Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je i vama cudno? Sta se ovde desilo?

> MarianneMary: > Meni osoba koja ima 5 negativnih je vise sumnjiva, od osobe koja ima 1 negativnu. Ima i kupoholicarki ovde koje kupuju skupe stvari pa i ne odgovaraju, a imaju 0 negativnih, mislim da je bolje kupiti od takvih. U svakom slucaju da. Za drugi profil ne mogu nista da tvrdim, sem da iznesem misljenje da je veoma cudno zbog skoro identicne objave(iste slike, naziv, opis skoro identican kao kod ove sa 5) Sad razmisljam, iako to licno ja nikad ne bih uradila, ali na momenat je ponudila slanje i uplatu, a moguce da je vec poslala onom profilu torbu, pa bi je lepo dva puta naplatila. Sva sreca pa sam veoma oprezna pri kupovini ovde i ne bih nikad uplatila unapred nekom sa negativnim ocenama pa ni onima bez utisaka.
2025 12 21
Veci iznosi se ne uplacuju unapred, vec pouzecem, pa lepo u Posti otvorite paket. Unapred se plati samo postarina, pa nema bojazni i izgovora 'sta ako joj se vrati'. Mnogo puta sam propustila odlican, skup predmet, jer nije bilo mogucnosti licnog preuzimanja, ili placanja pouzecem. Neko kome je u interesu prodaja, i to za ozbiljne novce, nece odlagati vidjenje, vec ce pozuriti da proda nesto sto ne koristi, jer je pravih kupaca malo. Najvise je onih sto bi ako moze za dz, a i prevaranata koji bi kes za maglu.
2025 12 21
Ova sa 5 negativnih preprodaje stvari.
2025 12 21
> zvezdara123: > Mnogo puta sam propustila odlican, skup predmet, jer nije bilo mogucnosti licnog preuzimanja. Neko kome je u interesu prodaja, i to za ozbiljne novce, nece odlagati vidjenje, vec ce pozuriti da proda nesto sto ne koristi, jer je pravih kupaca malo. Najvise je onih sto bi ako moze za dz, a i prevaranata koji bi kes za maglu. Tacno, sve kako ste rekli. Ona je odlozila zbog slave jer navodno onda nece ceo vikend biti kod kuce, ja bih je u petak pokupila. Ukoliko joj je bila hitna prodaja trebala je prosto da mi kaze jer ja sam mogla naci nesto drugo(sto mogu i dalje jer nisam prevarena za novac), ne vidim cemu muljanje ako nije mogla da saceka par dana do cetvrtka da dodje suprug sa puta da mogu da odem po torbu. Kupovina ce biti jos i bice jos torbi. Ali mislim da zasluzuje da bude okacena ovde na temi kao upozorenje ostalim clanicama, jer ocigledno njen predmet nije vredan rizika a ni vremena i zavlacenja, niti bilo kakve saradnje sa njom.
2025 12 21
Desi se takodje, da se nekome zuri za kes, pa ce pre prodati onome kome salje istog dana, a uplata je - odmah na racun i ne zeli cekati dan, dva, tri kupca koji je: - nepoverljiv, pa bi licno - realno - kada se insistira na uplati unapred pre slanja, a iznosi su veci, ili prodavac ima vise negativnih... - bi da ustedi na postarini - ili se predomisli, pa nestane - na ovom sajtu normalna pojava!
2025 12 21
> zvezdara123: > Desi se takodje, da se nekome zuri za kes, pa ce pre prodati onome kome salje istog dana, zbog uplate odmah na racun, a ne zeli cekati dan, dva, tri onoga ko je nepoverljiv, pa bi licno, ili bi da ustedi na postarini. Sve je to meni jasno, ali ne znam sto je tesko reci, bilo koji razlog da neko nece licno preuzimanje i to razumem i do dogovora ne bi onda doslo i to ‘ceka te(torba) ne brini nista’ bas nije potrebno ako je hitna prodaja, mislim niko je nije terao niti pisao umesto nje. Ja se ne ljutim ako neko proda predmet jer ne moze mene da ceka par dana. Licno nisam bila u situaciji da mi je nesto bas toliko hitno da prodam da ne mogu koji dan da sacekam ali razumem da se desava. Svakako ni u jednom trenutku nije nagovestila da se bilo sta desava a kuckale smo se tih par dana do petka svaki dan. Jos je i ponudila rezervaciju i sama oznacila torbu rezervisanom cim sam potvrdila da sigirno uzimam isto vece kad sam joj prvi put poslala poruku.
