Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Opisi i naslovi koji žele da privuku kupce, a zapravo odbijaju

Zanima me da li ste na stranici naišli na "reklamu" koja vas je odvratila od kupovine. Meni su to naslovi i opisi koje sadrže reči "viralan" ili "brutalan", sve što je u domenu preterivanja.
pre 3 dana, 08:35
Savršena kopija. Savršeni oksimoron. 😅
pre 3 dana, 08:57
> tina001: > Zanima me da li ste na stranici naišli na "reklamu" koja vas je odvratila od kupovine. Meni su to naslovi i opisi koje sadrže reči "viralan" ili "brutalan", sve što je u domenu preterivanja. A za ovakve opise, meni zavisi i ko ih piše. Nije mi isto ako napiše neka članica koja ima moje poverenje i sa kojom je saradnja prošla odlično i svi su opisi različiti ili neko ko zloupotrebljava, da kažem, te opise, pa mu je sve viralno, fantastično, savršeno. 🤭
pre 3 dana, 09:00
Ništa me ne može odvratiti od kupovine ako mi se stvar sviđa 😂 Jedino ne podnosim kad pišu da su stvari potpuno nove, a jasno je da nisu.
pre 3 dana, 10:14
Odmah preskačem kad pročitam naslov-" Potpuno nova" a onda u opisu " Nošena samo jednom na slavlju" i ona čuvena " Univerzalna veličina" bez daljeg opisa ili bilo kakve naznake od do koje veličine otprilike bi moglo biti
pre 3 dana, 11:36
Da, univerzalna veličina je isto posebni hit, pogotovo za pantalone 😂 To je uglavnom neki S/M realni. Ili kad napišu za neki komad koji se koliko toliko rasteže od S do L, a realno L nema šanse, jedino ako pukne prilikom sedenja. 😅 Neki jako vole da se uvlače u male stvari, pa misle da i drugi tako nose tesno. 😅
pre 3 dana, 12:03
I opisi u kojima je posebno istaknuto gde je stvar navodno kupljena (tipa kupljeno u Italiji), a pretpostavka je da nema šanse da je odatle nego verovatno iz second hand-a, sa buvljaka ili ovih sajtova... 😂 Realno nas ne zanima gde je kupljeno. 😅 Ok, za neku obuću napisati iz koje je prodavnice, to se sve lako proveri, ali za dosta toga je očigledno da lažu, pogotovo za vintage komade. 😅
pre 3 dana, 16:13
Odbija me sve sto je “brutalno”… “viralno” jos i mogu nekako da podnesem, ima mi valjda malo vise smisla… 😃
pre 3 dana, 21:11
Odbija me kad napišu "novo", a slika je slika sa proslave na kojoj prodavac nosi artikal. Daje mi asocijaciju da je prodavac lažov i nemam potrebe da mu verujem ni za ostale detalje iz oglasa. Takođe ne kupujem od prodavaca gde nije navedena veličina, ne mislim na univerzalno, nego bukvalno ni na jednom oglasu ne pišu veličinu niti mere, ništa. I ne kupujem od ljudi koji "lažu" za ostale stvari u opisu oglasa. Npr naslov piše Zara, a u tagovima Mona, Bershka, Gucci...
pre 3 dana, 21:46
Jednom sam htela nesto da kupim, ali kad sam videla da je oznaceno sa ''novo bez etikete'' a u opisu je pisalo''noseno jednom/dva puta'' odustala sam. Da je pisalo stanje predmeta veoma doro/odlicno kupila bih, a ovako ne. Meni i dalje pisanje''prekvalitetno'' para usi, dovoljno je napisati da je nesto kvalitetno, mada to prodaje stvari, kao i ''fantasticno, viralno, brutalno'', narocito kod mladje populacije. Nisam znala da nesto moze da stoji debilno i bilo mi je smesno kad me je neko za nesto pitao da li ce mu to stajati debilno, znam za izraz''stoji ko piletu sise'', mi stariji nismo u trendu.
