Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Komunikacija,osnovna kultura

Mene nervira sto mi se zagubio krojacki metar pa ne mogu nista da izmerim kad novo postavim. Jednostavno je dobio noge i nestao. I sto ne mogu nista da nadjem kada nesto trazim ovde na forumu, to me nervira iznad svega.
2026 05 07
Jel ja ovde onda trebam da kažem prvo zdravo, jer sam onda nekulturna?
upload
2026 05 08
Meni kad se neko obrati kulturno sa zdravo, ja isto tako i odgovorim (moze da ponudi koju cenu hoce, to me toliko ne nervira). Ali na ovakva pitanja odgovaram i ja bez pozdrava.
upload
2026 05 08
Meni ne smeta kad mi prodavac odgovori bez zdravo ako mi lepo odgovori na pitanje koje imam i pokaže interesovanje da zaista želi da proda i ne odugovlači s odgovaranjem. Ako pitam koliko je nešto dugačko, znači da želim tačnu dužinu, a ne sliku kako stoji ili opis da je do kolena. Nekome od 155 cm visine nešto možda jeste do kolena, meni će biti prekratko. Nismo svi iste visine i zato na konkretno pitanje očekujem konkretan odgovor, ništa više. Naravno, uvek čitam opis svega i sve pogledam na profilu ako želim da kupim. Najviše volim profile na kojima je sve jasno, tad nemam šta da pitam pre kupovine, već mogu odmah da se dogovorim oko plaćanja i slanja paketa. Ako ponovo kod njih nađem nešto što mi treba ili mi se svidi, rado ponavljam kupovinu. 😊
2026 05 08
Sve je bolje od "draga" osoba
2026 05 09
Ja se unapred izvinjavam svima koje sam u žurbi propustila da otpozdravim 🥲 O bre žene što se sitničave 🙈 Ja sam se uvek vodila parolom da bar odgovorim sa da u sto kracem roku, cisto da potencijalni kupac dobije od mene neku reakciju. Meni licno prodaja ovde je hobi, samim tim nekada se desi da sam ceo dan u haosu sa vremenom, ali ako vidim da mi je stiglo nekoliko upita, gledam bar da odgovorim da, jeste, dostupno. A onda cekam da li ce biti dodatnih pitanja… Uglavnom pozdravim svakog, ali se desi nekada da sam bas u guzvi, a vidim da mi je stiglo nekoliko poruka, tada samo pobacam kratke odgovore…sta da se radi, vreme je novac sto bi se reklo 😂 Ako se neko uvredi zbog toga onda nije ni zainteresovan za kupovinu vec za hranjenje ega.
2026 05 10
Pozdrav, tema me inspirisala jer sam pre neki dan imala baš ovaj zanimljiv primerak. Stvarno me ljudski pogodi nekultura. Evo mog slučaja.
upload
2026 05 16
> TetaSandra: > Pozdrav, tema me inspirisala jer sam pre neki dan imala baš ovaj zanimljiv primerak. Stvarno me ljudski pogodi nekultura. Evo mog slučaja. Taj Vaš primerak je trenutno aktuelna prevara na sajtu, slobodno ostavite naziv profila da mogu Admini da ga blokiraju.
2026 05 16
> Her_Fashion: > > TetaSandra: > > Pozdrav, tema me inspirisala jer sam pre neki dan imala baš ovaj zanimljiv primerak. Stvarno me ljudski pogodi nekultura. Evo mog slučaja. > Taj Vaš primerak je trenutno aktuelna prevara na sajtu, slobodno ostavite naziv profila da mogu Admini da ga blokiraju. Ooo?! Sad vidim da je “mendica” blokiran profil. Hvala na skretanju pažnje! 🌹
2026 05 16
> ubavkam: > Meni kad se neko obrati kulturno sa zdravo, ja isto tako i odgovorim (moze da ponudi koju cenu hoce, to me toliko ne nervira). > Ali na ovakva pitanja odgovaram i ja bez pozdrava. U pravu ste,ne nervira me ni da merim i da me maltretira do bola al posle svega se ni ne zahvale i kazu hvala,ne odgovara mi🤦🤦🤦 A posebno kada pita jel dostupno i vise se ne javi ,od juce njih tri su to napisale i malopre jedna,uzass.
pre 25 dana, 13:03
Primer
upload
pre 22 dana, 10:21
Primer
upload
pre 22 dana, 10:22
1 2