Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sajt je zamro

> MarianneMary: > Nije zamro, kod mene ima prodaje, a i kupovine i sve mi radi ok. Baš mi je drago da nema samo kuknjave po forumu 😅 Ima dosta članica kojima lepo ide i vidi se po njihovim ocenama, samo se ne oglašavaju ovde nikad. Mislim da većina dolazi na forum da se žali na nešto, sa ili bez razloga, ove ćute i prodaju. 😅
2025 11 07
> DoliBlack: > > MarianneMary: > > Nije zamro, kod mene ima prodaje, a i kupovine i sve mi radi ok. > Baš mi je drago da nema samo kuknjave po forumu 😅 Ima dosta članica kojima lepo ide i vidi se po njihovim ocenama, samo se ne oglašavaju ovde nikad. Mislim da većina dolazi na forum da se žali na nešto, sa ili bez razloga, ove ćute i prodaju. 😅 Ali bukvalno.. Neki se žale iz dosade, neki pišu "lopovluk" a nisu ni uplatili. Ona jedna na drugoj temi 3 džaka robe izbacila na sajt, sve joj radi besprekorno a "pridružuje se tužbi" i kuka već danima o prevari. Danas jedna kaže ne prikazuju joj se oglasi, a i njoj sve radi normalno.. Stvarno više preteruju I dosadni su baš.. (Naravno da ima onih koji se sa punim pravom žale na realne probleme, ali ovih drugih ima 10x više)
2025 11 07
Da, videla sam. Opšti haos. 😂
2025 11 07
> Her_Fashion: > > Ona jedna na drugoj temi 3 džaka robe izbacila na sajt, sve joj radi besprekorno a "pridružuje se tužbi" i kuka već danima o prevari. 975 predmeta okačila, a kao ne funkcioniše joj Premium plan. 🤣🤣🤣 Zar ne vidite da tako samo reklamiraju svoje profile.🤷‍♀️
2025 11 08
> emilyy: > > Her_Fashion: > > > > Ona jedna na drugoj temi 3 džaka robe izbacila na sajt, sve joj radi besprekorno a "pridružuje se tužbi" i kuka već danima o prevari. > 975 predmeta okačila, a kao ne funkcioniše joj Premium plan. 🤣🤣🤣 > Zar ne vidite da tako samo reklamiraju svoje profile.🤷‍♀️
upload
2025 11 08
> Esprit21: > Ili mozda samo forum? > Mozda gresim, ali mi je utisak, nakon sto su uvedene clanarine nakon pocetne euforije i miksa razlicitih reakcija, od negodovanja preko podrske, potom zalbi na administraciju i vlasnike od strane jednog dela clanstva, preko trazenja da se ima razumevanja dok su "radovi u toku" od drugog dela, i naravno standardnih zalbi na hakovanja i prevare, da je sve utihnulo. > Mozda je ovo tisina pred neku buru? :') I ja isto mislim da je utihnulo barem meni ne znam za ostale
2025 11 08
> Kažual: > Da bi se prodaja povećala, mora se smanjiti broj reklama po sajtu. > Sajt je i dalje TEŠKO PREGLEDAN, moraš da se boriš da bi video oglas. > Kupci uđu - izađu. > Svaki klik i na porukama i na omiljeno, svaka strana otvori 10 novih reklama. > To jednostavno nije normalno. Ovo je ono sta sam pitala Admina. Sta znaci da ja platim clanarinu kada kupci ne mogu da ulaze da gledaju predmete, bez otvaranja jos 44 prozora. Treba ukinuti reklame ako udju na nalog nas koji placamo pretplatu, ako vece nece svima jer klasifikuju prodavce za tih 150dinara razlike ili koliko je vec onaj paket ispod 550din, ne mogu pamtiti bas sve.
2025 11 08
> Zorana333: > > Her_Fashion: > > > Zorana333: > > > Sajt zamro pa logicno kad smo ispale ovce za šišanje 😅 > > Jel ste Vi platili neki paket pa su Vas ošišali? > Bogu hvala nisam, al onda sto kukate platili pa ne ide, platili pa vam ukinuli članstvo, admini ne odg vi plaćate, sajt nikad gori i kao kaži mi da ovo nije na neki način lopovluk na kulturno. Slažem se da treba uraditi tonu stvari na sajtu da bi ličio na normalan sajt za prodaju i kupovinu ali uvesti članarinu a ne popraviti nista za to nemam reci A kako si ti onda ispala ovca za sisanje? I kako imas 16 predmeta ako nisi platila ni jedan paket? Evo, ja platila onaj od 550din drugi mesec, ne osecam se osisano. Sad ce neko pitati, a gde su utisci, pa nema, briga me za utiske, bitna je prodaja da li ide, pogotovo sa clanicama koje mi se godinama vrate cak i bez sajta, jer imaju moj broj telefona od neke prethodne saradnje. Mislim da ste vi koji niste platili paket najmanje pogodne osobe da komentarisete ovako, i da tumacite tudje postove na forumu. Ovo sa Ubavkom mi nije jasno sta se dogodilo, ali verujem da ce se resiti nekim gratisima.