pre 3 dana, 22:26
> DoliBlack: > Da, univerzalna veličina je isto posebni hit, pogotovo za pantalone 😂 To je uglavnom neki S/M realni. Ili kad napišu za neki komad koji se koliko toliko rasteže od S do L, a realno L nema šanse, jedino ako pukne prilikom sedenja. 😅 Neki jako vole da se uvlače u male stvari, pa misle da i drugi tako nose tesno. 😅 😂 Jednom sam u SH radnji držala pantalone, ne bas preterano rastegljive, xs veličine i premisljam se da ih uzmem, a mladja žena xl konstitucije pita da li ih uzimam, jer ih je probala pre mene i dobre su joj. Naravno, dadoh joj 😄 To sto je kupljeno ko zna gde, mi je smešno, a koliko je plaćeno me ne zanima, gledam koliko bih ja platila. Ne smeta mi sto piše novo, a jednom obučeno, ako mi se svidja i odgovara mi cena za ‘polunovo’ 😅
pre 3 dana, 23:34
> Anja0404: > Odbija me sve sto je “brutalno”… “viralno” jos i mogu nekako da podnesem, ima mi valjda malo vise smisla… 😃 Pitala sam skoro ćerke šta znaci viralno 😅 Meni, naravno, ništa ne znaci, a vidim da i njima ne znaci ako im se ne svidja. Brutalno stoji.. to već, kako kome 🫤 Meni brutalno stoje te spomenute ‘debilne’ kombinacije 😄; fazon- šta je ovo i kako se nosi, a meni čučnu kao da su ih za mene radili 😊
pre 3 dana, 23:45
> jacaikaja: > > DoliBlack: > > Da, univerzalna veličina je isto posebni hit, pogotovo za pantalone 😂 To je uglavnom neki S/M realni. Ili kad napišu za neki komad koji se koliko toliko rasteže od S do L, a realno L nema šanse, jedino ako pukne prilikom sedenja. 😅 Neki jako vole da se uvlače u male stvari, pa misle da i drugi tako nose tesno. 😅 > 😂 Jednom sam u SH radnji držala pantalone, ne bas preterano rastegljive, xs veličine i premisljam se da ih uzmem, a mladja žena xl konstitucije pita da li ih uzimam, jer ih je probala pre mene i dobre su joj. Naravno, dadoh joj 😄 > To sto je kupljeno ko zna gde, mi je smešno, a koliko je plaćeno me ne zanima, gledam koliko bih ja platila. Ne smeta mi sto piše novo, a jednom obučeno, ako mi se svidja i odgovara mi cena za ‘polunovo’ 😅 Pa da. Ja sam u šoku kad vidim u šta pokušavaju da uđu i pitam se zašto 😂 Ne sumnjam da su neke članice stvarno kupile u inostranstvu nešto, ali nekad je baš očigledno da nema šanse. 😂 Ima stvari koje sam i ja kupila u Berlinu na primer i imaju staž po klubovima tamo, ali ne pišem to u opis, koga je briga. 😅 Mada mi se desila situacija pre neki dan na limundu da me je članica pitala ko je nosio trenerku?! Zaboga 😂 Svako može da napiše šta hoće uostalom. Operi, ispeglaj i vozi... 😂
pre 2 dana, 06:00
Za ovo pisanje gde je kupljeno, ja ponekad napišem jer imaju običaj da pitaju to u porukama, ako su neke skuplje stvari i sl. Ali da, realno, može da napiše ko šta hoće. Meni je najgore pitanje "Da li je original?", što se podrazumeva. Ne razumem, ako pogledaju parfem koji je očigledno original a I dalje moraju da postave to pitanje, šta im znači ako ja napišem "jeste"? Ugl takve upite na kraju iskuliram jer ne želim da im prodam predmet.
pre 2 dana, 09:16
I kad piše da je plaćeno toliko i toliko, a vidi se na uslikanoj etiketi da je skinuta nalepnica sa sniženjem :D
pre 2 dana, 12:49
1 2