2025 12 21
Ludilo opste, sto ljudi, sto cudi. Iskrenosti u komunikaciji nam manjka svakako, oduvek, svako ima svoje razloge, ne vredi se udubljivati. Vi ste, po svemu sudeci, ustedeli novac, jer ko zna kako bi se zavrsilo. Potroseno je vreme na piskaranje, a zamislite da ste otisli da se nadjete i cakate je, nadate se, radujete kupovini, a ona se ne pojavi. Ima i takvih spodoba. A, mozda vam se sutra i javi da preuzmete torbu. :')
2025 12 21
> zvezdara123: > Ludilo opste, sto ljudi, sto cudi. > Iskrenosti u komunikaciji nam manjka svakako, oduvek, svako ima svoje razloge, ne vredi se udubljivati. Vi ste, po svemu sudeci, ustedeli novac, jer ko zna kako bi se zavrsilo. > Potroseno je vreme na piskaranje, a zamislite da ste otisli da se nadjete i cakate je, nadate se, radujete kupovini, a ona se ne pojavi. Ima i takvih spodoba. > A, mozda vam se sutra i javi da preuzmete torbu. > :') U pravu ste. Bas bi mi bilo ludilo da je takva situacija s obzirom da sa bebom od 7 meseci idem gde god da krenem. 😁
2025 12 21
Ovo vam je španska serija. Zaboravite na torbicu i sledeći put pravac Urbani buvljak. Za manje pare ćete naći svašta. Originalnost torbica koje se prodaju preko interneta su vrlo upitne i ko se ne razume jako dobro, bolje da ne kupuje. Za ovu konkretno ne znam, nisam gledala, ali većina koje viđam su samo skupe kopije.
2025 12 21
> DoliBlack: > Ovo vam je španska serija. Zaboravite na torbicu i sledeći put pravac Urbani buvljak. Za manje pare ćete naći svašta. Originalnost torbica koje se prodaju preko interneta su vrlo upitne i ko se ne razume jako dobro, bolje da ne kupuje. Za ovu konkretno ne znam, nisam gledala, ali većina koje viđam su samo skupe kopije. Ova je bila original, dosta se razumem u sve skuplje brendove. Ali nije to ni bitno, najzalije mi je sto sam videla toliko lepih torbica juce na urban buvljaku, kao i garderobe i nista nisam uzela. Nazalost nema sanse da odem kad se bude odrzavalo u Bg-u, jedino kad je u Ns-u. Torbica je prodata, clanica se javila da se izvini jer navodno njena sestra i ona prodaju na 3 razlicita sajta pa ona nije znala da je sestra prodala, iako je u petak oznacila prodato a jos u pon/uto je pisalo rezz na torbi. Cak i da sestra postoji i da nije videla krpice i rezz, trik pitanje ko je onda magicno oznacio torbu kao prodato bez da javi? 🤣 Bas je spanska serija
2025 12 21
Nemojte uopšte gledati tu torbu dalje, na bilo kom profilu. Jedna sa 5 negativnih, tu treba da se završi svaki pomišljaj kupovine, a ova druga za svaku sliku ima drugačiju pozadinu, vrv da preprodaje predmete od drugih ili bar krade slike, svakako, nije kako treba. (Ima profila koji prodaju svoje stvari a isto tako daju i preprodavcima da okače, pa ko prvi proda). Ako hoćete polovnu Gucci torbu, Such a Tavan sajt, pa pratite ponudu dok ne naidje neka koja Vam odgovara. Kupovala sam I ja skupe stvari ovde, razumem, ali je recimo bila u pitanju Zadig torba od 40000, već sam imala jednu saradnju sa tom članicom, na profilu je imala samo skupe brendove, vidno sve njene slike (pozadina, stil slikanja itd) a i taj model torbe nije toliko popularan da se štancaju kopije kao ova Gucci npr. a generalno gledajući Zadig torba je realno da košta 40000 a Gucci torba od recimo 20000, teško. Hoću da kažem, može na Krpicama ali mora baš baš dobro da se obrati pažnja od koga se kupuje kao i na sve ostale detalje u vezi predmeta. Mislim da Vam je sigurnije na nekom sajtu kao Such a Tavan, koji prodaje originale.
