Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne mogu da pristupim sajtu već par dana.

Već par dana pokušavam da se ulogujem i ponekad uspem, ali jedva . Čak i nakon što se ulogujem ne mogu da postavim novi predmet. Platila sam paket da bih nešto prodala i ovo stvarno nije okej .
2025 12 06
Tako je oduvek.
2025 12 06
Vec par dana nemogu da se ulogujem uopste da udjem na sajt platila sam clanarinu ovo je stvarno bezobrazluk
2025 12 06
Mislim da je isti slucaj svima svake nedelje, i meni jedva se uloguje. A kad se uloguje jedva ili izbacim jedan predmet ili odgovorim na poruku i odmah mi ukoci
2025 12 06
Hoće li se neko od nadležnih pobrinuti da reši ovaj problem, sajt nenormalno baguje, ako je neophodno povećajte i članarine, ali dajte nam normalan sajt koji možemo nesmetano da koristimo...
2025 12 06
Ja ne mogu da ucitam ni jednu stranicu sajta vec danima…Ali ni jednu, cak ni pocetnu…Ovo Sam uspela iz 20og puta….
2025 12 07
Takodje ne nogu da ucitam ni jednu stranicu
2025 12 07
Koristim MK 6-7 godina i ne pamtim da je ovako bilo , baguje svaki dan nekoliko dana unazad. Nemoguce je korstiti sajt niti gledati predmete ni dopisivati . Uzasno. Volim promene ali na bolje. Jel ovo ciljano da se unisti sajt ?! postacy teoreticar zavere
2025 12 08