Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisanje mojih slika

Dobar dan svima, mene zanima zasto mi se uklanjaju postovi stvari i slika na kojima sam iskljucivo i samo Ja? Pisala sam pre par godina Adminu na profil ali mislim da to niko ne proverava. U jednom momentu je to prestalo, ali sada je opet pocelo da se sesava. Ukljanjaju moje postove, sa mojim licnim slikama u tim stvarima. Ne znam kako to vise da resim? Ako neko moze da mi pomogne.
pre 4 dana, 13:51
I meni se isto desava… slikam i objavim post posle par sati obrisu. Da li neko zna u cemu je problem?
pre 3 dana, 22:36
Takodje i meni,mislim da brisu nasumicno,ne znam zbog cega,mislim da ako placamo redovno ne bi trebalo ovako nesto da se desava,pogovoto sto tolerisu profile koji varaju ljude preko ovog sajta,licmo sam ja videla profil koji mi je salo poruke za prevaru,isti taj profil je stajao par dana,iako su ljudi pisali negativne ocene,sto nije uredu,ali zato da su mi danas skinuli za clanarinu odmah ujutru,tu su azurni...
pre 3 dana, 16:17
Upravo su mi opet obrisali sliku. Sliku na kojoj sam ja. Drugi put za dva dana. Placam uredno, pisala sam adminu, niko da odgovori.
pre 3 dana, 16:24
Verujem,i meni,dešava se par dana tako,naravno,veliki bezobrazluk,a profile sa prevarama drže po par dana dok nemaju po 30 negativnih.
pre 3 dana, 17:44
> Duskenzi1234: > Upravo su mi opet obrisali sliku. Sliku na kojoj sam ja. Drugi put za dva dana. Placam uredno, pisala sam adminu, niko da odgovori. Oglase Vam brisu jer ne navodite tacno stanje predmeta. Novo bez etikete je potpuno nov, nikada nosen predmet, samo bez etikete. To sto placate clanarinu ne znaci da mozete krsiti pravila sajta.
pre 2 dana, 22:55
> Maki9090: > Takodje i meni,mislim da brisu nasumicno,ne znam zbog cega,mislim da ako placamo redovno ne bi trebalo ovako nesto da se desava,pogovoto sto tolerisu profile koji varaju ljude preko ovog sajta,licmo sam ja videla profil koji mi je salo poruke za prevaru,isti taj profil je stajao par dana,iako su ljudi pisali negativne ocene,sto nije uredu,ali zato da su mi danas skinuli za clanarinu odmah ujutru,tu su azurni... Mislim da Vama brisu oglase zbog Al slika. Ceo profil Vam je sa takvim slikama. Ni slike profesionalnih fotografa nisu dozvoljene. Stanje predmeta morate realno prikazati.
pre 2 dana, 23:02
> GabiProdaja: > > Maki9090: > > Takodje i meni,mislim da brisu nasumicno,ne znam zbog cega,mislim da ako placamo redovno ne bi trebalo ovako nesto da se desava,pogovoto sto tolerisu profile koji varaju ljude preko ovog sajta,licmo sam ja videla profil koji mi je salo poruke za prevaru,isti taj profil je stajao par dana,iako su ljudi pisali negativne ocene,sto nije uredu,ali zato da su mi danas skinuli za clanarinu odmah ujutru,tu su azurni... > Mislim da Vama brisu oglase zbog Al slika. Ceo profil Vam je sa takvim slikama. Ni slike profesionalnih fotografa nisu dozvoljene. > Stanje predmeta morate realno prikazati. Ja imam sve realne slike uzivo slikane,nijedan proizvod nije okacen a da nije slikan,navedeno stanje,mana ili slicno,pa makar bila jedan koncic,mislim da je u necemu drugom problem,posto vidim da neki profili imaju dosta negativnih ocena,pa ih ne sankcionisu,da ne pricam o prevara profilima koji stoje po par dana,pa dosta ljudi novih nasedne na prevaru,meni svaki dan po neki profil salje da bih nasela. Dosta njih kaci slike sa neta,pa ni to ne skidaju... Ako je problem u kolicini oglasa sto mislim iskreno da jeste neka uvedu clanarinu da ie cena do 100 oglasa jedam a veca od 100 pa na vise.. Ako su azurni u skidanju novca za clanarinu,onda neka budu i u menjanju pravila sajta,jer koja je poenta placanja ako ne mozemo da prodajemo ili kupujemo,ja kad izgubim oglas iz sacuvanih ne mogu da ga nadjem odustanem od kupovine..