2025 12 21
U svakom slucaju takve stvari se ne kupuju po internetu od bilo koga. Opet kazem, imate kupoholicarke, koje kupe, pa im se ne svidja, a imaju sve pozitivne ocene. A na urbanom buvljaku, mozete pregledavati torbe da vidite svaki mm nje. A ocigledno je da su ta osoba i njena sestra preprodavci koji preprodaju za masne pare.
2025 12 21
Meni uopšte nije jasno zašto bi neko prodavao original Gucci torbu od 1200 dolara za 25000 din., članica kaže da se razume u te brendove, ali mi je baš sumnjiva cela priča, ja imam 2 Gucci torbe i iskreno ne bih znala preko slike da procenim da li je ova original ili ne, ali po ceni bih rekla da nije. Pa i da sam je ukrala a ne platila po punoj ceni, ne bih je stavila na prodaju za 25k.
2025 12 21
> Her_Fashion: > Nemojte uopšte gledati tu torbu dalje, na bilo kom profilu. > Jedna sa 5 negativnih, tu treba da se završi svaki pomišljaj kupovine, a ova druga za svaku sliku ima drugačiju pozadinu, vrv da preprodaje predmete od drugih ili bar krade slike, svakako, nije kako treba. > (Ima profila koji prodaju svoje stvari a isto tako daju i preprodavcima da okače, pa ko prvi proda). > Ako hoćete polovnu Gucci torbu, Such a Tavan sajt, pa pratite ponudu dok ne naidje neka koja Vam odgovara. > Kupovala sam I ja skupe stvari ovde, razumem, ali je recimo bila u pitanju Zadig torba od 40000, već sam imala jednu saradnju sa tom članicom, na profilu je imala samo skupe brendove, vidno sve njene slike (pozadina, stil slikanja itd) a i taj model torbe nije toliko popularan da se štancaju kopije kao ova Gucci npr. a generalno gledajući Zadig torba je realno da košta 40000 a Gucci torba od recimo 20000, teško. > Hoću da kažem, može na Krpicama ali mora baš baš dobro da se obrati pažnja od koga se kupuje kao i na sve ostale detalje u vezi predmeta. Mislim da Vam je sigurnije na nekom sajtu kao Such a Tavan, koji prodaje originale. Hvala na preporuci za sajt. Necu svakako gledati vise tu torbu niti cu se upustati sa takvim clanicama u konverzaciju a kamoli saradnju. Cena jeste bila niska za original ali opet nikad ne bih unapred uplatila pa cak ne bih uzela ni na pouzece zbog negativnih. Neverovatno mi je koliko preprodavaca ima, 5-6 torbi koje sam merkala u poslednjih par nedelja a bile su original, vintage ili ne ali povoljne sada se prodaju za 3 puta vise. Ovaj sajt je totalno izgubio smisao odavno.
2025 12 21
> Her_Fashion: > Meni uopšte nije jasno zašto bi neko prodavao original Gucci torbu od 1200 dolara za 25000 din., članica kaže da se razume u te brendove, ali mi je baš sumnjiva cela priča, ja imam 2 Gucci torbe i iskreno ne bih znala preko slike da procenim da li je ova original ili ne, ali po ceni bih rekla da nije. Pa i da sam je ukrala a ne platila po punoj ceni, ne bih je stavila na prodaju za 25k. Mozete proveriti kod i model u svakom slucaju, danas sve veoma lako moze i na internetu da se nadje i proveri u najsitnije detalje pa cak i vintage modeli raznih brendova, jeftino stvarno jeste, verovatno da zamaze oci, pitanje sta bi stvarno stiglo. Moguce da su povezani profili i da se tu svasta nesto jos desava sem preprodaje.
upload
2025 12 21