Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je i vama cudno? Sta se ovde desilo?

> MarianneMary: > U svakom slucaju takve stvari se ne kupuju po internetu od bilo koga. Opet kazem, imate kupoholicarke, koje kupe, pa im se ne svidja, a imaju sve pozitivne ocene. A na urbanom buvljaku, mozete pregledavati torbe da vidite svaki mm nje. A ocigledno je da su ta osoba i njena sestra preprodavci koji preprodaju za masne pare. Da, najbolje kad moze da se vidi licno kao na urbanom buvljaku, nema lazi nema prevare
2025 12 21
Neke kodove štampaju i na kopijama. Ima jako puno detalja po kojima se može razaznati, a samo sitnica, tipa oznaka proizviđača cibzara, neki šav, oznaka na drikeru, može biti znak za originalnost. Nije uvek očigledno i samo kod. Stare torbe ni nemaju kod, a original su. Cena može biti sumnjiva nekad, ali nekad ni članice ne znaju šta prodaju pa stave jeftino original ili obrnuto.
2025 12 21
Nema na čemu, evo sad sam baš gledala iz znatiželje, imali su taj model za 420eur, ali je prodata, što ne znači da neće da naleti opet. Što se provera tiče, znam da može, ali ja ne bih verovala svojim očima što se takvih predmeta tiče 😅 Msm kod ok, ali npr znam da se za parfeme kopira batch kod bez problema, pa što ne bi I za torbe (tu već trebaju da se gledaju detalji poput šavova i slično, a ja lično, nemam takve sposobnosti, Vama svaka čast što možete tako da procenite). Ali da, ovde svačega ima, i nažalost, uglavnom nije dobro. Mnogo je i drugačija situacija nego npr pre neke 2 godine, i 10x više prevaranata minimum.
upload
2025 12 21
> makicaca: > > DoliBlack: > > Ovo vam je španska serija. Zaboravite na torbicu i sledeći put pravac Urbani buvljak. Za manje pare ćete naći svašta. Originalnost torbica koje se prodaju preko interneta su vrlo upitne i ko se ne razume jako dobro, bolje da ne kupuje. Za ovu konkretno ne znam, nisam gledala, ali većina koje viđam su samo skupe kopije. > Ova je bila original, dosta se razumem u sve skuplje brendove. Ali nije to ni bitno, najzalije mi je sto sam videla toliko lepih torbica juce na urban buvljaku, kao i garderobe i nista nisam uzela. Nazalost nema sanse da odem kad se bude odrzavalo u Bg-u, jedino kad je u Ns-u. > Torbica je prodata, clanica se javila da se izvini jer navodno njena sestra i ona prodaju na 3 razlicita sajta pa ona nije znala da je sestra prodala, iako je u petak oznacila prodato a jos u pon/uto je pisalo rezz na torbi. Cak i da sestra postoji i da nije videla krpice i rezz, trik pitanje ko je onda magicno oznacio torbu kao prodato bez da javi? 🤣 Bas je spanska serija Urbani buvljak je isključivo u NS i nikad nije bio u BG. Ima nekih drugih bazara u BG. Such a Tavan je super preporuka. Tamo nema greške.
2025 12 21
> DoliBlack: > Neke kodove štampaju i na kopijama. Ima jako puno detalja po kojima se može razaznati, a samo sitnica, tipa oznaka proizviđača cibzara, neki šav, oznaka na drikeru, može biti znak za originalnost. Nije uvek očigledno i samo kod. Stare torbe ni nemaju kod, a original su. Cena može biti sumnjiva nekad, ali nekad ni članice ne znaju šta prodaju pa stave jeftino original ili obrnuto. Da da, znam gleda se donja strana cibzara jer uglavnom tu stoji neka oznaka, bila je slika i kopce unutrasnje i nekih detalja koje kopije nikako nemaju, plus kod kopija se na snali nigde ne podudara gg kako treba. Mislim bar ovako je stvarno ubedljivo izgledalo kao original. Vintage modele mnogo volim, cak vise nego sada aktuelne modele pa i njih uvek pronadjem online i naziv kolekcije/torbe i sve pa dobro pogledam pre kupovine. Mnogo mi je i draze da kupim polovnu vintage nego novu torbu, ni jednu novu skoro ni ne nosim a ove ne skidam sa sebe. Vidjala sam i jedno i drugo ovde sto se tice cena.
