Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Komunikacija,osnovna kultura

Neko sam ko uglavnom kupuje ovde. Ako te pitam nesto u vezi predmeta a pri tome sam ti se obratila pozdravom i persiranjem i odgovoris mi sa “da” , “jeste” , “ne znam”… ocekuj da je komunikacija tu zavrsena ma koliko mi se svidjao proizvod,kupiti na takav bezobrazluk necu. Pri tome - kupujem skupe proizvode ovde o cemu mogu posvedociti prodavci koju su sa mnom saradjivali
2026 05 06
Pa to je stvar kulture, kao sto ste i sami rekli. Bilo kakva komunikacija valjda zapocinje pozdravom. Ali opet, meni je sve ok i ja na sve i za sve kazem "nema veze".
2026 05 06
> NShibridi: > Pa to stvar kulture, kao sto ste i sami rekli. Bilo kakva komunikacija valjda zapocinje pozdravom. Ali opet, meni je sve ok i ja na sve i za sve kazem "nema veze". Nemojte se samo zbog toga uzrujati, nervirati. Nije vredno. 🥺 Ne uzrujavam se samo ne kupujem od takvih
2026 05 06
> NenaIrena87: > Neko sam ko uglavnom kupuje ovde. Ako te pitam nesto u vezi predmeta a pri tome sam ti se obratila pozdravom i persiranjem i odgovoris mi sa “da” , “jeste” , “ne znam”… ocekuj da je komunikacija tu zavrsena ma koliko mi se svidjao proizvod,kupiti na takav bezobrazluk necu. Pri tome - kupujem skupe proizvode ovde o cemu mogu posvedociti prodavci koju su sa mnom saradjivali Razumem vas i slazem se u potpunosti.
2026 05 06
Mislim da su osnove kulture danas kod vecine ljudi izgubile smisao i znacenje... Dosli smo do toga da se prosto iznenadim kada je neko fin, ljubazan i nasmejan, jer smo potonuli kao ljudi i kao drustvo.
2026 05 07
> Oleloleeee: > Mislim da su osnove kulture danas kod vecine ljudi izgubile smisao i znacenje... > Dosli smo do toga da se prosto iznenadim kada je neko fin, ljubazan i nasmejan, jer smo potonuli kao ljudi i kao drustvo. Tuzno je to. Ali, istina.
2026 05 07
Kao prvo, osnovna kultura je da se procita opis profila prodavca, pa ako vam odgovara onda kontaktirate prodavca. A valjda prodavci imaju prava na svoje uslove.
2026 05 07
A jel Vam ok da kupac bude meden, divan, pa traži sve dodatne mere pored postojećih i ne javi se više nikad? Niti sa kaže hvala Vam, vadili ste tu stvar pored milion koje imate ali ne odgovara. Ili stvar košta manje od 1000 din, pa jel možete da snimite i posle jel može za 400?!
2026 05 07
> jelenicajk90: > A jel Vam ok da kupac bude meden, divan, pa traži sve dodatne mere pored postojećih i ne javi se više nikad? Niti sa kaže hvala Vam, vadili ste tu stvar pored milion koje imate ali ne odgovara. Ili stvar košta manje od 1000 din, pa jel možete da snimite i posle jel može za 400?! Meni su omiljeni oni sto pitaju "jel dostupno?" i kad im kazes da jeste nestanu. Ili oni sto traze dodatne slike i snimak, i kad ih pitas "sta vas konkretno zanima da dodatno slikam" nestanu. Ne znaju ni sami sta ih zanima, samo da vam izgube vreme 😂
2026 05 07
Jedna članica, ne sećam se nicka, je bas za ovakve situacije upotrebila ne baš lep, ali slikovit i vetodostojan opis “kao da su mutave”…Počeli ljudi sve da skraćuju mrzi ih da pričaju, pišu, objasne, slikaju, tako pitaju, tako i odgovaraju, npr sve slika i opise samo nigde ne oznaci niti napise broj cipele, mozda je univerzalna ili veličina iznenadjenja posto uplatim par hiljjada za njih, evo nisam pametna. E recimo to kad vidim odmah preskačem, sa takvima ne moze biti normalna komunikacija, dzabe da pitam i da se ljutim sto je škrt na rečima, to se u staru otpise. Pogledajte oglase za RB naočare, na svega par videcete koja je veličina (a ogromna je razlika u 51 i 56) zato cene kao da je sve u kompletu pruzeno. Da hoce da komunicira normalno, kulturno bilo bi vec iz opisa jasno. Većinom je moje iskustvo kao kupca u pogledu ljubaznosti prodavaca i generalno kulture divno, ali prethodno lepo proucim predmet, profil, utiske, deo o meni, i onda i ne bude previse pitanja. Jedino sto može da me odvrati od neke naredne kupovine od iste članice je ta neka hladnoça u ophiodjenju Mozda zato članici smeta sve to, nije ni nekultura nego mrzovolja. Primeçujem to kod kupaca, neostavljanje utisaka je jedan od pokazatellja ili se cak ni ne jave nakon preuzimanja.. Ili jos sumanutije-prodavac koji nijednom svom kupcu nije ostavio utisak (tako ni meni, a finu sam sumu ostavila, zadovoljna saradnjom i napisem jako lep utisak). Ne znam ko će takvu kupovinu ponoviti. Nestalo je neke topline i ljudskosti medju svima, o sposobnosti da se obradujemo i budemo veseli tek tako ni govora.
