Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kupovina preko Temu-a

Cao devojke, planiram nesto da pazarim preko Temu-a, zanima me do koje sume se placa poštarina, nasla sam baš jeftinih stvarcica? 🩵
pre 23 dana, 15:39
Ovo sam našla na njihovom sajtu, ne znam da li nešto znači. 😊 Verujem da će se nadovezati neko ko je kupovao preko Temua, ja nisam. 🙂
upload
pre 23 dana, 15:47
> peschici: > Ovo sam našla na njihovom sajtu, ne znam da li nešto znači. 😊 > Verujem da će se nadovezati neko ko je kupovao preko Temua, ja nisam. 🙂 Ok hvala puno🥰
pre 23 dana, 15:56
> Karavukovo: > > peschici: > > Ovo sam našla na njihovom sajtu, ne znam da li nešto znači. 😊 > > Verujem da će se nadovezati neko ko je kupovao preko Temua, ja nisam. 🙂 > Ok hvala puno🥰 Dostava se ne placa, bez obzira na iznos porudzbine. Ponekad nasi oporezuju paket, obicno na iznos od 50 e pa na vise.
pre 23 dana, 16:05
> EnaElena: > > Karavukovo: > > > peschici: > > > Ovo sam našla na njihovom sajtu, ne znam da li nešto znači. 😊 > > > Verujem da će se nadovezati neko ko je kupovao preko Temua, ja nisam. 🙂 > > Ok hvala puno🥰 > Dostava se ne placa, bez obzira na iznos porudzbine. Ponekad nasi oporezuju paket, obicno na iznos od 50 e pa na vise. Aha, ja srecom samo do 3800 kupujem, i to je to
pre 23 dana, 16:07
Ja sam narucila par puta, poslednji put pre dva meseca i uvek je dostava bila besplatna, generalno bez obzira na iznos, za nas iz Srbije. Jedan savet samo, citaj recenzije jer te neke stvari mogu razocarati kad stignu, slika zna biti jedno a uzivo nesto sasvim drugo. Pozdrav
pre 23 dana, 16:10
> EnaElena: > Ja sam narucila par puta, poslednji put pre dva meseca i uvek je dostava bila besplatna, generalno bez obzira na iznos, za nas iz Srbije. Jedan savet samo, citaj recenzije jer te neke stvari mogu razocarati kad stignu, slika zna biti jedno a uzivo nesto sasvim drugo. Pozdrav Vazi, imacu to na umu hvala 🩷
pre 23 dana, 16:32
> EnaElena: > Ja sam narucila par puta, poslednji put pre dva meseca i uvek je dostava bila besplatna, generalno bez obzira na iznos, za nas iz Srbije. Jedan savet samo, citaj recenzije jer te neke stvari mogu razocarati kad stignu, slika zna biti jedno a uzivo nesto sasvim drugo. Pozdrav Pakovanje šnala slikano, a u opisu piše - jedan komad. Tako da tu stvarno treba biti pažljiv. Dobro da ste spomenuli. Meni je takođe dostava besplatna, nije bilo carine,a iznos je bio uvek veći od 3000 dinara. Čak mi je pisalo negde u uslovima korišćenja TEMUA "za svaki iznos veći od 1799 poštarina je besplatna"
pre 23 dana, 16:58
> Kažual: > > EnaElena: > > Ja sam narucila par puta, poslednji put pre dva meseca i uvek je dostava bila besplatna, generalno bez obzira na iznos, za nas iz Srbije. Jedan savet samo, citaj recenzije jer te neke stvari mogu razocarati kad stignu, slika zna biti jedno a uzivo nesto sasvim drugo. Pozdrav > Pakovanje šnala slikano, a u opisu piše - jedan komad. > Tako da tu stvarno treba biti pažljiv. Dobro da ste spomenuli. > Meni je takođe dostava besplatna, nije bilo carine,a iznos je bio uvek veći od 3000 dinara. > Čak mi je pisalo negde u uslovima korišćenja TEMUA > "za svaki iznos veći od 1799 poštarina je besplatna" Znam da je ranije bio uslov za kupovinu upravo izznos od 1700 dinara, nije moglo ispod toga. Ja sam se licno razocarala sa nekim stvarcicama. Srecom da nisam kupovala garderobu jer sam cula od nekih priijatelja da im veliciine nisu realne a i da same stvari nisu bas kvalitetne tako da treba se dva puta razmisliti i obratiti paznju i ako sve deluje povoljno i priimamljivo.
pre 23 dana, 18:35
Gomile nicega,meni to stvarno ne treba,mozda je neko nasao nesto da valja,cisto sumnjam
pre 23 dana, 20:56
Da li bi mogao neko ko narucuje da naruci i ovaj pin, pa da mi posalje preporuceno. Ima ga tamo i kosta manje od 100din. Ja bih uplatila iznos za pin i postarinu preporuceno koliko je. Hvala
upload
pre 23 dana, 21:12
Ako ti nije kasno, kad moja mama sastavi konacnu listu sitnisa sa Temua, trebalo bi da porucujem pocetkom juna, pa mogu tada da dodam i pin, ne treba nista da se plati, ni za slanje ni za kupovinu 😊. Samo da odvojim vremena za to cudo.
pre 23 dana, 21:26
> LuluDidiRina: > Ako ti nije kasno, kad moja mama sastavi konacnu listu sitnisa sa Temua, trebalo bi da porucujem pocetkom juna, pa mogu tada da dodam i pin, ne treba nista da se plati, ni za slanje ni za kupovinu 😊. Samo da odvojim vremena za to cudo. Nije kasno. Platicu koliko treba. Hvala
pre 23 dana, 22:52
Ja sam narucivala organizere za odecu, na slikama su izgledali odlicno, ali su jako loseg kvaliteta, od neke mreze, sve izguzvano stiglo... I bas kao sto ostale clanice kazu, dobro citati opise, velicine, recenzije...
pre 22 dana, 07:05
Ok hvala vam devojke 🥰🩷
pre 22 dana, 11:36
1 2