Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Upozorenje: MojeKrpice naplaćuju bez pristanka

Sram vas bilo MojeKrpice! Sajt je, malo je reći, očajan. Svako malo sajt ne radi, pada, ne učitava se i generalno je neupotrebljiv. Nerealno je da naplaćujete uslugu koja ni u osnovi ne funkcioniše! Bitno da ste pare uzeli od svakoga, a pružili ste apsolutno ništa! I zaboga, dodajte opciju za trajno brisanje profila, dobro će nam doći! I da dodam još nešto što nigde ne piše: sajt očigledno pamti podatke sa bankovne kartice bez jasnog pristanka korisnika. To je ozbiljan security propust i neprihvatljivo ponašanje za bilo koju platformu koja naplaćuje uslugu.
2025 11 15
> m_miki: > Sram vas bilo MojeKrpice! Sajt je, malo je reći, očajan. Svako malo sajt ne radi, pada, ne učitava se i generalno je neupotrebljiv. Nerealno je da naplaćujete uslugu koja ni u osnovi ne funkcioniše! > Bitno da ste pare uzeli od svakoga, a pružili ste apsolutno ništa! I zaboga, dodajte opciju za trajno brisanje profila, dobro će nam doći! > I da dodam još nešto što nigde ne piše: sajt očigledno pamti podatke sa bankovne kartice bez jasnog pristanka korisnika. To je ozbiljan security propust i neprihvatljivo ponašanje za bilo koju platformu koja naplaćuje uslugu. Slika i prilika ovog sajta je screenshot
upload
2025 11 15
> m_miki: > Sram vas bilo MojeKrpice! Sajt je, malo je reći, očajan. Svako malo sajt ne radi, pada, ne učitava se i generalno je neupotrebljiv. Nerealno je da naplaćujete uslugu koja ni u osnovi ne funkcioniše! > Bitno da ste pare uzeli od svakoga, a pružili ste apsolutno ništa! I zaboga, dodajte opciju za trajno brisanje profila, dobro će nam doći! > I da dodam još nešto što nigde ne piše: sajt očigledno pamti podatke sa bankovne kartice bez jasnog pristanka korisnika. To je ozbiljan security propust i neprihvatljivo ponašanje za bilo koju platformu koja naplaćuje uslugu. Bravo!!!! sve ste rekli sto i ja mislim Jel zna neko mozda kako da se odjavim da mi ne skida mesecno iznos koji sam navela?
2025 11 15
> MilicaKrpice017: > Bravo!!!! sve ste rekli sto i ja mislim > Jel zna neko mozda kako da se odjavim da mi ne skida mesecno iznos koji sam navela? Idite na Postavke -> Planovi. Tu bi trebalo da imate opciju otkazivanja pretplate.
2025 11 15
mojekrpice.rs/forum/t/631964/clanarine-besplatno-do-daljnjeg
2025 11 16
> Majda87: > mojekrpice.rs/forum/t/631964/clanarine-besplatno-do-daljnjeg Dobila sam obaveštenje da su mi “poklonili” članarinu, a zatim i poruku od banke da su mi naplatili članarinu 550 dinara. Verovatno je ovo još jedan u nizu problema ovog sajta.
2025 11 16
Sramne su adminke komentare brisu ali na poruke ne odgovaraju. Kao sto ne odgovaraju ni na mail. Nadam se da ce im ukinuti sajt jer je ovo ocigledno pljacka korisnika…
2025 11 16