Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sajt je zamro

Ili mozda samo forum? Mozda gresim, ali mi je utisak, nakon sto su uvedene clanarine nakon pocetne euforije i miksa razlicitih reakcija, od negodovanja preko podrske, potom zalbi na administraciju i vlasnike od strane jednog dela clanstva, preko trazenja da se ima razumevanja dok su "radovi u toku" od drugog dela, i naravno standardnih zalbi na hakovanja i prevare, da je sve utihnulo. Mozda je ovo tisina pred neku buru? :')
2025 11 02
Ja sam se povukla. Posle pocetnog besa, sada osecam samo razocarenje. I dalje nemam pristup svojim oglasima (pored placenog najskupljeg paketa), ne mogu da ubacujem nove, ne mogu da menjam cene, nista... Da mi se bar neko obratio, imala sam razumevanje u pocetku, ali vise od dve nedelje je proslo. Kakvi dok da rade na sajtu valjda su mogli da srede to... Ne prodajem, ne kupujem, ne gledam ponudu.
2025 11 03
Inace, da li je neko od vas placao clanarinu ovih dana? Da li vama radi?
2025 11 03
Zanimljivo, sada sam otkazala pretplatu, da mi ne skidaju sa kartice sami 18. novembra (kada mi istice mesec dana), i skroz mi se izgubila istorija placanja. I ponistio ovaj premium paket koji sam imala placeno (bez obzira sto mi nije radilo, pisalo je da mi vazi do 18. novembra). Mozda Her ako vidi ovo, moze da mi pomogne i objasni 😊
2025 11 03
> ubavkam: > Zanimljivo, sada sam otkazala pretplatu, da mi ne skidaju sa kartice sami 18. novembra (kada mi istice mesec dana), i skroz mi se izgubila istorija placanja. I ponistio ovaj premium paket koji sam imala placeno (bez obzira sto mi nije radilo, pisalo je da mi vazi do 18. novembra). > Mozda Her ako vidi ovo, moze da mi pomogne i objasni 😊 Takodje sam otkazala pretplatu, mislim da cu skroz napustiti sajt. Poslednju prodaju sam imala 1. Septembra, pre više od 2 meseca. I to sam zaradila 290 rsd, a članarina je 550 rsd.
2025 11 03
> Esprit21: > Ili mozda samo forum? > Mozda gresim, ali mi je utisak, nakon sto su uvedene clanarine nakon pocetne euforije i miksa razlicitih reakcija, od negodovanja preko podrske, potom zalbi na administraciju i vlasnike od strane jednog dela clanstva, preko trazenja da se ima razumevanja dok su "radovi u toku" od drugog dela, i naravno standardnih zalbi na hakovanja i prevare, da je sve utihnulo. > Mozda je ovo tisina pred neku buru? :') Mislim da su svi i ljuti i izrevoltirani, ali da, po mom misljenju jeste sve nekako zamrlo. Prodaja je jako loša, imam i jako manje pregleda po artiklu nego pre. Ja sam bukvalno u minusu, prodala sam manje nego sto placam clanarinu. Za dva meseca sam prodala jednu stvar.
2025 11 03
> ubavkam: > Inace, da li je neko od vas placao clanarinu ovih dana? Da li vama radi? Evo ja sam u četvrtak uplatila paket od 350. Sve je proslo ok i uz odredjene prekide može se reći da radi načelno. Ima nekih sitnijih bagova koje sam uočila ali ništa što ozbiljno remeti korišćenje. Danas planiram da nadogradim plan jer mi 30 ipak nije dovoljno pa ću baš videti kako se stvari dalje odvijaju. Pre uplate pažljivo sam iščitala prijave članica i odlučila sam da plaćanje, kao i odjavu izvršim ss kompa jer su opcije u tom procesu vidljivije. Da li sam dobro postupila i da li je to uopste zavisilo od mene, znaću sigurno kada mi po prvi put istekne pretplata. Za sad odjavu na krpicama prati evidencija na Stripe-u. A onako generalno: kao nova članica i verovatno entuzijasta, imala sam 3 kupovine u poslednja 3 dana. Planiram ih još. Da li članice koje kažu da je prodaja zamrla kupuju nešto i koliko, recimo u poslednja 2 meseca? Mislim da ako svi očekuju prodaju, kupovine ne može ni biti ;)
