Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pitanje o članstvu?????

Zdravo svima🌸 imam problem, juce sam platila clanarinu ali ja i dalje ne mogu da postavljam predmete. Poslala sam im mail ali mi niko ne odgovara. Ne znam sta da radim
pre 21 dana, 06:34
Isto mi se desava i to treci put …
pre 21 dana, 12:08
> Lulu1515: > Isto mi se desava i to treci put … Nije mi jasno zasto Admini ne reaguju i ne odgovaraju na poruke😭
pre 20 dana, 01:40
Zato sto je sajt P R O P A O !
pre 17 dana, 08:22
> Nurka87: > > Lulu1515: > > Isto mi se desava i to treci put … > Nije mi jasno zasto Admini ne reaguju i ne odgovaraju na poruke😭 Zato sto ih nije briga kao ni vlasnike sto nije briga. Problem postoji od kako su krenuli sa naplatom i evo duze od godinu dana situacija je i dalje nepromenjena. Vec vise od godinu dana su upoznati sa problemom i ne resavaju ga sto znaci samo jedno - ne zanima ih. A i zasto bi? Clanovi i dalje uplacuju bez obzira sto ne radi, njima pare lezu imali vi aktiviran plan ili ne.
pre 17 dana, 12:39
> deksica: > Zato sto je sajt P R O P A O ! Ne razumem stvarno, mogu barem na poruke da odgovore da objasne.. Neko baca pare i nista od toga..
pre 15 dana, 10:39
> Esprit21: > > Nurka87: > > > Lulu1515: > > > Isto mi se desava i to treci put … > > Nije mi jasno zasto Admini ne reaguju i ne odgovaraju na poruke😭 > Zato sto ih nije briga kao ni vlasnike sto nije briga. Problem postoji od kako su krenuli sa naplatom i evo duze od godinu dana situacija je i dalje nepromenjena. Vec vise od godinu dana su upoznati sa problemom i ne resavaju ga sto znaci samo jedno - ne zanima ih. A i zasto bi? Clanovi i dalje uplacuju bez obzira sto ne radi, njima pare lezu imali vi aktiviran plan ili ne. Verovatno ste u pravu.. Nema smisla a bas sam volela ovaj sajt
pre 15 dana, 10:39
Ja pokusavam vec pet puta..bude li mi skinuo pare sa racuna stvarno cu poludeti a opet niko ne odg na poruke kad ih pitas za pomoc..
pre 14 dana, 20:41
Preko 200 strana na ovu temu je napisano na forumu i neko i dalje placa...Neverovatno...
pre 14 dana, 15:58
> Vania31: > Ja pokusavam vec pet puta..bude li mi skinuo pare sa racuna stvarno cu poludeti a opet niko ne odg na poruke kad ih pitas za pomoc.. To meni nije jasno! Kako i sta možemo da uradimo, jer vidim da dosta nas ima isti problem.. 🥲
pre 13 dana, 22:04
> Sale023: > Preko 200 strana na ovu temu je napisano na forumu i neko i dalje placa...Neverovatno... A Vi da li imate neki plan aktiviran? Jer ovaj koji je kao "besplatan" Od 3 artikla mesečno meni ne radi🥲
pre 13 dana, 22:06
I daa... Admini su aktivni da brisu artikle koji se ponavljaju.. Ali nisu aktivini da odgovore na poruke i da produze PLACENU clanarinu!! 🙂
pre 13 dana, 10:11
> Nurka87: > > Sale023: > > Preko 200 strana na ovu temu je napisano na forumu i neko i dalje placa...Neverovatno... > A Vi da li imate neki plan aktiviran? Jer ovaj koji je kao "besplatan" Od 3 artikla mesečno meni ne radi🥲 Na profilu imate 22 predmeta, tako da za vas ne vazi besplatnih 3. Ni ja sa 200 i kusur predmeta ne mogu koristiti manji plan od ovog postojeceg.
pre 13 dana, 11:06
> MarianneMary: > > Nurka87: > > > Sale023: > > > Preko 200 strana na ovu temu je napisano na forumu i neko i dalje placa...Neverovatno... > > A Vi da li imate neki plan aktiviran? Jer ovaj koji je kao "besplatan" Od 3 artikla mesečno meni ne radi🥲 > Na profilu imate 22 predmeta, tako da za vas ne vazi besplatnih 3. Ni ja sa 200 i kusur predmeta ne mogu koristiti manji plan od ovog postojeceg. Pa valjda za svaki plan koji mesecno aktivirate vazi da mozete postavljati nove predmete bez obzira koliko ih imate na profilu-koji su postavljeni dok san imala aktivan premijum plan ☺️
pre 13 dana, 16:40
> Nurka87: > Pa valjda za svaki plan koji mesecno aktivirate vazi da mozete postavljati nove predmete bez obzira koliko ih imate na profilu-koji su postavljeni dok san imala aktivan premijum plan ☺️ Ne važi za svaki plan. To važi samo za premijum plan. Ako nemate plan, možete imati samo 3 predmeta u svakom trenutku, sve ostalo možete deaktivirati da biste ubacili nove. Ako je plan od 10 predmeta, možete imati samo 10, to ne znači novih 10, već ukupno najviše 10 predmeta. Isto je i za plan od 30 predmeta, odnosno, možete imati maksimalno 30 predmeta. Koji ste plan aktivirali sada?
pre 13 dana, 17:25
1 2