2026 05 07
Mene vala nista ne nervira, svako radi kako mu je volja,prodavac ima obavezu da u opisu navede bitne informacije predlažem i mere fiksnu cenu a kupac da malo otvori oči i pročita opis. Iskreno ne volim da persiram više mi je draže da budem na TI kada je opuštena i prijatna komunikacija. Persiram starijim ženama koje bi mogle npr da mi budu majke i bake to je neko poštovanje koje smatram da je potrebno. Ovde koliko sam ja upućena su sve clanice 20,30, 40+. Složila bi se sa gore navedenim komentarom za kupce koji su zahtevni sve snimis, slikaš svaki ugao i ispari da ne kaže barem hvala na odvojenom vremenu e to ja zovem ne kultura, bezobrazluk, nepostovanje najvećeg mogućeg stepena.
2026 05 07
> MarianneMary: > Kao prvo, osnovna kultura je da se procita opis profila prodavca, pa ako vam odgovara onda kontaktirate prodavca. A valjda prodavci imaju prava na svoje uslove. Osnovna kultura je da mi se obratite kao ja Vama i ako Vam nesto nije jasno udjete na moj profil i vidite utiske. Lp
2026 05 07
> jelenicajk90: > A jel Vam ok da kupac bude meden, divan, pa traži sve dodatne mere pored postojećih i ne javi se više nikad? Niti sa kaže hvala Vam, vadili ste tu stvar pored milion koje imate ali ne odgovara. Ili stvar košta manje od 1000 din, pa jel možete da snimite i posle jel može za 400?! Ja se ne ciganisem tako. Poyy
2026 05 07
> ubavkam: > > jelenicajk90: > > A jel Vam ok da kupac bude meden, divan, pa traži sve dodatne mere pored postojećih i ne javi se više nikad? Niti sa kaže hvala Vam, vadili ste tu stvar pored milion koje imate ali ne odgovara. Ili stvar košta manje od 1000 din, pa jel možete da snimite i posle jel može za 400?! > Meni su omiljeni oni sto pitaju "jel dostupno?" i kad im kazes da jeste nestanu. > Ili oni sto traze dodatne slike i snimak, i kad ih pitas "sta vas konkretno zanima da dodatno slikam" nestanu. > Ne znaju ni sami sta ih zanima, samo da vam izgube vreme 😂 Pricam u svoje ime. Moji utisci govore o meni.
2026 05 07
> LuluDidiRina: > Jedna članica, ne sećam se nicka, je bas za ovakve situacije upotrebila ne baš lep, ali slikovit i vetodostojan opis “kao da su mutave”…Počeli ljudi sve da skraćuju mrzi ih da pričaju, pišu, objasne, slikaju, tako pitaju, tako i odgovaraju, npr sve slika i opise samo nigde ne oznaci niti napise broj cipele, mozda je univerzalna ili veličina iznenadjenja posto uplatim par hiljjada za njih, evo nisam pametna. E recimo to kad vidim odmah preskačem, sa takvima ne moze biti normalna komunikacija, dzabe da pitam i da se ljutim sto je škrt na rečima, to se u staru otpise. Pogledajte oglase za RB naočare, na svega par videcete koja je veličina (a ogromna je razlika u 51 i 56) zato cene kao da je sve u kompletu pruzeno. Da hoce da komunicira normalno, kulturno bilo bi vec iz opisa jasno. > Većinom je moje iskustvo kao kupca u pogledu ljubaznosti prodavaca i generalno kulture divno, ali prethodno lepo proucim predmet, profil, utiske, deo o meni, i onda i ne bude previse pitanja. > Jedino sto može da me odvrati od neke naredne kupovine od iste članice je ta neka hladnoça u ophiodjenju Mozda zato članici smeta sve to, nije ni nekultura nego mrzovolja. Primeçujem to kod kupaca, neostavljanje utisaka je jedan od pokazatellja ili se cak ni ne jave nakon preuzimanja.. Ili jos sumanutije-prodavac koji nijednom svom kupcu nije ostavio utisak (tako ni meni, a finu sam sumu ostavila, zadovoljna saradnjom i napisem jako lep utisak). Ne znam ko će takvu kupovinu ponoviti. > Nestalo je neke topline i ljudskosti medju svima, o sposobnosti da se obradujemo i budemo veseli tek tako ni govora. Bas tako ,mutave i nezainteresovane. Ali one su na gubitku ,iskreno samo skrecem paznju da im ja takvima kupiti necu nikad nista.
2026 05 07
1 2