Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

V Sajt? - Iskustva

Svaki put kad se zadene tema o tome da li je neko nešto prodao ili zašto se ništa ne prodaje, iznerviram se. Ko su ti vaši imaginarni kupci? Nemojte da se pretvaramo da stojimo iza štandova dok neki tamo prolaznici šetaju i kupuju. VI STE KUPCI. Ovo su sajtovi gde članovi i prodaju i kupuju. Šaljete li vi upite ili samo prodajete? Jer ako svi samo prodaju, naravno da ništa nije prodato jer nema kome. Kakvo glupo razmišljanje. Uostalom, ima na hiljade, ako ne i stotine hiljade članova na ovim sajtovima. Vaše tri haljine i dve iznošene cipele verovatno nisu viđene jer ima još 100000 puta toliko istih. Objavite pa ako se neko javi javio se. Čemu drama oko te prodaje? Niko od nas nema mesta po ormarima, svi smo zatrpani, niste posebni slučaj.
2026 01 04
> darkacademia: > Svaki put kad se zadene tema o tome da li je neko nešto prodao ili zašto se ništa ne prodaje, iznerviram se. Ko su ti vaši imaginarni kupci? Nemojte da se pretvaramo da stojimo iza štandova dok neki tamo prolaznici šetaju i kupuju. VI STE KUPCI. Ovo su sajtovi gde članovi i prodaju i kupuju. Šaljete li vi upite ili samo prodajete? Jer ako svi samo prodaju, naravno da ništa nije prodato jer nema kome. Kakvo glupo razmišljanje. Uostalom, ima na hiljade, ako ne i stotine hiljade članova na ovim sajtovima. Vaše tri haljine i dve iznošene cipele verovatno nisu viđene jer ima još 100000 puta toliko istih. Objavite pa ako se neko javi javio se. Čemu drama oko te prodaje? Niko od nas nema mesta po ormarima, svi smo zatrpani, niste posebni slučaj. Nema prodaje, nema drame😀
2026 01 04
> darkacademia: > Svaki put kad se zadene tema o tome da li je neko nešto prodao ili zašto se ništa ne prodaje, iznerviram se. Ko su ti vaši imaginarni kupci? Nemojte da se pretvaramo da stojimo iza štandova dok neki tamo prolaznici šetaju i kupuju. VI STE KUPCI. Ovo su sajtovi gde članovi i prodaju i kupuju. Šaljete li vi upite ili samo prodajete? Jer ako svi samo prodaju, naravno da ništa nije prodato jer nema kome. Kakvo glupo razmišljanje. Uostalom, ima na hiljade, ako ne i stotine hiljade članova na ovim sajtovima. Vaše tri haljine i dve iznošene cipele verovatno nisu viđene jer ima još 100000 puta toliko istih. Objavite pa ako se neko javi javio se. Čemu drama oko te prodaje? Niko od nas nema mesta po ormarima, svi smo zatrpani, niste posebni slučaj. Kada prestane izbacivanje i totalna nebriga za macke tada cu biti i kupac koji cesto kupuje, za sada sam uglavnom prodavac, jer dzaba meni pirlitanje, ako macke oko mene crkavaju. A nisam milioner da mogu sve da priustim. I nece meni razni koji ne znaju sta hoce, ne citaju opis profila, davati negativne.
2026 01 04
Okej, ti brineš o mačkama. Neko drugi brine o psima. Neko treći o bebi. Neko se seli. Neko ne može da plati rentu. Svako je u nekom svom problemu i svi bi radije da prodaju daleko više nego što kupuju. Onda nemojte da kukate jer ne prodajete. Niko nema pare.
2026 01 04
> darkacademia: > Okej, ti brineš o mačkama. Neko drugi brine o psima. Neko treći o bebi. Neko se seli. Neko ne može da plati rentu. Svako je u nekom svom problemu i svi bi radije da prodaju daleko više nego što kupuju. Onda nemojte da kukate jer ne prodajete. Niko nema pare. Meni su se izdesavale neke tuzne stvari uoci Nove god. u stvarnom zivotu, to nema veze sa tralala zivotom na MK. i trivijalnom dramom''kako se nista ne prodaje''.
2026 01 05
Sto se tice tog sajta, nazalost i nije bas zaziveo. Jedva po koji upit i nista. Ni ne ulazim tamo vise.
2026 01 09
> makicaca: > Sto se tice tog sajta, nazalost i nije bas zaziveo. Jedva po koji upit i nista. Ni ne ulazim tamo vise. Nema tamo nista, jedina poruka koju sam dobila je od V tima, da su uvazili moj predlog.
2026 01 10
Meni je kao kupcu taj sajt super, nadam se da će zaživeti i da će prodavci biti ažurniji, skoro u potpunosti sam se prebacila tamo jer ovaj ni kao kupac ne mogu da koristim, stalno baguje i sporo učitava kad tražim nešto.
2026 01 10
Pozdrav, o kom sajtu je rec? Hvala :")
2026 01 11
Ja sam vec imala upit i to isti dan kad sam profil otvorila,evo planiram da kupim nesto..rade na aplikaciji za telefon.
2026 01 11
Da, nalik ovom sajtu Besplatan je
2026 01 12
Odličan, bar mogu besplatno da kacim oglase, ne koci, top. Jos samo da zazivi🍀 sto se tice prodaje ista kao i ovde, dkoro nista
2026 01 14
> SanjaCos: > Imam nalog na V, od jesenas. Međutim, ni posle 2 meseca nemam ni jedan jedini upit, to jest poruku a ni sa pregledima nije bolje, svega pet šest u proseku. Možda je V i savršen, ne znam, ali ako za mene ne radi, ako nemam čak ni upite a ni preglede, kao i da ne postoji, što se mene tiče😀 Iz perspektive kupca, pretraživač na V je najslabija strana, ali to je slaba tačka svih domaćih sajtova koje koristim, uključujući i one najveće platforme. Na krpicama sam 4 godine, i vidim da je prodaja gotovo stala. Logično mi je to. Kupovina i ono malo novca u opticaju je skrenulo ka T... Sta je T?Pozdrav i hvala na odg unapred :)
2026 01 15
I ja cu da otvorim profil na V, samo da smislim sta cu da stavim za user. I koji je to T sajt?
2026 01 15
Sad sam nasla jos jedan sajt koji ima i APP, bas cu i njega da pogledam
2026 01 15