Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pitanje za clanice koje uplacuju clanarinu

Devojke hvala na podeljenim misljenjima. Mislila sam da ce neko podeliti svoje iskustvo, koliko proda na nedeljnom nivou, za mesec dana... Odlucila sam da uplatim, pa vam javljam za mesec dana kakvo je moje iskustvo Hvala jos jednom 🌸🌸🌸
2025 11 25
Moja preporuka ne, imam kvalitetne stvari, nove maltene, upola cene i ne ide prodaja, pre je isla nenormalno, a od kako su clanarine ne ide nikako. Iskren savet ne, i ja trazim nacin da obustavim pretplatu.
2025 11 26
> prodajans1: > Moja preporuka ne, imam kvalitetne stvari, nove maltene, upola cene i ne ide prodaja, pre je isla nenormalno, a od kako su clanarine ne ide nikako. Iskren savet ne, i ja trazim nacin da obustavim pretplatu. Kako mislite trazite nacin da obustavite pretplatu, zar ne moze da se u postavkama posle jednog meseca otkaze i vise ne placa? Ja sam uplatila juce i iskreno nemam nesto ni pregleda a ni interesovanja... Izbacila sam oko 40ak oglasa imala sam 5 poruka od toga dve bez odgovora na upit za dodatne slike, jedna uplatice sutra i naravno razmene. Videcu kako ce biti do kraja meseca ali kako je krenulo nikad mi se nije desilo da na ovoliko oglasa bas nista ne prodam ovde...
2025 11 26
Ako ne prodam nista razmisljam da ukinem pretplatu za sledeci mesec, tj., necu svakako placati uzalud Ja sam u postavkama gde su clanarine pored fakture videla i opciju ukidanja pretplate. Da li se tu prekida pretplata ili kad se jednom plati skidaju svaki mesec?
2025 11 26
Zar se nisu mnogi zalili da im je i dalje skidana suma sa kartice i pored toga sto su kliknule da prekinu pretplatu i onda je neko objasnio kako se jedino moze ispravno ugasiti. Mislim da se uputstvo nalazi na onoj temi od admina
2025 11 27
Meni su skinuli pare,ali ne mogi da uvacujem nista niti da menjam cene. Juce su uzeli pare i odjednom se pojavio neki kredit 327,00 a imala sam 27,00 dinara,oni su totalno pobrljavili. Uplacena Vip clanarina i ne mogu nista menjati,ubacivati ,odmah mi predmete ubaci u neaktivno..
2025 11 28
> IvanaGak: > Meni su skinuli pare,ali ne mogi da uvacujem nista niti da menjam cene. > Juce su uzeli pare i odjednom se pojavio neki kredit 327,00 a imala sam 27,00 dinara,oni su totalno pobrljavili. > Uplacena Vip clanarina i ne mogu nista menjati,ubacivati ,odmah mi predmete ubaci u neaktivno.. Probajte kod usluga iscackajte ima negde aktivacija, pa vam mozda omoguce. Ili se javite adminu
2025 11 29
> meditacija: > I, dugo nisam koristila krpice, upravo zbog toga sto su nepravedni i sve što postavim ,brišu, i prestala sam i da ulazim na sajt. > Juče posle dužeg vremena ,reko hajde da uplatim i da postavim par stvari, danas dodjem sve mi obrisano. > Inače,volim da kupujem i zadovoljna sam, gledam da kupim nešto što je novo i očuvano, isto kao i ja što prodajem. > Medjutim,razočarana sam samim sajtom ,ali ne i članicama svim... Isto mi se desava, nisu u nacrtu
2025 11 30
1 2