Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

V Sajt? - Iskustva

Hvala svim clanicama koje su ucestvovale na temi i podelile svoja iskustva. Srecnu prodaju svima zelim i da vas krene🌸
2026 01 15
> Sta je T?Pozdrav i hvala na odg unapred :) Temu
2026 01 16
> Esprit21: > I ja cu da otvorim profil na V, samo da smislim sta cu da stavim za user. > I koji je to T sajt? Temu
2026 01 16
I ja sam relativno skoro otvorila nalog pod istim imenom i izbacila 20ak oglasa. Za sada nisam imala nijedan upit, ali mi sajt deluje jako dobro i pregledno. Pregleda, cini mi se, svakim danom sve vise ima, imala sam i nekih lajkova. Nadam se da ce vremenom zaziveti jer mislim da sve vise clanica odavde prelazi tamo.
2026 01 19
Postavljajte što vise predmeta na taj sajt, mozda i kupim tamo nesto ako bude to sto trazim kad budem imala novce. Mozda isto neko trazi odredjene stvari da kupi, sto veci izbor to bolje. Taj sajt ili ce zaziveti ili propasti kao i onaj na slovo d.
2026 01 24
Ja sam skupila oko 5000 pregleda, ubacila i par bezuslovnih poklona ali se jos uvek niko nije javio. Svakako mi deluje da sve vise predmeta i clanica ima tamo, tako da sam optimisticna. 🍀
2026 02 17
> Cobainfan: > Ja sam skupila oko 5000 pregleda, ubacila i par bezuslovnih poklona ali se jos uvek niko nije javio. Svakako mi deluje da sve vise predmeta i clanica ima tamo, tako da sam optimisticna. 🍀 Nažalost, meni deluje da su tamo I dalje samo prodavci (bilo oni koji se bave prodajom u smislu "biznisa" ili oni koji prodaju svoje stvari ali ne kupuju nikad ništa). Iskreno, ja prva ne bih kupila od nekog bez utisaka nakon silnih iskustava ovde, a realno, tamo niko nema utiske, ili možda jedan, dva.. Kupila sam 2 stvari tamo, čekam da stignu, ali od osobe koju "znam' sa Krpica, pa mi nije problem što nema utiske jer ih ovde ima 300. Svakako, treba uzeti u obzir da ni ovde nema puno kupaca, I generalno kupuju svi po nekim lajvovima I IG, a ponuda nikad veća. Nada uvek postoji, ali videćemo.. bilo bi lepo da zaživi, kao što bi bilo lepo da se i ovde stanje poboljša. Da dodam za kraj, meni tamo baš smetaju reklame, jedino na kompu mogu da koristim, ovde imam premium pa mi je ok i na telefonu.
2026 02 17
> Cobainfan: > Ja sam skupila oko 5000 pregleda, ubacila i par bezuslovnih poklona ali se jos uvek niko nije javio. Svakako mi deluje da sve vise predmeta i clanica ima tamo, tako da sam optimisticna. 🍀 Kod mene ima vise od 6000 pregleda i par upita, problem je taj sto neko misli da prodavci odredjuju cenu postarine(zvuci neverovatno, ali je tako)pa im je skupo. A kupuje se u fb grupi a ovde i na IG preprodaje. MK prepun je Hunkemoller vesa koji je kupljen u toj grupi, gledala sam taj live.
2026 02 17
> MarianneMary: > > Cobainfan: > > Ja sam skupila oko 5000 pregleda, ubacila i par bezuslovnih poklona ali se jos uvek niko nije javio. Svakako mi deluje da sve vise predmeta i clanica ima tamo, tako da sam optimisticna. 🍀 > Kod mene ima vise od 6000 pregleda i par upita, problem je taj sto neko misli da prodavci odredjuju cenu postarine(zvuci neverovatno, ali je tako)pa im je skupo. A kupuje se u fb grupi a ovde i na IG preprodaje. MK prepun je Hunkemoller vesa koji je kupljen u toj grupi, gledala sam taj live. A zasto to misle?
2026 02 18
> lovesilver: > > MarianneMary: > > > Cobainfan: > > > Ja sam skupila oko 5000 pregleda, ubacila i par bezuslovnih poklona ali se jos uvek niko nije javio. Svakako mi deluje da sve vise predmeta i clanica ima tamo, tako da sam optimisticna. 🍀 > > Kod mene ima vise od 6000 pregleda i par upita, problem je taj sto neko misli da prodavci odredjuju cenu postarine(zvuci neverovatno, ali je tako)pa im je skupo. A kupuje se u fb grupi a ovde i na IG preprodaje. MK prepun je Hunkemoller vesa koji je kupljen u toj grupi, gledala sam taj live. > A zasto to misle? Pitajte njih. Ne odredjuju cenu postarine prodavci vec drzava, a neki to ne znaju. Pogledajte po fb grupama sto se tice prevara, svaki dan neko bude prevaren sto se tice stranica koje prodaju nepostojece stvari sa AI fotografijama(vise se veruje nepostojecim ai fotografijama, nego kad se napise kako zaista izgleda, a ni mere nisu bitne). Za skoro 2 god. koliko online prodajem svasta sam dozivela. Ne mogu da ostavim br. telefona na kp zbog neprijatnosti pojedinaca. Kulturniji su na starom buvljaku, nego online. A vise ne mogu da prodajem zbog zdravlja tamo. Imam skromne mogucnosti sto se tice fotografisanja i nemam magacin za stvari koje su mi se nagomilale, pa sam sad napravila profil na tom V sajtu da probam tamo.
2026 02 18
Komentar iz jedne fb grupe, o porucivanju i zadrzavanju i odustajanju od kupovine.
upload
2026 02 20
Oh... 🥴
2026 02 21
1 2 3