Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pitanje za clanice koje uplacuju clanarinu

Devojke zanima me, za ovo kratko vreme, kakva su vam iskustva? Jel vam ide prodaja? Da li se isplati platiti clanarinu? Ako ide, koliko u proseku prodate za mesec? Ja sam pre placala nesto one stare promocije, gde mi se cinilo da mi prodaja idem mnogo gore nego obicno. Imam bas dosta stvarcica, pa me zanima da li da uplacujem ili ne... Hvala ko podeli iskustva 🌸🌸🌸
2025 11 24
Ako prodajete Zara i Mona stvarcice ili moderne i viralne, onda se isplati. I ako imate bas gomilu. Inace prodaje nekad ima nekad nema. Smatram da npr. januar treba preskociti zbog praznika(sto se tice placanja clanarine).
2025 11 24
I mene zanimaju iskustva, jos uvek nisam uplatila.
2025 11 24
Moje licno iskustvo je da ovde prodaja ide po sezonama. Konkretno leti slabije ,jesen i zima ok do Nove godine. Onda su snizenje pa ovde slabi i prolece onako.. U sustini ja sve sto okacim :originalnu sminku americke brendove tipa (Calvini Klein ,Ralph koju je kupljena u Usa po nizim cenama) i fast fashion( Massimo ,Zara ) to se uvek sve proda. Ostalo ne bas mislim da ne bude viralno i ni vidi se na sajtu. Uvek se trudim da budem koretna sa cenama i da izadjem u susrer . Ovaj mesec sam uplatila Vip samo jer sam imala vise od 30 artikala..Planiram da odrzavam sa manjim paketom ..A ove Vip usluge ,promocije i to nikad nisam ni koristila.. Mene zanima da li taj nizi paket 350 (svaku promenu u opisu broji u tih 30 postavki) ?Desava mi se da nekad pogresim ,dodam slike i slicno..To mi je bas glupo 🙃? Po meni Vip se isplati samo ako imate vise stvari za prodaju ili kao ovi dzakarosi koji istresaju po 1000 dnevno i zatrpavaju..
2025 11 24
Ja imam sigurno nekih 100 komada kojih bih prodala, pa bih platila najvecu prompciju. Medjutim, ne znam kako ide, da li je isplativo, jer bih svakako stavila minimalne cene samo da ocistim ormare. Zato me i zanima ako neko zna koji je prosek od prilike, da ne uplacujem dzabe
2025 11 24
Ja sam vec dva puta uplacivala najveci paket, jako slabo ide. Ovde sam od maja 2020. Zadnjih god. ipo skoro nista nisam prodala. Bas, bas slabo.
2025 11 24
Generalno problem je sto svi dolaze da prodaju i da se otarase ,mala vecina da kupuje. Naravno svako shodno svojim mogucnostima. Iako imam gomilu stvari uvek gledam da nesto uzmem, za sestru, za sebe .. Prosto mora da se napravi krug da bi cirkulisale MK
2025 11 24
> La_buena_ena: > Generalno problem je sto svi dolaze da prodaju i da se otarase ,mala vecina da kupuje. Naravno svako shodno svojim mogucnostima. Iako imam gomilu stvari uvek gledam da nesto uzmem, za sestru, za sebe .. Prosto mora da se napravi krug da bi cirkulisale MK Iskreno ja sam uvek pre za kupovinu polovnog, ali slabe su mi saradnje da budem bas zadovoljna i ako clanica ima vise utisaka, nekad i 100+... Ja uvek kad prodam gledam da bude lepo, oprano, mirosljavo, bez ostecenja ako ih nisam navela. Medjutim, u vise slucajeva, dobijem u providnoj kesi sa mrvicama od hleba 😂, da neprijatno mirise, sa sitnim ostecenjima. Kad god se obratim clanici dobijem neki nemaran odgovor gde mi je glupo kao da trazim dlaku u jajetu. Tu vec ni ne ostavim utisak, jer ajde nije naglaseno da dzemper ima cupkice ali ih ipak ima, a da joj ostavim neutralan uvek se vodim time da niko ne gleda utiske vec uvek racunamo da je nebitan jedan u njih 100+... tako to ostane ajde neka i ovaj put 🙄 A da ne pricamo o prevarama koliko ih je... Eto to su neki od mojih razloga zasto sam prestala aktivno da kupujem vec samo nekad
2025 11 24
Prodala sam jednu stvar od 400 din za protekla dva meseca. Ne znam u cemu je problem, pre mi je islo mnogo bolje.
2025 11 24
Sto se tice pakovanja, ko je iz Panceva, ima kesa na novom buvljaku 50kom. male su 150din. a one bas velike 400din. Nije skupo. Ne kupujem aktivno, jer iskreno nemam para za to. Obavila sam par kupovina u poslednje vreme i to je to. Zadovoljna sam kupljenim stvarima. Moram reci da sam naucila kako da kupujem.
2025 11 24
Molim Vas ,zanima me jedno, juče sam uplatila PRO PLAN, i sve predmete sto sam postavila, izbrisani su . Stvarno nemam pojma o čemu se radi , ovo nije u redu. Znači, postavila sam čizme , jaknu , i još neke sitnice i sve mi izbrisano. Po meni bačene pare, ovo nema smisla.
2025 11 25
I, dugo nisam koristila krpice, upravo zbog toga sto su nepravedni i sve što postavim ,brišu, i prestala sam i da ulazim na sajt. Juče posle dužeg vremena ,reko hajde da uplatim i da postavim par stvari, danas dodjem sve mi obrisano. Inače,volim da kupujem i zadovoljna sam, gledam da kupim nešto što je novo i očuvano, isto kao i ja što prodajem. Medjutim,razočarana sam samim sajtom ,ali ne i članicama svim...
2025 11 25
> meditacija: > I, dugo nisam koristila krpice, upravo zbog toga sto su nepravedni i sve što postavim ,brišu, i prestala sam i da ulazim na sajt. > Juče posle dužeg vremena ,reko hajde da uplatim i da postavim par stvari, danas dodjem sve mi obrisano. > Inače,volim da kupujem i zadovoljna sam, gledam da kupim nešto što je novo i očuvano, isto kao i ja što prodajem. > Medjutim,razočarana sam samim sajtom ,ali ne i članicama svim... Da li ste kontaktirali admina? Bas cudno, ja sam mislila da uplatim i ponovo slikam kako bi bilo uocljivo, ali me to sad plasi da ne bude posle slike sa neta i sl
2025 11 25
> meditacija: > Molim Vas ,zanima me jedno, juče sam uplatila PRO PLAN, i sve predmete sto sam postavila, izbrisani su . > Stvarno nemam pojma o čemu se radi , ovo nije u redu. > Znači, postavila sam čizme , jaknu , i još neke sitnice i sve mi izbrisano. > Po meni bačene pare, ovo nema smisla. Mozda se nalaze u nacrtu?
2025 11 25
Najglasnije se zale upravo one koje vec imaju opomenu od admina zbog krsenja pravila.
2025 11 25
1 2