Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

SAVET STA RADITI

Poslala sam jednoj clanici paket na njen zahtev kao CC, i snizila cenu komada takodje na njeno pitanje. Paket je putovao par dana do njenog mesta (zahvatio je sretenjske praznike), da bi mi clanica napisala da joj paket nije stigao a da ona putuje. Poslala sam joj broj za pracenje posiljke, nakon par dana ponovo sam je kontaktirala i rekla mi je da joj paket i dalje nije stigao iako je na sajtu poste pisalo da je paket isporucen...zamolila sam je da ode ili kontaktira svoju postu jer sam cula da nekad imaju foru da ne zovu nego samo ostave paket u posti, u nedostatku radnika verovatno. Clanica to nije ucinila, i meni se sad paket vraca sa otkupom. Nije problem ni u tome sto cu platiti, imam dilemu u stavu-kada sam pitala clanicu sta predlaze kao resenje, rekla mi je da nije do nje, da ima vremena ona bi isla do trznog centra u kupovinu, a ne bi porucivala na kucnu adresu, da ja to treba da resim i da je krivica Poste. Kada sam kontaktirala Postu, receno mi je da su je obavestili o posiljci ali da nije bila na adresi (i to uzimam sa rezervom). Dakle, ko je u pravu i sta raditi? Napominjem da clanica ima 65 pozitivnih utisaka, nijedan negativan. Hvala na pomoci 🙂
2026 02 28
Verovatno joj nije stigao u roku koji je ona namerila, pa je odlučila da ga neće uzeti...što nije u redu. Niste Vi krivi što se to desilo, svi mi koji naručujemo online moramo biti spremni i na takve stvari. Mislim da je dužna da Vam nadoknadi duplu poštarinu pošto nije podigla ni kad ste joj dali broj za praćenje, što da je htela...mogla je lako. Plus dobijamo poruku na viber ili sms pre isporuke sa brojem pošiljke i kurira. Što se tiče državne Pošte, radim i privatno i poslovno sa njima svaki dan i nikad nisam imala takav problem. Ako nema radnika pa nisu izneli na teren, obaveštena sam gde se paket nalazi. Tako da je vraćanje paketa, nakon pet ili koliko dana stajanja, isključivo krivica kupca...
2026 02 28
Da li ste proverili jesu li u pošti upisali dobar broj telefona? Nekad pogreše i to je jedini razlog kad poruka ne stigne i kurir ne zove. Meni se desilo, ali sam dobila broj pošiljke od prodavca i pokupila sam paket sutradan. Ja uvek proverim kad pošaljem da li su dobar btoj upisali, čak se dvaput desilo da pogreše i u pošti su ručno na paketu ispravili broj, o tome sam obavestila kupca i nije bilo problema. Ako je broj dobar, ona je sigurno bila obaveštena.
2026 02 28
Osim toga, poslali ste joj broj pošiljke, tako da nije Vaša krivica, sve ste uradili.
2026 02 28
U principu, da je htela da podigne paket, to bi i uradila. "Ispravna" osoba bi Vam bar uplatila za Poštarinu, ali po ovome što ste opisali, mislim da se to neće desiti. Svakako, nije do Vas ništa, ako i jeste Pošta nešto zeznula, da je htela, mogla je da se potrudi i podigne paket.
2026 02 28
Imala je broj pošiljke, nije htela da podigne i paket se vratio. Sve ostalo su izgovori. Vi ste finansijski u minusu. Ovo je za negativnu. Zbog takvih se ne šalje pre uplate.
2026 02 28
Imam i ja jedan problem. Devojka mi je uplatila za predmet, ja sam poslala paket. Medjutim ona ga nije preuzela i sada se vratio meni. Treba da platim duplu postarinu koja iznosi 740 dinara da bih ga preuzela. Ona se ne javlja. Ne znam sta da radim. Nisam u minusu jer je predmet placen, ja bih ga ostavila u posti, ali sta ako se javi da zeli da joj opet posaljem
2026 02 28
Hvala najlepse na svim savetima i pojasnjenjima, jer mi se prvi put ovo desava nakon tri godine koriscenja sajta, i uspesnih saradnja. Da clanica nije zelela paket vec se predomislila, govori i to da mi je sad napisala da joj vise ne treba to sto je porucila, i da joj ne saljem opet nazad. Broj telefona je bio dobar, kao i broj posiljke, koji sam joj poslala. Eto, moralo je da se desi sva sreca nije neki veliki iznos, ali opet, ruzan je osecaj...
2026 02 28
> ubavkam: > Imam i ja jedan problem. Devojka mi je uplatila za predmet, ja sam poslala paket. Medjutim ona ga nije preuzela i sada se vratio meni. Treba da platim duplu postarinu koja iznosi 740 dinara da bih ga preuzela. Ona se ne javlja. Ne znam sta da radim. Nisam u minusu jer je predmet placen, ja bih ga ostavila u posti, ali sta ako se javi da zeli da joj opet posaljem Imate njen broj telefona, zar ne? Ako ne odgovara na poruke na sajtu, pošaljite joj sms ili je pozovite. Ako je platila, sigurno je htela da ga preuzme. Možda je imala nekih privatnih problema zbog kojih nije mogla da ode po paket...