2025 11 08
U pravu ste. Ovde sam duuuugo godina. Prvi kuršlus mi je odneo profil na koji ne mogu da uđem, a imam 167 pozitivnih, bez negativne, Snajper. Te reklame, te ne možeš po nekoliko dana da uđeš,.... Znate šta, sajt je doživeo totalni kolaps. Ili administratori ne umeju. Treće nema.
2025 11 08
> DzoDzo: > Ovo sa Ubavkom mi nije jasno sta se dogodilo, ali verujem da ce se resiti nekim gratisima. Iskreno, ne verujem. Samo mi nije jasno, kako je mogla da se desi takva greska. Zar ne ide sve to automatski? Ili podesavaju svaki profil rucno? Mozda Her zna kako to ide
2025 11 08
Mislim, meni ne vredi profil, gde ne mogu da postavljam nove oglase i pored placanja. Ocigledno je da ne znaju da to povezu na mom profilu. Kada mi ovi oglasu odu u neaktivno, mogu samo da odem sa sajta.
2025 11 08
> ubavkam: > > DzoDzo: > > Ovo sa Ubavkom mi nije jasno sta se dogodilo, ali verujem da ce se resiti nekim gratisima. > Iskreno, ne verujem. > Samo mi nije jasno, kako je mogla da se desi takva greska. Zar ne ide sve to automatski? Ili podesavaju svaki profil rucno? > Mozda Her zna kako to ide Nisam ni ja sigurna, ali volela bih kad bi se javili svi kojima ne radi sa datumima uplate. Neka moja teorija je da stalno nešto čačkaju kako bi popravili npr problem za VIP itd, pa je moguće npr. kad sam ja uplatila da je sve bilo ok, a da su potom opet nešto radili i zeznuli pa iako je uplata registrovana i prikazana na profilu, nije povezana tako da automatski odobrava određene funkcije koje bi trebalo. To su minimalne greške u kodu. Primera radi, na Krpice HR forumu su mi rekli da se jednom desilo da su umesto slika predmeta na profilu prikazivane slike iz inboxa, pa s time i screenshotovi iban-a koje su članice slale kupcima. To se desi tako što se napiše komanda da server povuče slike koje korisnik uploaduje I njih prikaže npr u oglasu, pa su greškom stavili da povlači slike iz inboxa. (Brzo su to rešili ali eto, desilo se). Ne znam kako da uprostim priču ali negde su nešto zeznuli pa možda popravili, ali sad moraju korisnicima koji su imali tu nesreću da uplate u tom trenutku ponaosob da popravljaju.
2025 11 08
Mene buni sto mi je radilo nakon uplate, uplatila sam, secam se u subotu, sve do nedelje popodne je super radilo, izbacivala sam nove oglase i odjednom -nadogradite plan da bi mogli da ubacujete. Znaci u startu je bio povezan profil sa uplatom.
2025 11 08
Ne znam, zamolila bih Vandu da mi da kontakt IT team-a, da ih pitam 😅 Usvari najveci problem je sto ne postoji ta najbitnija stavka posrednika izmedju korisnika i sajta jer Admini to ne rade. Mislim da nije dovoljno reci "Prosledili smo kolegama" i cao. Po stoti put - otvorite Updates temu, kad dobijete odgovor od IT team-a, napisite update. I odgovor nije "Radimo" vec treba da se iznese konkretan problem i solucije kao i neki okvirni deadline. (Znam da citate 🤣) Svakako, deluje da je vecina problema u bazama podataka i "komunikaciji", tj moguce je da sve funkcije rade ali da baze podataka salju pogresne podatke. Tesko je i nagadjati kad ne mogu da vidim, a vrv da ni oni ne mogu da nadju gde je problem pa zato toliko traje.
2025 11 08
Ne znam koliko ima smisla da se obratim i ovde info@tipro .lt
2025 11 08