Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Skinut novac sa kartice - KRADJA

I ponovo da vam kazem da nisam unela nikakav iznos, samo si uneli iznos koji ce ukradu
pre 6 dana, 15:36
Izvinite, a koji je iznos u pitanju? Čini mi se da ste na drugoj temi pomenuli iznos od 22 hiljade,🤔a ovde se pominju “mali” iznosi. Ovo nije “mali” iznos.
pre 6 dana, 15:39
Pa niste Vi uneli iznos, Vi ste uneli podatke kartice na osnovu kojih su oni mogli da izvrse kupovinu i plus ste potvrdili tu transakciju. Ne znam koliko se razumete u kriptomenjacnice ali cu Vam samo jos reci da se tu ne nalaze tragovi tako lako, a jos bitnije jeste da se ovo ni ne radi od strane nasih drzavljana vec kooo znaaa odakle iz sveta 😄 Alii drzimo fige, javite nam bas ishod 🌸
pre 6 dana, 15:40
> KristinaKikiBg: > Pa niste Vi uneli iznos, Vi ste uneli podatke kartice na osnovu kojih su oni mogli da izvrse kupovinu i plus ste potvrdili tu transakciju. > Ne znam koliko se razumete u kriptomenjacnice ali cu Vam samo jos reci da se tu ne nalaze tragovi tako lako, a jos bitnije jeste da se ovo ni ne radi od strane nasih drzavljana vec kooo znaaa odakle iz sveta 😄 > Alii drzimo fige, javite nam bas ishod 🌸 A otkud ste Vi toliko bas upućeni u sve to? Ili vam se dogodilo ili radite sa njima?🤣🤣
pre 6 dana, 15:47
Kako mislite da se u menjacnici zavara trag kada se vidi kroz broj transakcije ciji profil ( koji mora biti verifikovan pasosem/licnom kartom i FACE id) je mojom karticom kupio kriptovalutu.
pre 6 dana, 15:50
Verujte da mi je zao sto sam rodjena ili vaspitana sa osecajem grize savesti, inace bih batalila posao od 9-17h i bavila se ovim kad vec vidim koliko ljudi ne znaju sta je koji broj na kartici 😂
pre 6 dana, 15:50
Forum je toliko zatrpan, svakodnevno se otvaraju slične teme. Ja ga kao nov član nisam posećivala, toliko me je sve smaralo, tako da razumem zašto drugi ne prate forum. Tek sam počela da pratim kad su uvedeni planovi i postala sam aktivna pre nekoliko meseci. U početku sam samo čitala, nisam ništa pisala, jer sam imala utisak da ne pripadam tu, a i kod nekih starih članova sam osetila da ne vole što dolaze novi. @barbolini, žao mi je što ste doživeli ovako nešto. Ne bih želela da se ovo ikome desi, a nažalost se dešava mnogima. Ovde na forumu ne možemo pomoći. Osim ako se ne javi neko ko je imao sličan problem i uspeo da ga reši. Administratori se ovde ne oglašavaju, s njima morate komunicirati putem mejla. Prevaranti verovatno koriste lažna imena kad prave nalog, tako da čak i da dobijete podatke člana od administratora, neće Vam mnogo značiti. Osim toga, nisam sigurna da mogu da dele podatke nekog člana kad to tražite, zakon o zaštiti ličnih podataka to ne dozvoljava. Možda ako bi ih policija kontaktirala, mada opet ne znači mnogo, jer ime tog člana ne mora da bude pravo. Ne znam da li banka može da povuče novac. Postoji nešto što se zove chargeback, ali ne znam u kojim situacijama to mogu da izvedu. Ako ste blokirali karticu, neće biti više skidanja, za povraćaj novca ne znam da li mogu nešto da urade... Verujem da ste policiji dali podatke o transakciji na kojoj se vidi gde je novac otišao. Da li će uspeti da uđu u trag osobi koja je zloupotrebila karticu da kupi kriptovalute, to zaista ne znam, ali pokušajte sve što možete.
