Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Molba za admine - moderatore

Ni kao kupac ni kao prodavac, periodično ne mogu da udjem ni na sajt, ni u poruke. Sajt kao da ne postoji i to traje danima. Licno sam kupila paket od 550 dinara, ali sajt ne moze da se koristi. Razumem da su članarine bile neophodne, ali i vi mora da razumete da sajt mora da radi. Da li moze neko od admina da mi kaze, da li se mogu obezbediti najosnovniji uslovi za nas članove koji koristimo usluge? Verujem da svi imaju isti problem..
2025 12 14
Slažem se! Ja danima uopšte nisam mogla ni da se ulogujem.. Takođe bi moglo da se napravi da se banuju prevaranti i da ne mogu da prave više naloga, verifikacija sa brojem telefona recimo. Juče sam doživela pokušaj prevare na priču o slanju preko dexpressa.
2025 12 14
Na zalost ne mozemo nista. Svima baguje i niko ne moze da udje. Ja sam uplatila clanarinu sa nadom da cu nesto prodati. Imam utisak da sam vise prodala dok je nisam platila. Da li su se svi razocarali ovim bagom, reklamama i slicnim problemima pa su zato odustali i od kupovine a vidim da je i sve manje boljih stvari na sajtu
2025 12 14
Isti slucaj, uplatila clanarinu i 10 dana nisam mogla da udjem na sajt, ne samo ja, vec i potencijalni kupci, a niko od admina ni da se ponudi da nadoknadi nesto🤷🏻‍♀️
2025 12 14
Placam clanarinu od kako je pocela, vec dve nedelje mogu da udjem na sajt sano posle 22h uvece, nit mogu da zakacim nove predmete, nit da odgovorim kupcima a stize mi obavestenje o produzetku clanarine. Bas me interesuje sta ce administratori uraditi: naplata usluge koja nije isporucena nije zakonita!
2025 12 14
Zdravo,imam problem sa mojom stranicom na sajtu. Prekjuce sam uplatila premium paket gde je pisalo da mogu neograniceno da kacim oglase i ja sam objavila oko 30 i nesto oglasa medjutim kad sam juce htela da objavim jos jedan pisalo mi je da moram da platim paket i obrisali su mi 3 oglasa,a danas su mi obrisali jos 6…Da li mozete da mi pomognete u vezi ovog problema?Da li je jos neko imao ovakav problem?
2025 12 15
> NadjaG123: > Zdravo,imam problem sa mojom stranicom na sajtu. Prekjuce sam uplatila premium paket gde je pisalo da mogu neograniceno da kacim oglase i ja sam objavila oko 30 i nesto oglasa medjutim kad sam juce htela da objavim jos jedan pisalo mi je da moram da platim paket i obrisali su mi 3 oglasa,a danas su mi obrisali jos 6…Da li mozete da mi pomognete u vezi ovog problema?Da li je jos neko imao ovakav problem? I meni se stalno brisu oglasi. Ja sam pocela da verujem da je do sajta. A za broj oglasa probajte da kontaktirate admina u poruci
2025 12 15
Imam isti problem sa paketom sa neogranicenim brojem oglasa..
2025 12 19
Postovani, kao neko ko je jako dugo clan ovog sajta, a sada i placam clanstvo moram da vam kazem da sam zaista razocarana vasim radom na istom. Sajt baguje konstantno, spor je, skoro svaki dan ne radi. A sada jos i naplacujete, a on je jos gori. Nije nikakav problem naplacivati nesto sto valja. Ovo nije samo moje misljenje, vec svake osobe koju znam da koristi ovu platformu. Nazalost izgubicete mnogo korisnika jer ne ulazete nista da bude sto bolji umesto jos gori. Ovu poruku sam poslala Adminu i nikad mi nisu odgovorili. Tako da mislim da ih nase nezadovoljstvo ne zanima…
2025 12 20
Da li ima neki Admin koji ce odgovoriti na poruke? Jedan je bio dostupan pre mesec dana, drugi admin pre dva dana.
2025 12 21
Stvarno UŽAS. Platila članarinu, nigde se na profilu to ne vidi, ne mogu da učitam predmet, niko ne odgovara na mejlove...
2025 12 26