Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Oprez prevarant !!!!

Evo i pretnje😂
upload
2026 03 29
Ne ulazite na QR kodove, prevara je
upload
2026 03 29
Obratite pažnju na profile koji navode da će odmah poslati novac i da će sami da organizuju dostavljača na vašu adresu. Dobićete fišing link putem SMS-a za preuzimanje uplate i QR kod putem poruke, nikako ne ulazite.
upload
2026 03 29
Pazite se, slike ove Furla torbice našla na inostranom sajtu jer mi bilo čudno da je ista nova skroz 5000din.
upload
2026 03 31
bamibo odma blokirajte!Hakovan je profikm
2026 05 02
Zdravo devojke, samo da skrenem paznju na profil allexxandrica koji pokusava da prevari preko laznog City Express linka
upload
2026 05 26
Prevara od strane exclusiv_orman poslala joj 32000 na racun za obucu nije poslala i od tada se ne javlja i izbegava komunikaciju. Ljudi molim vas oprez
upload
2026 05 27
CICANEVENA Prevarant isto mi je poslala qr kod
2026 07 06
Pozdrav, drage devojke. Da li je neko imao slucaj sa profilom Dabula? Do juce nijednog utiska, danas u istom danu 7. Nakon mog pitanja u kojoj je banci i kako je tacno mislila sa kurirom, dobila sam da samo ja posaljem broj telefona i ziro racun. Nesto mi tu nije bilo kako treba, pa nisam ni odgovorila vise. Iskustva? Hvala.
2026 07 08
Profil "cvetkovic" 21 negativan utisak i to sve od članica koje imaju po 3 artikla, dakle nemaju takav promet da bi im se isplatila članarina. Moje pitanje adminu je da li smo mi 'kažnjene' što je pristup prevarantima dozvoljen baš nama? Na stranu što obaveštenja mejlom retko kad stignu... Ne znam da li je bolja kontrola lažnih profila onima koji imaju uplaćen plan ali iz mog ugla je to sve što se promenilo na ovom sajtu otkad sam član, bezbednost 0
2026 07 14
> Gnossienne: > Profil "cvetkovic" 21 negativan utisak i to sve od članica koje imaju po 3 artikla, dakle nemaju takav promet da bi im se isplatila članarina. Moje pitanje adminu je da li smo mi 'kažnjene' što je pristup prevarantima dozvoljen baš nama? Na stranu što obaveštenja mejlom retko kad stignu... Ne znam da li je bolja kontrola lažnih profila onima koji imaju uplaćen plan ali iz mog ugla je to sve što se promenilo na ovom sajtu otkad sam član, bezbednost 0 Dobijam i ja takve poruke skoro svaki dan, ne komuniciram sa takvim profilima, ne ostavljam negativne(znaju ti profili da uzvrate posle sa nekoliko laznih) samo obrisem poruke, ni ne otvaram ih.
2026 07 15
Devojke, Kruzi prevara sa ulaženjem u link kao na kupujem prodajem. Njihov sajt ne izgleda ovako. I link je lazan. Molim admina da prijavi korisnika koji je ili prevarant ili su mu hakovali profil!!!!
upload
2026 07 27
👋 Pozdrav! 🎉 Sjajne vijesti! Vaš proizvod je uspješno kupljen. Kako biste primili uplatu za prodani proizvod: Kliknite ovdje kako biste potvrdili transakciju i primili uplatu. 📋 Slijedite upute koje će se prikazati na stranici. 💰 Nakon uspješne potvrde, sredstva će biti dostupna u skladu s pravilima platforme. 📦 Proizvod pošaljite tek nakon što potvrdite primitak uplate. ⏳ Molimo dovršite potvrdu u roku od 24 sata. Hvala što koristite našu platformu! ❤️ Jel i ovo neka prevara.? Poruka od admina ?! Da je hto neko da kupi,kontaktirao bi mene licno!!!
2026 07 28
Ne znam vise koji pokusaj prevare po redu...
upload
pre 25 dana, 09:41
Zdravo,mene zanima jedna stavka,nova sam ovde. Javila mi se devojka za stikle da zeli da kupi. Kaze da hoce da se posalje preko City Express-a ona kreira nalog ona sve,ja samo da udjem na mail da potvrdim porudzbinu i to da primim novac preko kurira. Kaze da ako nisam nikad saradjivala sa tom sluzbom da ce mi traziti neku registraciju i to ce oduzeti desetak minuta. Kad sam usla na link koji je stigao od citija ne postoji nikakva registracija i traze podatke bankovne kartice. Naravno nisam nista unela zvala kurirsku sluzbu sve im rekla oni objasnili da ja uzmem podatke od nje i da sama kreiram nalog za paket pozivom i da ne radi vise nijedna kurirska sluzba novac na ruke nego sve preko bankovnog racuna. Ja sam poslala poruku njoj da mi trebaju njeni podaci br telefona i da cu ja kreirati sama nalog,javila je se samo sa 'Moze i tako. Javljam se kad otkazem porudzbinu i dobijem novac uplaceni nazad' ... Da li se neka susretala sa ovim,da li je neka vrsta prevare u pitanju?
pre 13 dana, 10:15