Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

SUD RADI SVOJ POSAO. PRIJAVITE PREVARANTE.

Htela sam da Vas obavestim ovim putem da sam dobila tuzbu i da je clanica koje me je prevarila preko ovog sajta osudjena i da ima 15 dana da mi vrati novac za koji me je ostetila. Ako nekome treba pomoc slobodno pisite tu sam da pomognem i da konacno prevarantima stanemo na put.
2026 04 08
Hvala što ste javili, zaista često čitamo o tužbama I prijavama policiji, ali skoro nikad ne vidimo epilog priče. Drago mi je da je rešeno u Vašu korist.😊 Ako Vam nije teško da napišete ukratko kakva prevara je bila u pitanju (nije poslala predmet, oštećen predmet, itd, koji iznos.), zanima me kakva je bila situacija I koliko je vremenski trajalo (naravno, ako ste u mogućnosti zbog samog procesa, ne znam kako to funkcioniše).
2026 04 08
Prijavila sam je u MUP-u. Proces je trajao skoro 2 godine ali zato sto se ona nije pojavljivala na sudjenjima pa su morali da odrede nalog za pritvor. Tako da kada su je uhapsili vrlo se brzo zavrsilo. Radilo se o iznosu od 8000 koje sam joj uplatila na racun i nikada mi nije poslala robu.
2026 04 08
I ja sam prijavila jos prosle godine na visoko-tehnoloskom kriminalu i privrednom kriminalu dala sam dve izjave i sad je to najverovatnije na sudu. Isto su mi rekli da ce trajati duzi period jer sam imala samo broj racuna a clanica je i drugim devojkama davala isti racun sa drugim imenim Iznos je bio 4800 Moja preporuka da svi prijave u svom gradu, ko god da je prevaren i za bilo koji iznos
2026 04 08
> MionaAnita: > Prijavila sam je u MUP-u. Proces je trajao skoro 2 godine ali zato sto se ona nije pojavljivala na sudjenjima pa su morali da odrede nalog za pritvor. Tako da kada su je uhapsili vrlo se brzo zavrsilo. Radilo se o iznosu od 8000 koje sam joj uplatila na racun i nikada mi nije poslala robu. Bas mi je drago da se zavrsilo u vasu korist, tako i treba 🍀🩷
2026 04 08
> MionaAnita: > Htela sam da Vas obavestim ovim putem da sam dobila tuzbu i da je clanica koje me je prevarila preko ovog sajta osudjena i da ima 15 dana da mi vrati novac za koji me je ostetila. Ako nekome treba pomoc slobodno pisite tu sam da pomognem i da konacno prevarantima stanemo na put. Pa to je stvarno divna vest! Lepo je čuti da sud ipak nešto radi a prevaranti će se sada zapitati da li se isplati uopšte nekoga prevariti. Bravo!🍀
2026 04 08
Čestitam, svaka čast na strpljenju. Baš mi je drago.
2026 04 08
Ja bih volela da ima neki video kad je hapse za 8000😂
2026 04 08
Pravda je spora, ali dostižna. Svaka čast za strpljenje! 👏 I hvala na podeljenom iskustvu. 😊
2026 04 08
Bravo
2026 04 10
Drago mi je.
2026 05 02
Bravo! Skepticna sam uvek po pitanju bilo kakvog pozitivnig epiloga naseg sudstva, ali ovo me je bas odusevilo. Nadam se da ce svi prevaranti isto proci
2026 05 06