2025 11 03
> LuluDidiRina: > > ubavkam: > > Inace, da li je neko od vas placao clanarinu ovih dana? Da li vama radi? > Evo ja sam u četvrtak uplatila paket od 350. Sve je proslo ok i uz odredjene prekide može se reći da radi načelno. Ima nekih sitnijih bagova koje sam uočila ali ništa što ozbiljno remeti korišćenje. Danas planiram da nadogradim plan jer mi 30 ipak nije dovoljno pa ću baš videti kako se stvari dalje odvijaju. > Pre uplate pažljivo sam iščitala prijave članica i odlučila sam da plaćanje, kao i odjavu izvršim ss kompa jer su opcije u tom procesu vidljivije. Da li sam dobro postupila i da li je to uopste zavisilo od mene, znaću sigurno kada mi po prvi put istekne pretplata. Za sad odjavu na krpicama prati evidencija na Stripe-u. > A onako generalno: kao nova članica i verovatno entuzijasta, imala sam 3 kupovine u poslednja 3 dana. Planiram ih još. Da li članice koje kažu da je prodaja zamrla kupuju nešto i koliko, recimo u poslednja 2 meseca? Mislim da ako svi očekuju prodaju, kupovine ne može ni biti ;) @LuluDidiRinai pak si ti samo entuzijasta draga:) nema ovde nista stalo i prodaja i kupovina odavno
2025 11 03
Ja sam odavno u akciji na drugi način. Iznosim robu ma buvljak i poprilično sam zadovoljna prodajom. Ide fino. Dosta toga,vrednijeg,prodajem na KP. Eventualno ću ma sajtu ostati sa dodavanjem po tri artikla i to je to - kraj nakon 11 godina bivstvovanja na MK
2025 11 03
> ubavkam: > Zanimljivo, sada sam otkazala pretplatu, da mi ne skidaju sa kartice sami 18. novembra (kada mi istice mesec dana), i skroz mi se izgubila istorija placanja. I ponistio ovaj premium paket koji sam imala placeno (bez obzira sto mi nije radilo, pisalo je da mi vazi do 18. novembra). > Mozda Her ako vidi ovo, moze da mi pomogne i objasni 😊 Pa ne mogu da pomognem 😅 Sećam se da je Vanda rekla da je bio bug, kad se otkaže članarina da je automatski deaktiviraju I da su to popravili/treba da poprave, da ostane aktivna do kraja plaćenog perioda (to je bilo dok je još pisala na forumu). Da se ogradim, iako sam već to sve napisala, nikad nisam rekla da je ovo što se dešava ok i da je sve u redu. Samo sam htela da kažem da nisu sa namerom došli da varaju i kradu novac kao što se insinuira na onoj temi. Činjenica je da mnogima (vrv većini) radi ok, inače bi imali mnogo više žalbi na forumu. Eno ona žena koja je posle pisala "treba da se piše o prevari" je u zadnjih nedelju dana istresla 2 džaka robe minimum na sajt, pa njoj očigledno radi sve 🤣 Samo sam htela da kažem, da su hteli da nas prevare i ukradu novac, ne bi nikome ništa radilo. To što su nespospbni je druga stvar.. Ako se neko uopšte seća tog dela teme, više puta sam pisala o tome da me brine ne Stripe kao takav već sposobnost developera da urade integraciju uspešno, na šta mi je Vanda odg da se to radi "sa stručnim timom iz Stripe-a "
2025 11 03
Što se mene lično tiče, sve radi normalno i u zadnjih recimo 10ak dana sam dosta toga I kupila i prodala, I kod mene je "zaživelo". To nema nikakve veze sa članarinom, već jednostavno, ovde je sve u nekim "ciklusima", pa tako tokom leta staje i kupovina i prodaja, i sad su neki meseci kada se nešto dešava. Tako je svake godine. Da dodam, moje mišljenje je da bolja alternativa od Krpica ne postoji, probala sam IG, Delen, FB grupe, KP za pojedine stvari.. Ništa. Ovde sam mnogo toga prodala a i kupila. Tako da, čak i da sam ja u situaciji da ne radi nešto, sačekala bih, jer druga opcija ne postoji (u mom slučaju), nije poenta da ih ja sad nešto "razumem I podržavam" već prosto nemam bolji izbor a i iskreno ovde mi je sasvim ok.