pre 2 dana, 23:45
Мени није баш најјасније зашто се бришу Ал слике. Ако ставим слику предмета уживо и слику на моделу(сви се слажемо да ствар лепше изгледа на моделу него на офингеру), зашто се брише? Притом сваки купац пре куповине има право да тражи додатне слике :)
pre 2 dana, 08:56
Na poslate mailove niko ne odgovara, ne vredi ni pokušavati. Nema veze ni AI fotografija, ni tagovi. Ja sam imala sve moje lične fotografije, bez ulepšavanja, ispravne tagove i opet obrišu. Članarina redovno plaćena. Sa druge strane muk.
pre 2 dana, 11:20
> Andjelaa_2024: > Мени није баш најјасније зашто се бришу Ал слике. Ако ставим слику предмета уживо и слику на моделу(сви се слажемо да ствар лепше изгледа на моделу него на офингеру), зашто се брише? > Притом сваки купац пре куповине има право да тражи додатне слике :) Mislim da u privatnoj poruci imate pravo da pošaljete sliku sa interneta i AI sliku radi ilustracije ako kupac želi da vidi kako predmet stoji. Ostalo treba da budu Vaše slike bez ulepšavanja, jer kupac treba da zna šta kupuje i da predmet odgovara onome što vidi na fotografijama. Ako dobije nešto što nije kao na slici, nemojte se iznenaditi ako da lošu ocenu.
pre 2 dana, 14:09
Stavljam u attachment sliku moju iz gelerije da se vidi, pise datum i mesto ( vinarija zvonko bogdan) slika je jedna od 3 koje sam stavila, vezano za duboke pantalone iz zare. Niti je Al niti ista, ja na njoj. Na svim slikama gde sam ja oni brisu. Iz kog razloga? Tagovi dobri. Ovaj sajt koristim jako dugo i znam sta je zabranjeno a sta ne.
upload
pre 2 dana, 15:39
> GabiProdaja: > > Duskenzi1234: > > Upravo su mi opet obrisali sliku. Sliku na kojoj sam ja. Drugi put za dva dana. Placam uredno, pisala sam adminu, niko da odgovori. > Oglase Vam brisu jer ne navodite tacno stanje predmeta. Novo bez etikete je potpuno nov, nikada nosen predmet, samo bez etikete. > To sto placate clanarinu ne znaci da mozete krsiti pravila sajta. Vrlo navodim tacno sve. Koristim ovaj satj preko 9 godina i znam sta je dozvoljeno i kako se navodi.
pre 2 dana, 15:40
Ako je fotografija objavljena na društvenim mrežama i / ili sceenshot, admini će obrisati oglas.
pre 2 dana, 17:38
> Duskenzi1234: > > GabiProdaja: > > > Duskenzi1234: > > > Upravo su mi opet obrisali sliku. Sliku na kojoj sam ja. Drugi put za dva dana. Placam uredno, pisala sam adminu, niko da odgovori. > > Oglase Vam brisu jer ne navodite tacno stanje predmeta. Novo bez etikete je potpuno nov, nikada nosen predmet, samo bez etikete. > > To sto placate clanarinu ne znaci da mozete krsiti pravila sajta. > Vrlo navodim tacno sve. Koristim ovaj satj preko 9 godina i znam sta je dozvoljeno i kako se navodi. Obrisali ste oglas, na koji sam Vam skrenula paznju, gde ste naveli netacno stanje predmeta. I dalje tvrdite da znate i da postujete pravila, ali Vam ih admini nepravedno brisu. Mozda su i nepravedni jer ne igraju po Vasim pravilima, al sajt nije njihova prćija, kao sto nije ni Vasa iako placate clanarinu, i rade kako im je naredjeno
pre 2 dana, 18:02
1 2 3