Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

PREVARA **Esmi14**

Poštovani administratori, želim da prijavim korisnicu **Esmi14** zbog obmanjujućeg oglasa i neprimerene komunikacije nakon kupovine. Kupila sam torbu oglašenu pod nazivom „Torba *Zara*“ po ceni od 1500 RSD. Pre kupovine sam izričito pitala prodavačicu da li torba ima bilo kakva oštećenja i da li je menjala boju. Dobila sam odgovor da 'nema oštećenja i da nije menjala boju'. Nakon prijema pošiljke ustanovila sam da torba ima vidljiva oštećenja i tragove korišćenja, što ne odgovara opisu iz oglasa niti informacijama koje mi je dala u porukama. Uz prijavu prilažem fotografije stanja torbe nakon prijema, kao i screenshot prepiske gde se jasno vidi da je tvrdila da je torba bez oštećenja. Kada sam joj se obratila povodom problema, umesto korektnog rešenja dobila sam uvredljiv i neprimeren odgovor, bez želje da preuzme odgovornost za netačan opis artikla. Smatram da je ovakvo ponašanje nepošteno prema kupcima i molim vas da pregledate prepisku, fotografije i postupanje navedene korisnice, te preduzmete mere u skladu sa pravilima sajta. Hvala unapred.
2026 04 24
.
upload
2026 04 24
.
upload
2026 04 24
.
upload
2026 04 24
.
upload
2026 04 24
.
upload
2026 04 24
Da neko ovo radi za 1500 dinara je stvarno sramota.
upload
2026 04 24
Ako želite da prijavite člana administratoru, pošaljite mejl. Email adresa se nalazi na dnu stranice pod Pomoć i Kontakti. Koliko znam, forum je mesto da upozorimo druge članove, a ne da preko njega prijavljujemo problem administratorima. Ne znam koliko često i detaljno čitaju poruke ovde, pa je zato najbolje da pošaljete mejl. 😊
2026 04 24
> MILI_98: > Da neko ovo radi za 1500 dinara je stvarno sramota. Ja Vas molim, mene je članica prešla za 400 i to mi je bila prva saradnja ovde i ima preko 300 pozitivnih.
2026 04 24
Može da joj se blokira nalog npr, ali s obzirom na to da ima samo jednu pozitivnu, nije neka šteta, napraviće novi. Možda je bolje da joj ostave taj sa Vašom negativnom. A ne mogu svakako da je nateraju da Vam vrati novac.
2026 04 24