Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Detrdzent za veš ili kapsule

> NRadojevićNata: > > Joovanaaaaa: > > Sad jedno glupo pitanje, gde se stavlja tečni detrdzent u bubanj ili u one pregradice 🤣 > U pregradice. Prve dve, sleva nadesno, treća je za omekšivač. Ne treba previše staviti, jak je, da se ne zadržava u garderobi. Kapsule se stavljaju direktno u bubanj. Nije kod svih masina tako. Kod nekih je srednja za omeksivac
pre 2 dana, 20:12
> KristinaKikiBg: > Ja imam pitanje kako da farmerke ostanu mekane kao kad se kupe? 😂 > Znate ono kad se od pranja ukruti dzins? Ima li neka fora za to? Probajte da stavite sirce prilikom pranja ili da probate sa nekim deterzentom koji omeksava robu i bez omeksivaca
pre 2 dana, 20:14
> Joovanaaaaa: > Pozdrav devojke, > Interesuje me šta koristite za pranje veša, da li ste više za kapsule ili detrdzent. Čujem komentare kako od kapsula ostaju fleke, pa da pojedine koriste detrdzent za veš baš zbog toga. Stvarno sam i ja primetila neke tragove ali ne znam da li je to do toga ili o čemu je reč 🤯 Tecni deterdzent. Arau i Frosch
pre 2 dana, 20:15
Pozdrav svima. Dugo godina koristim arijel praskasti deterdžent i zadovoljna sam kada god sam promenila stvari su počele da smrde tako da sad samo arijel bez bilo kakvih omekšivača. Nego mene zanima za fleke bio je meriks sapun za fleke i stvarno je radio posao pravljen je onako malo hrapav te su ga zamenili novim pakovanjem i sada je gladak slabo skida fleke, sve fore sam probala. Kupila sam pre neki dan u lidlu prasak za fleke Formil color ima li neko iskustva sa njim i da li ima efekta. Nema neki miris. Stavila sam bas da probam u mašinu ali nije skinuo fleku. Iskustva koja sam pročitala kažu da treba da se potopi određena stvar. Zanimaju me vaša iskustva sa njim ako ga imate. Hvala 🥰
pre 18 sati
1 2