Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

V Sajt? - Iskustva

Zdravo svima, da li ste imale iskustva sa novim sajtom na slovo V? Napravila sam nalog pod istim imenom pre malo jace od dve nedelje i nijedan upit nisam imala. Dopada mi se izgled sajta ali mi ne deluje kao da ide prodaja tamo, pa bih volela da cujem iskustva od clanica koje su imale uspesnu saradnju, kako bih znala da li ima nade 😂
2025 12 30
Ja tamo nista nisam uspela da prodam, nisam cak ni upit neki dobila. U mom slucaju prodaja samo ovde funkcionise.
2025 12 30
Ja sam napravila nalog cim se otvorio sajt, nemam puno ni pregleda, bas malo.
2025 12 30
Nemam ni upite ni preglede, ali sam postavila svega par predmeta, možda da češće postavljam 🤷‍♀️ Ne znam da li ste primetili da Delen više ne postoji, tj izbacuje 404 grešku već nedeljama..
2025 12 30
Ja sam imala 2 prodaje ali mislim da moze mnogo bolje. Sajt je ekstra ,fotografije čiste i admini reaguju odmah na svaku sugestiju. Mislim da moraju bolje da se reklamiraju da bi se čulo za njih. Bolji je i vid zaštite od prevara. Nadam se da će zaživeti jer ima odličnu ponudu / ženska,muška
2025 12 30
> Her_Fashion: > Nemam ni upite ni preglede, ali sam postavila svega par predmeta, možda da češće postavljam 🤷‍♀️ > Ne znam da li ste primetili da Delen više ne postoji, tj izbacuje 404 grešku već nedeljama.. Videla sam da ne postoji ,pokušavala sam nekoliko puta da se ulogujem 🤔
2025 12 30
Sajt je u povoju,kao sto je bio i svaki drugi. Dajte mu vremena... Meni bas zao krpica. Predugo sam ovde i mnogo volim ovaj sajt. Pored svih problema koji postoje trenutno,mislim da bi jedno konkretno obracanje admina resilo 90% problema. A ja vec gubim nadu,jer predugo cute.. Greota.
2025 12 31
> Her_Fashion: > Nemam ni upite ni preglede, ali sam postavila svega par predmeta, možda da češće postavljam 🤷‍♀️ > Ne znam da li ste primetili da Delen više ne postoji, tj izbacuje 404 grešku već nedeljama.. Da, ne postoji. Mada nikada ništa tamo nisam prodala, niko ništa nikada nije ni pitao.
2025 12 31
> lovesilver: > Meni bas zao krpica. Predugo sam ovde i mnogo volim ovaj sajt. Pored svih problema koji postoje trenutno,mislim da bi jedno konkretno obracanje admina resilo 90% problema. A ja vec gubim nadu,jer predugo cute.. > Greota. Ćutali oni ili ne, ja ne vidim problem ovde (koji već nije postojao i do sad). Prodaja i kupovina mi idu isto kao i do sada, nemam problem sa time da mi se mesečno naplaćuje članarina. Deluje jezivo na forumu, ali ako pogledamo realno, ljudi plaćaju i prodaju/kupuju bez nekih većih promena. Naravno da ima onih kojima ne radi i to jeste realan problem, koji mora da se reši, ali bar pola onih koji se žale na forumu nemaju blage veze zašto se žale. Jedna je pre par nedelja došla i besnela na par tema kako joj "ne radi VIP, sramota, ovaj sajt je užas" i ostalo jer uopšte ne zna kako funkcioniše VIP, odgovorila sam joj i objasnila da radi, nije ni pročitala nego je otišla na drugu temu da isto to napiše. I sad neko ko nije upućen čita to i pomisli "Pa ovde ništa ne funkcioniše" jer čitaju postove onih koji ne razumeju neke osnove stvari pa besne po temama. Da se razumemo, devojka koja je pre neki dan pitala za VIP je došla i objasnila problem, lepo, normalno, napisala post bez tzv "besnila", prethodno napisano se ne odnosi na nju već na drugu osobu. Ali odličan primer kako postoje osobe koje nešto ne znaju (sasvim normalno da neko nešto ne zna) ali imaju inteligenciju i sposobnost da postave pitanje na normalan način bez da bespotrebno pljuju po sajtu i Adminima. Tu su onda i oni koji krše pravila postavljanja predmeta pa dodju i napišu "Platila sam a nestaju mi predmeti, ovaj sajt je krš" a imaju recimo 100 slika sa interneta na profilu. Dakle ako sagledamo realno situaciju, što se žalbi na forumu tiče, nek bude da su 50% realni problemi vezani za uplate, a onih drugih 50% su "besnilo" proisteklo is sopstvenog neznanja.
2025 12 31
> nenannena: > > Her_Fashion: > > Nemam ni upite ni preglede, ali sam postavila svega par predmeta, možda da češće postavljam 🤷‍♀️ > > Ne znam da li ste primetili da Delen više ne postoji, tj izbacuje 404 grešku već nedeljama.. > Da, ne postoji. Mada nikada ništa tamo nisam prodala, niko ništa nikada nije ni pitao. Ja sam prodala dve stvari, a mislim da sam imala nalog blizu godinu dana, tako nesto. Ali velika steta, sajt je bio skroz pregledan i funkcionalan, bez reklama. Samo nije zaživeo.
2026 01 01
Imam nalog na V, od jesenas. Međutim, ni posle 2 meseca nemam ni jedan jedini upit, to jest poruku a ni sa pregledima nije bolje, svega pet šest u proseku. Možda je V i savršen, ne znam, ali ako za mene ne radi, ako nemam čak ni upite a ni preglede, kao i da ne postoji, što se mene tiče😀 Iz perspektive kupca, pretraživač na V je najslabija strana, ali to je slaba tačka svih domaćih sajtova koje koristim, uključujući i one najveće platforme. Na krpicama sam 4 godine, i vidim da je prodaja gotovo stala. Logično mi je to. Kupovina i ono malo novca u opticaju je skrenulo ka T...
2026 01 02
Kako se zove tacno sajt?
2026 01 02
Ja sam juce otvorila profil i imala upit za jedan predmet,ostalo je da clanica odgovori da li joj cena odgovara,ali mislim da od tog odgovora nema nista.
2026 01 03
Realno je januar kilav. Ja sam ovde ostavila stvari dok se ne obrišu. Promociju planiram da uplatim tek kada bude sigurnog načina uplate ili ako napravim virtuelnu karticu. Ostalo na limundu ,instagramu prodajem . Kao sto sam vec napisala nadam se da ce taj sajt zaživeti jer ima sve ono sto treba jednom sajtu i naravno za sada je free ( mada podrzavam i placanje ali kao na kp i limundu) .
2026 01 03
Niti ima prodaje, niti mi je do prodaje. Pre nove god. napravila sam rasprodaju, jer mi je bilo hitno i nisam se proslavila. Da placam vise necu, barem ne u narednom periodu(valjda ce sestra uspeti da otkaze, jer ja nemam karticu). Dobila sam ovde i negativnu(koja mi je obrisana) jer nisam zelela da prodam nesto nekulturnoj i dosadnoj osobi i muka mi je od svega.
2026 01 04
1 2 3