Ja sam blokirala mene su pokusali
pre 20 dana, 21:31
Nije ni meni skinuto nista sva srdca
pre 20 dana, 21:34
Sa profila isidoranesic ista priča. Raspituje se o proizvodu i traži da se pošalje Dexpressom. Zašto ne postoji opcija prijava profila?
pre 20 dana, 23:33
Ni meni nije skinuto nista, stigao mi je neki verifikacioni kod nakon unesenih podataka (prevara preko city expressa), ja ga nisam unela vec izasla iz svega. Posle kad sam proveravala stanje, nije nista skinuto jer je “otkazana” porudzbina u medjuvremenu. Nadam se da ni nece skinuti…. Ako je neko imao slicno iskustvo, napišite!
pre 16 dana, 18:20
> Betibupp: > > VanjaC.: > > Nadovezala bih se na objavu ostalih korisnika,ovaj profil kao i velika većina drugih PREVARA!!!!!!!! > > Obratite pažnju na sličnosti koje ti profili imaju,na međusobno ocenjivanje kako pozitivno tako i negativno( negativne ocene date međusobno,navodno zbog prevare),a kao što je i ranije pomenuto,Dexspress je ključni faktor.Čim vide da predlažete neki drugi način kupoprodaje,više ne odgovaraju na poruke. Verujem da na svakom sajtu postoje ljudi koji se bave ovim stvarima,ali ovo već nije naivno. > > Postoji li način da se ovi profili prijave/blokiraju/ ispitaju,bilo šta u cilju njihovog gašenja,eventualno postavljanje nekog upozorenja o bitnosti čuvanja podataka kao što su broj kartice itd. > Ista poruka mi je stigla danas sa nekog drugog profila da ce se javiti sutra kad primi platu i to par sati nakon sto sam opljačkana! Koliko novca Vam je skinuto i da li ste dobili poruku pri skidanju iznosa sa racuna?
pre 16 dana, 18:44
> alexpericcc63: > Nekoliko profila salje poruke da hoce da kupe stvari i insistiraju da se posalje Dexpressom, napisu svi slicnu poruku da se ostave podaci i da ce oni organizovati dostavu, da ce vas kurir zvati da pita za adresu i kada moze da dodje kod vas da uzme paket. > Poslace vam link na sajt Dexpressa gde ce vam dalje traziti podatke sa kartice. > NIKAKO ne ostavljajte podatke kartice, u pitanju su prevare. > Kada ih pitate da posaljete postom, oni nestanu i ne odgovaraju vise. > Ovaj sajt je postao jako lose i nebezbedno mesto. PREVARA! Profil @Sanychee je od mene tražio podatke sa platne kartice, što nije potrebno za prijem uplate. Molim ostale korisnike da ne daju podatke sa kartice i da ne prate linkove koje ovaj profil šalje. Profil je prijavljen administraciji.
upload
pre 15 dana, 22:31
PREVARA!
upload
pre 15 dana, 22:33
PREVARA PROFIL @SANYCHEE!
upload
pre 15 dana, 22:34
> navajo: > Mislim da mi je upravo stigla takva poruka. > Članica ima dosta pozitivnih ocena, srecom da sam se setila da proverim jer nemam nesto mnogo iskustva sa prodajom. i meni je sinoć stiglo, a nova sam, bilo mi je čudno jer sam u prodaji i učinilo mi se da nije u skladu sa zakonom, a sumnjam da dex ne radi po zakonu, pa kad uzmeš da proveriš sa par klika shvatiš da nema šanse da tako ide prodaja. Čime s eljudi bave je neverovatno.
pre 10 dana, 08:51
Mani je stiglo sa profila @alex2212.... Ja sam inače sumnjičava, pa sam proveravala i shvatila da takva opcija ne postoji na dex. Pritom insistiranje baš na tom kuriru... vrlo mi je bilo čudno. Ali evrujem da se desi da ljudi nasednu.
pre 10 dana, 08:53
da li vam je ovo sumnjivo?
upload
pre 4 dana, 18:11
jos jedan pokusaj prevare
upload
pre 1 dana, 16:39
1 2 3 4 5