2026 02 28
> Jovanjica: > Hvala najlepse na svim savetima i pojasnjenjima, jer mi se prvi put ovo desava nakon tri godine koriscenja sajta, i uspesnih saradnja. > Da clanica nije zelela paket vec se predomislila, govori i to da mi je sad napisala da joj vise ne treba to sto je porucila, i da joj ne saljem opet nazad. > Broj telefona je bio dobar, kao i broj posiljke, koji sam joj poslala. > Eto, moralo je da se desi sva sreca nije neki veliki iznos, ali opet, ruzan je osecaj... Ostavite joj utisak i napišite šta se desilo da drugi članovi ne bi prošli isto. Ne plašite se negativnih utisaka. Osvetničke ocene nisu dozvoljene, pa ako ona namerno uzvrati negativan utisak i napiše ružan komentar koji nije istinit, možete da pitate administratore da ga uklone, naravno, uz dokaz da ste u pravu.
2026 02 28
> peschici: > > ubavkam: > Imate njen broj telefona, zar ne? Ako ne odgovara na poruke na sajtu, pošaljite joj sms ili je pozovite. Ako je platila, sigurno je htela da ga preuzme. Možda je imala nekih privatnih problema zbog kojih nije mogla da ode po paket... Bila je aktivna na sajtu u tom periodu dok je paket cekao u posti
2026 02 28
Ovo je svakako za negativnu ocenu. Namera nepreuzimanja je jasna bez obzira na okolnosti. To sto se neko predomislio nakon sto ste vi poslali, sto je ovde ocigledno slucaj, nije vas problem nego nek lepo popije negativnu. Ja sam cekala za sretenjske praznike 10 dana paket i to mi je poslala firma sa novog beograda ovde u centar pa sta sam sad trebala, ko neka slepica da ne preuzmem naruceno? Strasno sta su pojedine zene postale! Moram da naglasim vezano za postu, ja 6 godina saljem pakete preko drzavne poste, ranije je bilo definitivno najbolja opcija, davnih dana kad je postarina bila 350 din. Dolazili su na adresu, dostavljali i sve uredno. Ali poslednje skoro 2 godine, godinu ipo sigurno, mene postar uopste ni ne zove za dostavu, bez obzira da li je temu, cc paket, post express… od kad su masovno poceli temu paketi da stizu u drzavnu postu, oni meni nisu doneli nijedan jedini paket na kucnu adresu. Stizala mi je redovno poruka, poslednja 3 meseca meni ni poruke ne stizu redovno, nego proveravam na drzavnom sajtu kad cekam neke pakete iz inostranstva iz britanije odakle stalno mesecno narucujem ili sa aliexpresa! Ne stizu mi poruke a stoji u mojoj posti i ceka me, o dostavi na adresu nema ni govora! Moram da napomenem da moja posta jeste jedna od najprometnijih u centru, zapravo druga najprometnija posle Takovske, sto vrv pogorsava stvari. Tako da situacija sa drzavnom postom jeste gora nego ikad!!
2026 02 28
> Jovanjica: > Poslala sam jednoj clanici paket na njen zahtev kao CC, i snizila cenu komada takodje na njeno pitanje. Paket je putovao par dana do njenog mesta (zahvatio je sretenjske praznike), da bi mi clanica napisala da joj paket nije stigao a da ona putuje. Onda je trebalo da traži slanje danas za sutra, CC putuje duže. > Jovanjica: > Da clanica nije zelela paket vec se predomislila, govori i to da mi je sad napisala da joj vise ne treba to sto je porucila, i da joj ne saljem opet nazad. Ovo je za negativnu.
2026 02 28
> Bila je aktivna na sajtu u tom periodu dok je paket cekao u posti Ja bih ipak poslala sms poruku da pitam. Nije mi logično da neko uplati i da ne želi da preuzme paket. 🤔
2026 02 28
> sonjanena: > Ovo je svakako za negativnu ocenu. Namera nepreuzimanja je jasna bez obzira na okolnosti. To sto se neko predomislio nakon sto ste vi poslali, sto je ovde ocigledno slucaj, nije vas problem nego nek lepo popije negativnu. Ja sam cekala za sretenjske praznike 10 dana paket i to mi je poslala firma sa novog beograda ovde u centar pa sta sam sad trebala, ko neka slepica da ne preuzmem naruceno? Strasno sta su pojedine zene postale! Moram da naglasim vezano za postu, ja 6 godina saljem pakete preko drzavne poste, ranije je bilo definitivno najbolja opcija, davnih dana kad je postarina bila 350 din. Dolazili su na adresu, dostavljali i sve uredno. Ali poslednje skoro 2 godine, godinu ipo sigurno, mene postar uopste ni ne zove za dostavu, bez obzira da li je temu, cc paket, post express… od kad su masovno poceli temu paketi da stizu u drzavnu postu, oni meni nisu doneli nijedan jedini paket na kucnu adresu. Stizala mi je redovno poruka, poslednja 3 meseca meni ni poruke ne stizu redovno, nego proveravam na drzavnom sajtu kad cekam neke pakete iz inostranstva iz britanije odakle stalno mesecno narucujem ili sa aliexpresa! Ne stizu mi poruke a stoji u mojoj posti i ceka me, o dostavi na adresu nema ni govora! Moram da napomenem da moja posta jeste jedna od najprometnijih u centru, zapravo druga najprometnija posle Takovske, sto vrv pogorsava stvari. Tako da situacija sa drzavnom postom jeste gora nego ikad!! Što se Temua tiče, rečeno mi je da su takav tip ugovora zaključili, da se više ne nosi na adresu već sve što može da stane u paketomat - ide odmah tamo.
2026 02 28
1 2