Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara!!!

Upravo sam se susrela sa zloupotrebom na sajtu! Jako sam razočarana!!! Ranije sam imala pozitivna iskustva, ovo danas me tako ošamarilo. Profil koji je želeo prvo uživo sa mnom da se nađe da preuzme paket, a potom ipak rekao da bi mi zakazao kurira koji bi preuzeo pošiljku, i naravno momenat nepažnje i nerazmišljanja, u čitavoj nelogičnosti oko oglašavanja kurirske službe i obraćanja meni, dajem sve moguće podatke i haker mi skida 32 000 din. sa računa. Da li je neko imao slične situacije? Definitivno izbrisati nalog sa mojih krpica.
2026 04 08
Prijavite sutra u banci, ako po sluzbenoj duznosti budu zeleli mogu da prijave policiji i nadju racun na koji je noavc prebacen. Ako ne zeli oni idite u sup na visoko tehnoloski kriminal prijavite i pokazite izvod sa aplikacije banke gde je skinuto. Ni na kakve linkove ne ulazite na sajtu, ne postoji nikad i nigde zakazivanje postara a tek pitanje koliko imate novca na racunu Srecno 🍀🍀🍀
2026 04 08
Tek kada se sve to desi, ima logike i smisla da je sve vreme i izgledalo kao prevara. Toliko nepromišljenih koraka napravljenih, ali je problem što je moja banka slala te kodove za odobravanje priliva sredstava i što je taj sajt toliko verno urađen, da zaista izgleda kao Bex-ov pravi. A kako dugo nisam obavljala kupoprodaju, nisam ni razmišljala o potencijalnim novim opcijama kurirske službe ili aplikacije. Hvala i srećno svima!
2026 04 08
Ja sam pre par dana postavila oglese ovde i već su mi dva puta slali linkove za Bex i Aks, ali na moju sreću nisu imali šta da skinu sa računa.
2026 04 12
> FridaCathlo: > > Tanja_Nik_Tanja: > > i naravno momenat nepažnje i nerazmišljanja, u čitavoj nelogičnosti oko oglašavanja kurirske službe i obraćanja meni, dajem sve moguće podatke i haker mi skida 32 000 din. sa računa. Pitanje. Koje sve podatke dajete? Taj link koji dobijete, kad kliknete na njega, otvorite nešto, gde vam se nudi da verovatno unesete broj računa i kartice?
2026 04 14
> Viksi77: > Ja sam pre par dana postavila oglese ovde i već su mi dva puta slali linkove za Bex i Aks, ali na moju sreću nisu imali šta da skinu sa računa. 😹😹😹😹😹❤️‍🔥
2026 04 15