Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

sta je sa sajtom?

ne moze utisak da se ostavi a ni poruka posalje?
2026 07 23
I ja se pitam
2026 07 23
Kada ce proraditi?
2026 07 23
Već duže vreme je prisutan problem sa porukama. Srećom nisu svi odustali od sajta. 😅
2026 07 24
Ih sta je sa sajtom... ne moze sve ni stati u jedan odgovor, nema dovoljno karaktera 😂
2026 07 24
U poslednje vreme sa sajtom nista nije ok....
2026 07 24
Već sam se uplašila da sam sama na ovom sajtu...nema poruka ,nema interesovanja...sada mi je lakše jer znam da i drugima ne stižu poruke...Slažem se sa Sandy89
pre 29 dana, 12:06
Meni se cini da se u poslednje vreme dosta vise korisnika aktiviralo na drugom sajtu za prodaju odece...
pre 29 dana, 12:43
Da li tamo postoji bar neko sa više od jedne ocene za prodaju?
pre 29 dana, 15:41
> tinnamar: > Meni se cini da se u poslednje vreme dosta vise korisnika aktiviralo na drugom sajtu za prodaju odece... Na kom drugom sajtu, jer ovde se javljaju samo neki prevaranti i hakeri tudjih profila. Dobila sam vise takvih poruka. Zene ukljucite se pisite da vidimo sta se desava ovde
pre 29 dana, 21:29
> DoliBlack: > Da li tamo postoji bar neko sa više od jedne ocene za prodaju? Nisam nesto mnogo istrazivala. Ja imam dve prodaje na tom sajtu... mozda zato sto je nov, pa i nema mnogo ocena, treba i to uzeti u obzir
pre 29 dana, 00:54
> Lolita789: > > tinnamar: > > Meni se cini da se u poslednje vreme dosta vise korisnika aktiviralo na drugom sajtu za prodaju odece... > Na kom drugom sajtu, jer ovde se javljaju samo neki prevaranti i hakeri tudjih profila. Dobila sam vise takvih poruka. Zene ukljucite se pisite da vidimo sta se desava ovde Ne znam koliko mogu ovde da ga reklamiram...
pre 29 dana, 00:55
Na Vinto sajtu ima sve manje pregleda, članovi polako odustaju. Jeste lepo napravljen i funkcionalan, ali džaba kad ima malo korisnika. Ja ga i kao kupac manje koristim. Lakše nađem ovde šta mi treba. Napravljeno je nekoliko sajtova za kupovinu i prodaju odeće, ali moje krpice ostaje najposećeniji uprkos svim bagovima.
pre 28 dana, 08:56
Bukvalno. Žao mi je i onog Delen sajta jer je bio jako pregledan i lep, ali očigledno to nije bilo dovoljno da povuče ljude da pređu tamo.
pre 28 dana, 10:46
> peschici: > Na Vinto sajtu ima sve manje pregleda, članovi polako odustaju. Jeste lepo napravljen i funkcionalan, ali džaba kad ima malo korisnika. Ja ga i kao kupac manje koristim. Lakše nađem ovde šta mi treba. > Napravljeno je nekoliko sajtova za kupovinu i prodaju odeće, ali moje krpice ostaje najposećeniji uprkos svim bagovima. Ja sam napravila nalog pocetkom godine i slazem se da je bilo vise pregleda, ali sad primetim vise oglasa dnevno da se objavljuje 😅
pre 28 dana, 15:49
1 2