Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Upozorenje na prevaranta

Pre nego što sam naručila torbu od članice pitala sam je da li ima oštećenja, na šta je ona odgovorila "torba je u ekstra stanju". Sa slika se nije videlo nikakvo oštećenje. Torba koja je stigla je blago rečeno užasna - ishabana, ispucala, prljava. Ne znam da li joj ima spasa kod tašnera iskreno.
2026 03 10
Ovo je poruka
upload
2026 03 10
.
upload
2026 03 10
.
upload
2026 03 10
Ako je ovo "ekstra stanje" ja sam onda maloumna
2026 03 10
Užas.. Ne bih rekla da joj ima spasa, mislim, oni mogu da promene kožu na tom delu gde je kopča, ali pitanje je koliko će to da košta.. Jel to original Pinko, koliko ste je platili? Pretpostavljam da prodavac odbija povrat robe I novca?
2026 03 10
Ovo ekstra stanje?Ne znam da li pojedine clanice imaju mozga i oci..
2026 03 10
Ja sam našla na profilu prodavca torbu od 8000, rekla bih da je to ta, bezobrazluk..
upload
2026 03 10
Recite joj da cete je prijaviti Adminima za prevaru (blok profila) ukoliko odbije povrat robe/novca jer ovo bas nikako nije ok.
upload
2026 03 10
sto joj niste ostavili negativni
2026 03 10
Čekam još uvek razrešenje situacije, stoga nisam ostavila ocenu. Ovaj profil tvrdi da se bavi uslužnom prodajom i da nisu imali pojma o čemu je reč. Navodno su kontaktirali vlasnicu. Ja sam svoj novac tražila nazad. Ukoliko ga ne dobijem nazad, podnosim krivičnu prijavu.
2026 03 10
Adminima sam poslala mejl sa svim skrinšotovima i slikama torbe.
2026 03 10
> Her_Fashion: > Užas.. Ne bih rekla da joj ima spasa, mislim, oni mogu da promene kožu na tom delu gde je kopča, ali pitanje je koliko će to da košta.. Jel to original Pinko, koliko ste je platili? > Pretpostavljam da prodavac odbija povrat robe I novca? Mislim ako odbije da vrati novac, podnosim krivičnu prijavu i nema šta. Ja sam predložila da vratim torbu o svom trošku poštarine jer ovo zaista ne da nije verno stanje, nego je užasno. Tragično mi je stvarno
2026 03 10
Za 5 godina kupovine na MK (a i drugde) ovo mi se nikad nije desilo. Očigledno sam budala.
2026 03 10
Ništa gore od te uslužne prodaje, to bi trebalo da zabrane na sajtu. Oni ni ne vide te predmete, a kad nastane problem "Nije do njih". Videla sam da ima tipa 1000 predmeta, pa sam pretpostavila da su u pitanju džakovi, nisam zagledala pozadine slika (obično ako su sve različite, ili je uslužna ili ukradene slike). Meni su tako jednom stigle farmerke, nove sa etiketom, a nošene, prljave (bile su bele, sa flekama I kapljicama od blata pozadi) a etiketa skinuta pa ponovo vezana.. Isto je bila uslužna jer sam jednoj osobi uplatila novac a drugoj vratila predmet.
2026 03 10
1 2