Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sajt je zamro

> Milica1994: Takodje sam otkazala pretplatu, mislim da cu skroz napustiti sajt. Poslednju prodaju sam imala 1. Septembra, pre više od 2 meseca. I to sam zaradila 290 rsd, a članarina je 550 rsd. Mislim da sam i taj scenario spominjala kada su najavili uvodjenje clanarina. Da ce izgubiti dosta clanova koji ne ubacuju redovno novu robu i nemaju redovnu prodaju da im se isplati bilo sta da placaju. Najveci problem koji vidim je u tome sto niko nece gubiti vreme da ubacuje ponovo oglas jednom kad mu obrisu predmet. Tu odlazi najvise vremena, a svi nasi predmeti ce biti u nacrtu samo mesec dana. Posto nisam komercijalac dzakaros necu ubacivati redovno predmete, necu imati dovoljnu prodaju da pokrijem taj plan, meni se ne isplati da placam stalno, a ni da gubim vreme da ubacujem oglase ponovo. Po meni je vrlo neozbiljno traziti da im se placa pretplata za sajt na kojem malo-malo pa je neki profil hakovan, svakodnevno se salju phishing poruke za skidanje novca sa racuna, a oni jos uvek nisu ni 2FA ubacili, mailovi ne stizu, ni notifikacija da je neko sa drugog uredjaja ili lokacije logovan, promenjena sifra i sl. Administracija cuti, umesto da su redovni sa obavestenjima o tome sta se radi, sta se menja, popravlja, kada ce biti zavrseno, sta je novo uvedeno, sta ce biti. Da ubace neko glasanje kakav izgled zelimo i koje opcije zelimo. O blok opciji mozemo samo da sanjamo, a posle 2FA je najpotrebnija. Tako da cekam jos malo da vidim u kom smeru plovi ovaj brod
2025 11 03
Mislim da od kad sajt postoji, malo malo neko kuka da je zamro, ne ide prodaja, ali sajt je opstao i dalje. Nadam se da će se srediti malo ovo što baguje i ti problemi sa uplatama. Ima dosta aktivnih članova i dalje, neće svi otići. Kupuje se, a i ja sam kontaktirala sve prodavce za koje vidim da su im istekli predmeti, a stoje mi u listi želja, tako da planiram da kupim i od njih to iako deluje da su odustali od sajta. Za divno čudo reših se skoro svih mojih malih farmerki koje su maltene odmah prodate po postavljanju, tako da mislim da ipak gledaju i kupuju, ako je nešto što je tražena roba i povoljna cena. Jedino što bi trebalo uvesti mogućnost obnove oglasa u nekom kraćem periodu jer ko nema novo da ubaci, jako zapadnu predmeti, mada i to je kroz ovu opciju na prvoj strani rešeno delimično, pa vidimo i starije oglase.
2025 11 04
I samo da dodam da je 550 din simbolično za članarinu, pa čak i da samo kupujete, jer kad se sabere koliko ste uštedeli na kupovini ovde, isplati se. To je skoro jedna bolja kafa u kafiću, tako da nije strašan trošak, ako koristite sajt bar za kupovinu, čak i da ne prodate ništa. Vidite na kupujem prodajem koje su cene za obnovu oglasa, a mnogo gora prodaja je tamo i plaća se i više hiljada čak i ako vam se ništa ne proda.
2025 11 04
550 din je simbolicno kada dobijete uslugu koju platite. A kada vas prevare i ignorisu, i da je 10 din osetili biste se kao budala
2025 11 04
Pa imala sam i ja problem sa vip članstvom, ali je rešeno. Nadam se da će i vaše rešiti uskoro. Nemojte slati sto poruka jer odgovaraju po redosledu kojim stižu, pa ako stalno šaljete, neće tako brzo doći na red i vidite drugom adminu da pišete ako jedan ne odgovara. Piše kad su bili aktivni.
2025 11 04
Vama stoji i dalje premium
upload
2025 11 04
Da, samo tako stoji. Uplatila sam premium 18. oktobra, i ne mogu da izbacujem oglase, niti da korigujem ove sto su mi na profilu. Pogledajte kako pise kod mene, da treba da nabavim plan.
upload
2025 11 04
Ne mogu nista da radim
upload
2025 11 04
Evo i dokaz o uplati. Ja sam stvarno imala strpljenja, ali da ne mogu da rese problem vise od 2 nedelje, niti da ih zanima da mi odgovore, ne razumem. Kako je grozno sto se prave mutavi...
upload
2025 11 04
Da, razumela sam šta je sve problem, samo kažem kako mi vidimo. Verovatno su zatrpani porukama i onda ako više puta pišete, to zapadne u inboxu.
2025 11 04
> DoliBlack: Mislim da od kad sajt postoji, malo malo neko kuka da je zamro, ne ide prodaja, ali sajt je opstao i dalje. Nije isto kao pre, jer su vec ugasili sve MK osim hrvatskih i srpskih. Znaci da nije opstao svuda, a i ovde je pitanje da li ce opstati. Razlika izmedju pre i sada je sto su uveli placanje tako da opet ne moze da se poredi sa onim od pre, jer je tada bilo besplatno, sada nije. Sto se simbolicnih cifri tice, sta znam, ja to ne gledam tako. Ne kafenisem i ne pusim, pa ne gledam na ovo kao na paklicu cigara ili jednu kafu.
2025 11 04
> Esprit21: > Ili mozda samo forum? > Mozda gresim, ali mi je utisak, nakon sto su uvedene clanarine nakon pocetne euforije i miksa razlicitih reakcija, od negodovanja preko podrske, potom zalbi na administraciju i vlasnike od strane jednog dela clanstva, preko trazenja da se ima razumevanja dok su "radovi u toku" od drugog dela, i naravno standardnih zalbi na hakovanja i prevare, da je sve utihnulo. > Mozda je ovo tisina pred neku buru? :') Pratila sam 50tak profila. Pre 2 dana sam ulazila na svaki pojedinačno. Odpratila sam 34. Više nisu aktivni, i imali su od 5 stvari do ni jedne! Ovo što sada pratim pola deluje kao da se gasi. Ja sam imala neke stvari, prodaja mi nije išla, na to sam ovde tačku stavila, ali ostajem aktivna kao kupac. Forum pratim, čitam, volim, objavljujem i komentarišem ali i to deluje mrtvo... 🤷
2025 11 04
Sajt toliko dugo postoji, da se u međuvremenu sve izmenilo, od tržišta, cena, kupaca, potražnje određenih artikala... Sve je to promenljiva kategorija. Nadam se da će opstati i dalje jer svašta može da se nađe. Nije poenta u startu baš odustati ako ne ide odmah. Šta će biti, ko zna, ali 550 din je sasvim ok, pogotovo ako sajt u jednom momentu proradi bez ovih problema sa uplatama i sl.. Jedino rešenje je ta jednokratna kartica za plaćanje i onda ne mogu više da skidaju od te cifre koja se ostavi na kartici. Vidim i ja da dosta članova nije uplatilo i možda su odustali, ali takođe vidim i dosta novih profila.
2025 11 04
> FridaCathlo: Forum pratim, čitam, volim, objavljujem i komentarišem ali i to deluje mrtvo... 🤷 Ja sam i otvorila temu jer mi se ucinilo da je forum dosta utihnuo u odnosu na pre.
2025 11 04
Prodaja nula!!! Niko ni da pita🙄 kako je kod ostalih? Ja sam nova mozda zato ...
2025 11 04