pre 6 dana, 15:51
> peschici: > Forum je toliko zatrpan, svakodnevno se otvaraju slične teme. Ja ga kao nov član nisam posećivala, toliko me je sve smaralo, tako da razumem zašto drugi ne prate forum. > Tek sam počela da pratim kad su uvedeni planovi i postala sam aktivna pre nekoliko meseci. U početku sam samo čitala, nisam ništa pisala, jer sam imala utisak da ne pripadam tu, a i kod nekih starih članova sam osetila da ne vole što dolaze novi. > @barbolini, žao mi je što ste doživeli ovako nešto. Ne bih želela da se ovo ikome desi, a nažalost se dešava mnogima. Ovde na forumu ne možemo pomoći. Osim ako se ne javi neko ko je imao sličan problem i uspeo da ga reši. Administratori se ovde ne oglašavaju, s njima morate komunicirati putem mejla. > Prevaranti verovatno koriste lažna imena kad prave nalog, tako da čak i da dobijete podatke člana od administratora, neće Vam mnogo značiti. Osim toga, nisam sigurna da mogu da dele podatke nekog člana kad to tražite, zakon o zaštiti ličnih podataka to ne dozvoljava. Možda ako bi ih policija kontaktirala, mada opet ne znači mnogo, jer ime tog člana ne mora da bude pravo. > Ne znam da li banka može da povuče novac. Postoji nešto što se zove chargeback, ali ne znam u kojim situacijama to mogu da izvedu. Ako ste blokirali karticu, neće biti više skidanja, za povraćaj novca ne znam da li mogu nešto da urade... > Verujem da ste policiji dali podatke o transakciji na kojoj se vidi gde je novac otišao. Da li će uspeti da uđu u trag osobi koja je zloupotrebila karticu da kupi kriptovalute, to zaista ne znam, ali pokušajte sve što možete. E ovo se zove podrska, hvala ti! Ja svakako neću odustati.
pre 6 dana, 15:53
😂😂😂
pre 6 dana, 15:56
> barbolini: > Kako mislite da se u menjacnici zavara trag kada se vidi kroz broj transakcije ciji profil ( koji mora biti verifikovan pasosem/licnom kartom i FACE id) je mojom karticom kupio kriptovalutu. Ovo zavisi od kripto menjacnice. Nemaju svi KYC standard. Pa cak i ove koje imaju, ne mora da znaci da nalog nije nekome prodat. Svakako, Vama kao fizickom licu te informacije nece dati, a da ih daju i policiji, ako je iza naloga neki lupam Indijac, sta mislite da ce se tacno desiti? Nista 🥲
pre 6 dana, 15:57
> anchy00: > 😂😂😂 Ne vidim šta je toliko smešno. Ako ne možemo da pomognemo nekome, ne znači da treba da se smejemo.
pre 6 dana, 16:10
> peschici: > > anchy00: > > 😂😂😂 > Ne vidim šta je toliko smešno. > Ako ne možemo da pomognemo nekome, ne znači da treba da se smejemo. Smesno mi je to sto ovde forumi mesecima prste od upozorenja na prevarante i opet neko nasedne na ociglednu prevaru, prosto neverovatno. Nista licno, svakako
pre 6 dana, 17:04
Iskusto hvala Bogu nemam, ali sam čitala da je članica cim je videla da su joj skinuli kontaktirala banku mogli su joj blokirati transakciju dok su joj bila "rezervisana sredstva" Dakle najpre banku obavestiti, neke banke su zbog tih spamera i uvele dodatne vidove zaštite. KOLIKI GOD DA JE IZNOS javite banci molim Vas Treba da znaju, ili uživo ili jedan poziv sa operaterom. Što se policije tiče, tu zaista nemam info kad je ovakav kriminal u pitanju... Lopovluk teški jeste.
pre 6 dana, 17:27
> barbolini: > Slučaj je prijavljen policiji a i napisana je reklamacija u banci. . Znači moj novac vise nije kod mene i niko povodm toga neće uraditi ništa? ako me razumete. ne razumemo, evo, ja ne razumem. kažete da ste prijavili krađu nadležnim institucijama (mup, banka), od koga još očekujete da se uključi u rešavanje vašeg slučaja, a neće, pa ste ljuti? neironično pitam, stvarno me interesuje.
pre 6 dana, 18:51
Jos jedna dexpress prevara i lazan profil.
upload
pre 6 dana, 19:22