2025 11 03
> LuluDidiRina: > A onako generalno: kao nova članica i verovatno entuzijasta, imala sam 3 kupovine u poslednja 3 dana. Planiram ih još. Da li članice koje kažu da je prodaja zamrla kupuju nešto i koliko, recimo u poslednja 2 meseca? Mislim da ako svi očekuju prodaju, kupovine ne može ni biti ;) Ja to stalno pišem 😅 Da ne lupam brojeve, ali ako 90% članova na sajtu nisu isključivo prodavci, evo ne znam.. Ajde što su većinski prisutni oni kojima su Krpice posao i glavni izvor prihoda, ali i oni koji zaista prodaju svoje viškove isto ništa ne kupuju. Naravno da ima izuzetaka, to je valjda onih 10 % A generalno, ako ne uzimamo u obzir to da većina ne kupuje ništa, ako nekoga možemo da okrivimo za slabu prodaju, to su onda prodavci koji uvaljuju oštećene stvari a ne sajt. Ljudi su toliko izgubili poverenje da čak i mene sa 300 utisaka 5 puta pitaju o stanju stvari pre nego što kupe. Skoro sam devojci slala snimak nove jakne da se uveri da je zaista nova. Moja prva prodaja pre otprilike 2 godine (sa 0 utisaka) je bio kožni ranac od 5000, bez ikakvih propratnih pitanja. Sad sa 300 dostavljam maltene krvnu sliku za predmet koji prodajem 🤣
2025 11 03
> LuluDidiRina: Da li članice koje kažu da je prodaja zamrla kupuju nešto i koliko, recimo u poslednja 2 meseca? Mislim da ako svi očekuju prodaju, kupovine ne može ni biti ;) Ovde i kad zelis da kupis, mozes naleteti na one koji nisu voljni da prodaju ili su u najmanju ruku bizarni sa izgovorima. Na sajtu sam u pocetku najvise kupovala i poklanjala, bas dosta. Ranije je dizajn sajta bio drugaciji, meni licno bolji i mogla sam lakse da nadjem stvari, cak je bilo lakse i pratiti omiljene od clanica sa slicnim ukusom, a i sam kvalitet slika je bio mnogo, mnogo bolji. Od kako su promenili i kvalitet slika i dizajn, nemam zelju da trazim bilo sta i to je razlog zasto vise ne kupujem toliko (uz cinjenicu da mi bukvalno nista i ne treba trenutno) Ukratko samo, jer sam vec pisala na nekoj drugoj temi. Jedan od prvih pokusaja da ovde nesto kupim zavrsio se tako sto me je ta clanica zavlacila mesecima izgovorima i nikako da posalje dimenzije i dodatne slike. Toliko je bila bizarna da je slagala kako je imala smrtni slucaj u porodici, a ja joj izjavim saucesce i nisam insistirala vise misleci da je u zalosti pa ce sama poslati kad bude u stanju da prodaje. I onda primetim da ona sve vreme prodaje, organizuje "sale" i slicno. To joj je bio jos jedan od 5-10 izgovora koje je izmisljala do tada zasto jos uvek nije poslala slike i dimenzije. I kad sam o tome pisala na nekoj temi bez navodjenja o kome se radi, jedna devojka koja je prepoznala o kome se radi iz moje price mi se javila u DM. Pogadjate, i ona je slicno prosla kao ja. nastavak u sledecoj poruci
2025 11 03
Pre par meseci sam htela da kupim jedan skuplji predmet, nesto manje od 20k mu je cena. I sad, predmet ima vise fotografija, ali samo jedna je od predmeta, ostale su od neke druge stvari koja nije predmet prodaje. I ta jedna naravno nije lepo uslikana. Javim se prodavcu i kazem da od nekoliko slika na oglasu, samo jedna je od tog predmeta i pitam da li moze da uslika predmet iz vise uglova i da se bolje vidi i da posalje. Kao odgovor dobijem jednu jedinu sliku i opet, ne vidi se lepo, ne vidi se sve, cak i nije taj predmet jedini na slici. Mislim da je cak i osvetljenje bilo zuto pa ni boje predmeta nisu mogle lepo da se vide. I videci da prodavac mozda nema volje da uslika to kako treba, ili smatra da je jedna slika gde se ne vidi sve detaljno dovoljna za predmet od skoro 20k, ja nisam htela vise nista da trazim vec da potrazim nesto slicno u radnji ili na sajtu neke prodavnice. Ako prodavac nema zelju da prikaze predmet kako treba, da uslika sve lepo da se vidi i izbliza, unutrasnjost, detalje i sve ono sto bi i sam valjda voleo da dobije kao kupac, zasto bih onda ja jurila tog prodavca i vukla ga za rukav kao da on meni stavlja pare u dzep, a ne ja njemu?
2025 11 03
> ubavkam: > Inace, da li je neko od vas placao clanarinu ovih dana? Da li vama radi? Nisam jos nista placala. Ne svidja mi se ovaj koncept pretplate jer nije ovo Netflix. Za ovakav tip sajta je trebalo ubaciti proviziju kad se predmet proda, to bi bilo jedino fer.
2025 11 03
1 2 3 4 5