Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sajt je zamro

Her ti je IT adresa, ja sam lupetalo oko toga, i logicar, bez IT znanja. Sto rece Her, mozda je bio raskorak u nekim satima, minutima kad ste uplatile, pa nova izmena na sajtu to nije prepoznala. Licno mislim, gledajuci muza kako on radi, ne rade se izmene u hodu vec se aktivno odradi xy stvari kao izmena pa se sajt pusta u promet. Ja sam poslala poruku Adminu i zamolila, uz link teme, da se obrati paznja bas na vas problem, ono, nemam svojih pa daj da pomognem drugom da resi :D
2025 11 08
> DzoDzo: > Licno mislim, gledajuci muza kako on radi, ne rade se izmene u hodu vec se aktivno odradi xy stvari kao izmena pa se sajt pusta u promet. Pa da, generalno je sad standard da postoji tzv "developmet" verzija na kojoj se radi u pozadini i onda kad je gotovo pušta se na "live", radi se ponekad i nešto sitno na live verzijama naravno.. Ali ovde izgleda da ni ne postoji development verzija jer je očigledno, kad god su neki radovi i izmene, ili je sporo izbacuje server error-e, ne može da se pristupi sajtu itd. Ali dobro, bar eto znamo da se nešto radi, ako ništa drugo 😂
2025 11 08
@Ubavka Ako Vam je lakse, meni je upravo nestao VIP😂
2025 11 09
> Her_Fashion: > @Ubavka Ako Vam je lakse, meni je upravo nestao VIP😂 Nestao u smislu nisi obnovila plan ili i dalje imas plan, a nemas VIP?
2025 11 09
Imam plan jos uvek, treba da se obnovi 11., samo je nestao VIP. Edit: Istice mi plan 09., tj danas ali treba da se automatski obnovi, sad mi stoji aktivan plan i dalje ali ne i VIP
2025 11 09
Idem da spavam, pa cu da vidim sutra, jos uvek mi nije skinut novac sa racuna.. Pomislila sam prvo da nisu procitali da sam napisala da su nesposobnii iz Bangladesa, pa kao "sad ces da vidis"😂
2025 11 09
> DzoDzo: > > Zorana333: > > > Her_Fashion: > > > > Zorana333: > > > > Sajt zamro pa logicno kad smo ispale ovce za šišanje 😅 > > > Jel ste Vi platili neki paket pa su Vas ošišali? > > Bogu hvala nisam, al onda sto kukate platili pa ne ide, platili pa vam ukinuli članstvo, admini ne odg vi plaćate, sajt nikad gori i kao kaži mi da ovo nije na neki način lopovluk na kulturno. Slažem se da treba uraditi tonu stvari na sajtu da bi ličio na normalan sajt za prodaju i kupovinu ali uvesti članarinu a ne popraviti nista za to nemam reci > A kako si ti onda ispala ovca za sisanje? I kako imas 16 predmeta ako nisi platila ni jedan paket? Evo, ja platila onaj od 550din drugi mesec, ne osecam se osisano. > Sad ce neko pitati, a gde su utisci, pa nema, briga me za utiske, bitna je prodaja da li ide, pogotovo sa clanicama koje mi se godinama vrate cak i bez sajta, jer imaju moj broj telefona od neke prethodne saradnje. > Mislim da ste vi koji niste platili paket najmanje pogodne osobe da komentarisete ovako, i da tumacite tudje postove na forumu. > Ovo sa Ubavkom mi nije jasno sta se dogodilo, ali verujem da ce se resiti nekim gratisima. Ti se mozda ne osećaš ali gledajući kuknjavu verujem da se drugi tako osećaju jer uplate i ništa se ne dogodi niko se ne odaziva od admina i bla bla. Nisam komercijalni prodavac pa da moram da uplatim bilo kakav paket jer se bavim prodajom. Što se tiče mojih utisaka nije mi merilo za saradnju Pitaj admine što su mi ostavili 16 predmeta kada nisam uplatila ništa pa mi javi jer i mene zanima 😊
2025 11 09
> Her_Fashion: > Imam plan jos uvek, treba da se obnovi 11., samo je nestao VIP. > Edit: Istice mi plan 09., tj danas ali treba da se automatski obnovi, sad mi stoji aktivan plan i dalje ali ne i VIP Her javi kad obnovis plan da li je sve okej. Pokusavam da nagovorim sestru da uplatim sa njenog profila, ali mi se ne bacaju pare (a i ne bih da se "blokira" profil kao meni)
2025 11 09
Hoću, evo i ja čekam da vidim šta se dešava. Piše da se automatski obnavlja danas, još uvek stoji da imam premium, objavila sam oglas i radi, ali nije mi još uvek naplaćeno ništa za novi mesec, a VIP- a i dalje nema 🤔
2025 11 09
Cekaj, cekaj. Radi ti plan, a VIP ne? Zar nisu vip i plan odvojeni? Ja sam mislila da nema vipa u premijumu, vec da smo dobili svi gratis onako, bezveze :D I imam da te pitam nesto oko plana, ali moram uz fotku
2025 11 09
To sam ti objasnila za VIP 😂 Nije mi radio od sinoc u ponoc do danas kad mi je skinut novac sa racuna, onda se opet pojavio
2025 11 09
> ZeljkaRaskovic: > Ja sam odavno u akciji na drugi način. Iznosim robu ma buvljak i poprilično sam zadovoljna prodajom. Ide fino. Dosta toga,vrednijeg,prodajem na KP. Eventualno ću ma sajtu ostati sa dodavanjem po tri artikla i to je to - kraj nakon 11 godina bivstvovanja na MK Zdravo. Na koji buvljak izlazis, pitam ako je u Beogradu da se pridruzim 😊
2025 11 13
Ja se pridruzujem ako vam je interesantno i moje da iznesete, nudim 30% zarade, a stvari su nove i kao nove. 👍
2025 11 13
> StayGoldStore: > > ZeljkaRaskovic: > > Ja sam odavno u akciji na drugi način. Iznosim robu ma buvljak i poprilično sam zadovoljna prodajom. Ide fino. Dosta toga,vrednijeg,prodajem na KP. Eventualno ću ma sajtu ostati sa dodavanjem po tri artikla i to je to - kraj nakon 11 godina bivstvovanja na MK > Zdravo. Na koji buvljak izlazis, pitam ako je u Beogradu da se pridruzim 😊 Bilo bi mi svakako zanimljivije da imam društvo. Moje drugarice su za to lenje. Nažalost,ne možemo nas dve zajedno,jer sam ja u Novom Sadu😁
2025 11 13
Sram vas bilo MojeKrpice! Sajt je, malo je reći, očajan. Svako malo sajt ne radi, pada, ne učitava se i generalno je neupotrebljiv. Nerealno je da naplaćujete uslugu koja ni u osnovi ne funkcioniše! Screenshot je slika i prilika ovog sajta. Sramota! Bitno da ste pare uzeli od svakoga, a pružili ste apsolutno ništa! I zaboga, dodajte opciju za trajno brisanje profila, dobro će nam doći! I da dodam još nešto što nigde ne piše: sajt očigledno pamti podatke sa bankovne kartice bez jasnog pristanka korisnika. To je ozbiljan security propust i neprihvatljivo ponašanje za bilo koju platformu koja naplaćuje uslugu.
upload
2025 11 15
1 2 3 4 5