Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sajt je zamro

Ja sam isto kao Frida pre nekih mesec dana odpratila sve koji izgleda vise nisu aktivni i sad pratim njih 6, a i od njih 3 nisu aktivni (sve se nadam vratice se). Da se nesto promenilo - jeste. Sajt nece zamreti, on ce se odrzavati, e sad u kom broju, videcemo... Ipak je ovo sajt gde se mnogo toga kupi povoljnije, a realno, gde bismo drugde prodali te nase stvarcice..? Ja sam svuda postavljala, nigde nista. Na KP sam prodala sve sto sam mogla za kucu, ali od odece, obuce, nista. Znam da svi mi imamo razlicita iskustva, neko na Limundu proda sve i svasta, ja za 10 godina prodala 5 predmeta. Nema pravila. Ja od ovog sajta necu odustati, u krajnjem slucaju drzacu 3 predmeta i kupovati, ali otici necu dokle god ga bude bilo...
2025 11 05
> Jana08: > Prodaja nula!!! Niko ni da pita🙄 kako je kod ostalih? Ja sam nova mozda zato ... Ja poslednja dva meseca nista nisam prodala. Na sajtu sam dugi niz godina. 🤷‍♀️
2025 11 05
Ja sam i dalje tu i evo sada aktivno postavljam, ali vise sam stvari kupila u poslednjih recimo mesec dana , generalno ova pretplata takodje apsolutno ne doprinosi nista ….
2025 11 05
Vidim da je tema “sajt je zamro”. S obzirom da sam potpuno novi korisnik od bukvalno danas, zamolila bih vas samo za informaciju da li se ovo i vama desava, naime: Postavila sam oglas danas, imala sam oko 50ak pregleda, 7,8 ljudi je stavilo oglas u omiljeno- nakon 2 sata ulazim na sajt: OGLAS je obrisan. Odnosno nemam nikakvu poruku ni zbog cega, ni kada ni zasto: jednostavno kao i da ga nikad nisam postavila! Da li se ovo i vama desava i koji je razlog? Hvala unapred 🙏
2025 11 06
> Mika1996dju: > Vidim da je tema “sajt je zamro”. > S obzirom da sam potpuno novi korisnik od bukvalno danas, zamolila bih vas samo za informaciju da li se ovo i vama desava, naime: > Postavila sam oglas danas, imala sam oko 50ak pregleda, 7,8 ljudi je stavilo oglas u omiljeno- nakon 2 sata ulazim na sajt: OGLAS je obrisan. Odnosno nemam nikakvu poruku ni zbog cega, ni kada ni zasto: jednostavno kao i da ga nikad nisam postavila! > Da li se ovo i vama desava i koji je razlog? > Hvala unapred 🙏 Nisu dozvoljene slike sa interneta, zbog toga Vam se brisu oglasi.
2025 11 06
Sad vidim oglas, nekoliko pravila je prekrseno, ako se stavlja kolaz mislim da je maksimum 2 slike ili tako nesto (malo glupo pravilo ali sta je tu je). Mozda gledaju na to kao "Lot" umesto pantalone + poklon, ali ja bih mozda prvo probala samo bez te slike sa Interneta pa vidite da li ce to da ostave. Ako ne onda morate da oglastite kao lot i vrv da se resite ovih silnih kolaza.. Mozda da stavite jos 2 oglasa sa "poklonite" i da napisete u opisu "Poklon uz kupovinu Abercrombie & Fitch Pantalona"
2025 11 06
https://mojekrpice.rs/items/zene/1717139/nedozvoljeni-predmeti
2025 11 06
E hvala puno na odgovoru, zaista nisam znala za sve te detalje 😅. Jooj da ovo sa ogranicenim slikama je bas glupo.. ja sam bukvalno napravila za svaki predmet 5,6 slika iz svakog ugla 😅 vodeci se da bih ja tako htela da vidim odecu.. jedva sam suzila slike i na ovaj broj . Svakako puno vam hvala na odgovoru! 😊
2025 11 06
Nema na čemu 🌸
2025 11 06
Sajt zamro pa logicno kad smo ispale ovce za šišanje 😅
2025 11 07
Nije zamro, kod mene ima prodaje, a i kupovine i sve mi radi ok.
2025 11 07
> Zorana333: > Sajt zamro pa logicno kad smo ispale ovce za šišanje 😅 Jel ste Vi platili neki paket pa su Vas ošišali?
2025 11 07
Da bi se prodaja povećala, mora se smanjiti broj reklama po sajtu. Sajt je i dalje TEŠKO PREGLEDAN, moraš da se boriš da bi video oglas. Kupci uđu - izađu. Svaki klik i na porukama i na omiljeno, svaka strana otvori 10 novih reklama. To jednostavno nije normalno.
2025 11 07
> Kažual: > Da bi se prodaja povećala, mora se smanjiti broj oglasa.. > Sajt je i dalje TEŠKO PREGLEDAN, moraš da se boriš da bi video oglas. > Kupci uđu - izađu. > Svaki klik i na porukama i na omiljeno, svaka strana otvori 10 novih oglasa. > To jednostavno nije normalno. Ako mislite na reklame koje iskaču, slažem se. Sigurno potencijalni novi korisnici (kupci) neće plaćati pretplatu da bi mogli da kupuju bez reklama.
2025 11 07
> Her_Fashion: > > Zorana333: > > Sajt zamro pa logicno kad smo ispale ovce za šišanje 😅 > Jel ste Vi platili neki paket pa su Vas ošišali? Bogu hvala nisam, al onda sto kukate platili pa ne ide, platili pa vam ukinuli članstvo, admini ne odg vi plaćate, sajt nikad gori i kao kaži mi da ovo nije na neki način lopovluk na kulturno. Slažem se da treba uraditi tonu stvari na sajtu da bi ličio na normalan sajt za prodaju i kupovinu ali uvesti članarinu a ne popraviti nista za to nemam reci
2025 11 07