Hocu samo da ovo dodam.
Preko drugog jednog sajta, kupim po fixnoj ceni fotelju za lokal.
Cena visoka naspram drugih, pitam jel' sve ok, kaze zena jeste.
Donose mi md i brat u lokal fotelju, ja slog kad nisam dobila, izguljena po rukohvatima, viri sundjer na par mesta, sunjder na sedalnom delu samo sto ne izbije.
ODMAH pozovem prodavca, prvo krenem fino, ona krene bahato, tu joj objasnim da cu joj svakako u roku od dva dana vratiti fotelju i uzeti pare nazad za istu i pare za gorivo, tj 500din resto, dase ne bismo raspravljale dalje.
Dva dana pokusava da me zavlaci, e onda sam pocela ja da šištim i onoj koja ide na bahato objasnim da i nad Popom ima Pop.
Fotelja je bila kod nje u roku od 3naredna sata, a pare kod mene.
Odradila sam fotke, postavila na dodaj.rs, i ocenila gospodju.
Negativno, naravno.
Zasluzila je.
E, tako treba svuda.
Otkriti prevaru i tacka.
Meni ne bi savest bila cista da slazem da je sve ok, pa neko drugi nasedne.
Hocu samo da ovo dodam.
Preko drugog jednog sajta, kupim po fixnoj ceni fotelju za lokal.
Cena visoka naspram drugih, pitam jel' sve ok, kaze zena jeste.
Donose mi md i brat u lokal fotelju, ja slog kad nisam dobila, izguljena po rukohvatima, viri sundjer na par mesta, sunjder na sedalnom delu samo sto ne izbije.
ODMAH pozovem prodavca, prvo krenem fino, ona krene bahato, tu joj objasnim da cu joj svakako u roku od dva dana vratiti fotelju i uzeti pare nazad za istu i pare za gorivo, tj 500din resto, dase ne bismo raspravljale dalje.
Dva dana pokusava da me zavlaci, e onda sam pocela ja da šištim i onoj koja ide na bahato objasnim da i nad Popom ima Pop.
Fotelja je bila kod nje u roku od 3naredna sata, a pare kod mene.
Odradila sam fotke, postavila na dodaj.rs, i ocenila gospodju.
Negativno, naravno.
Zasluzila je.
E, tako treba svuda.
Otkriti prevaru i tacka.
Meni ne bi savest bila cista da slazem da je sve ok, pa neko drugi nasedne.