2025 12 21
> DoliBlack: > > makicaca: > > > DoliBlack: > > > Ovo vam je španska serija. Zaboravite na torbicu i sledeći put pravac Urbani buvljak. Za manje pare ćete naći svašta. Originalnost torbica koje se prodaju preko interneta su vrlo upitne i ko se ne razume jako dobro, bolje da ne kupuje. Za ovu konkretno ne znam, nisam gledala, ali većina koje viđam su samo skupe kopije. > > Ova je bila original, dosta se razumem u sve skuplje brendove. Ali nije to ni bitno, najzalije mi je sto sam videla toliko lepih torbica juce na urban buvljaku, kao i garderobe i nista nisam uzela. Nazalost nema sanse da odem kad se bude odrzavalo u Bg-u, jedino kad je u Ns-u. > > Torbica je prodata, clanica se javila da se izvini jer navodno njena sestra i ona prodaju na 3 razlicita sajta pa ona nije znala da je sestra prodala, iako je u petak oznacila prodato a jos u pon/uto je pisalo rezz na torbi. Cak i da sestra postoji i da nije videla krpice i rezz, trik pitanje ko je onda magicno oznacio torbu kao prodato bez da javi? 🤣 Bas je spanska serija > Urbani buvljak je isključivo u NS i nikad nije bio u BG. Ima nekih drugih bazara u BG. Such a Tavan je super preporuka. Tamo nema greške. Pomesala sam onda sa nekom drugom organizacijom, jer pratim na instagramu i videla sam da ce se odrzati u Bg-u nesto na taj fazon.
2025 12 21
Ove poruke sto si okacila sa ovom zenom, bas mi nekako deluje da te zavlaci i laže. Bolje ne rizikuj.
2025 12 22
> Milica. 1994: > Ove poruke sto si okacila sa ovom zenom, bas mi nekako deluje da te zavlaci i laže. Bolje ne rizikuj. "Draga" prvi red flag 🤣
2025 12 22
> Her_Fashion: > > Milica. 1994: > > Ove poruke sto si okacila sa ovom zenom, bas mi nekako deluje da te zavlaci i laže. Bolje ne rizikuj. > "Draga" prvi red flag 🤣 Da znas da sam to odmah pomislila, najezim kad cujem da neko to kaze. 🤣
2025 12 22
> Her_Fashion: > > Milica. 1994: > > Ove poruke sto si okacila sa ovom zenom, bas mi nekako deluje da te zavlaci i laže. Bolje ne rizikuj. > "Draga" prvi red flag 🤣 Bukvalno 🤣
2025 12 23
> makicaca: > Dogovorila sam se sa clanicom za kupovinu torbe, na licno preuzimanje s obzirom da mi je usput mesto u kom zivi(iako pise da je iz Beceja kaze da je iz Temerina i da to jos nije promenila). Dan kada je pisala da moze da posalje u cetvrtak(cini mi se da je sreda 5 popdne ili cak cetvrtak jer pise pre 3 dana) ili da odlozimo preuzimanje za ponedeljak, je rekla da je u redu da je odlozimo za ponedeljak. U petak sam primetila da je oznacila torbu kao prodato, nije mi bilo cudno jer sam mislila da je zbog mene. Alii..tu nastaje veoma cudna situacija, sinoc ulazim i gledam torbe i naletim na tu istu ali kod drugog prodavca i za duplo vise para koja je postavljena 18og sa istim slikama od ove clanice, plus dodata jedna nova sa strane(koju ova clanica sa kojom sam se cula nije imala ali vidi se da je slika njena po prostoru). Na momenat sam pomislila da vodi dva profila jer kako je uopste mogla da stigne da posalje torbu i da torba stigne i da se stavi u prodaju za toliko malo vremena. Drugi profil je navodno iz Beograda. S obzirom da obe imaju negativne ne znam sta da mislim. Naravno ja sam htela licno preuzimanje jer u takvoj situaciji i za skuplje stvari je uvek najsigurnija opcija. Ostavicu slike u prilog pa procenite. Clanica je ulazila na sajt bila aktivna i nije odgovorila na moju poruku od sinoc kad sam je pitala da li mogu u ponedeljak prepodne da preuzmem. Ali eto kako ona kaze za svoje negativne ‘nije bitno sta se kaze nego ko kaze’ pa da kazem ja koja ne varam ljude po internetu kakvo iskustvo sam imala sa njom. Ovakve profile bi isto trebalo blokirati. Izgubljeno vreme i izgubljen zeljeni predmet(manje bitno ali je trebao da bude praznicni poklon od supruga bez kog sam ostala). I jedno pitanje, da li ostaviti negativnu s obzirom da do saradnje na kraju nije doslo ili neutralnu kao opomenu(jer ona opomena vec dosta ima)? Ona prodaje na limundu verovatno je prodata tamo torba
2025 12 24
Da, prodata je na limundu
upload
2025 12 24
Eto, a zena koja je kupila torbu od nje je preprodavac jer je istog dana kada je kupila stavila torbu za 52000 na prodaju na krpice.
2025 12 25
> makicaca: > Eto, a zena koja je kupila torbu od nje je preprodavac jer je istog dana kada je kupila stavila torbu za 52000 na prodaju na krpice. Obe su preprodavci. I ova od koje ste hteli da kupite takodje preprodaje. Univerzum vam porucuje da cuvate novac i kupite sebi na urban buvljaku nesto lepo.
2025 12 25
1 2 3