Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

HITNO PREVARA

Mislim da je ovaj sajt postao gubljenje vremena. Vec dugo sam ovde i nikada se do sada u ovolikoj kolicini nisam susrela sa prevarantima. Imala sam dosta dobrih saradnji sto se tice i prodaje i kupovine, ali je danas situacija takva da nisi siguran kome mozes verovati. Smatram da je ovolika kolicina clanova koji na neposten nacin pokusavaju da profitiraju nedopustiva, posebno imajuci u vidu da ogroman broj clanica uplacuje clanarinu, a ovakvi profili se i dalje ne sankcionisu.
2026 04 15
Visokotehnoloski kriminal u supu ako vam oni ne uzmu izjavu udjite na google i pretrazite sve mejlove za privredni kriminal i svima posaljite isti mejl gde opisujete kako ste prevareni sa svim vama poznatim podacima Za nekih mesec dana pozvace vas u supu da date izjavu Postupak traje duze
2026 04 15
> JelenaLenaZivic: > Mislim da je ovaj sajt postao gubljenje vremena. Vec dugo sam ovde i nikada se do sada u ovolikoj kolicini nisam susrela sa prevarantima. Imala sam dosta dobrih saradnji sto se tice i prodaje i kupovine, ali je danas situacija takva da nisi siguran kome mozes verovati. Smatram da je ovolika kolicina clanova koji na neposten nacin pokusavaju da profitiraju nedopustiva, posebno imajuci u vidu da ogroman broj clanica uplacuje clanarinu, a ovakvi profili se i dalje ne sankcionisu. Slažem se sa vama,čisto gubljenje vremena...toliko uplaćenih članarina a nemate nikakvu sigurnost,ništa se nije poboljšalo ni usavršilo sem prevara. Očigledno treba da se pozdravimo sa krpicama
2026 04 16
.
upload
2026 04 17
Mesecima unazad na ovom sajtu što se prodaje tiče samo pokušaji prevare.
2026 04 18
1 2