Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Koliko puta vam se dogodilo...

Da vam neko pokloni neku glupost uz kupovinu??? Po principu, vi porucite predmet, a prodavac vam uz kupljeni predmet posalje neki idiotluk koji vam je prvo beskoristan, koji je iz praistorije i koji ni neko ko je umro 1946.god ne bi koristio u mladosti... A na sve to, preskoci vam granicu gramaze za postarinu koju vi placate?? Koliko ste ovde samo nasli predmeta koji su na poklon, a i njih niko nece? Koliko ste ovde naletali na predmete koji su ocigledno osteceni tako da NE MOGU vise da se koriste, a prodavac ih ipak, prodaje, iako im je odavno mesto u kontejneru?? Da li zapazate takve stvari? Sa duznim postovanjem svacijoj dobroj nameri, ipak neka roba nije za kupca i nije za poklanjanje. [slika:903fbb94-ab96-478f-aa7a-e9cfe5364596]
2013 11 17
nije mi se desilo jer bas iz tog razloga ne saljem poklone, ne mogu da razmisljam sta se kome svidja ali kada hocu da poklonim, lepo stavim na profil pa izabere svako sta mu odgovara, nekako mi je to najlogicnije
2013 11 17
Axaxaxaxaxaxaxaxaxaax [:smejuljiti] ovo za gramazu je vrhunsko [:smejuljiti] [:smejati] ja sam skoro od vanessabi dobila prelepu ogrlicu na poklon, odusevljena sam njom, evo sad cu vam je slikati.. [:osmeh] [:lepota]
2013 11 17
ja sam uvek za varijantu da korigujem cenu predmeta ili postarinu podelim, nekad i celu platim, ali ne saljem pokloncice. Mislim, bolje da ucinim kupcu da prodje koliko toliko jeftinije, nego da mu povecavam cifru postarine tako sto cu da mu utrapim neko smece. ZNAM koliko devojaka poludi kad vidi poklon koji im je beskoristan, a koji ispada da su platile na kraju kroz postarinu.
2013 11 17
E,a mene zivo zanima koji je to npr. predmet iz praistorije koji bi neko mogao da pokloni [:keziti] ...ama bas nista mi ne pada na pamet. Sta,sta,sta,staaaaa [:smejuljiti]
2013 11 17
[slika:9eb8aa49-8684-4ff4-b868-71aa1593a845] neupadljiva, jednostavna a prelepaa [:lepota] [:lepota] Hvala joj jos jednom!!! [:poljubac]
2013 11 17
Joooj ja sam sama do skora slala poklone iz najbolje namere,ali sam zapravo shvatila da time nikom ne cinim nista dobro [:sokiran] Kupcu se poveca gramaza pa plati vise,a ja se ubijem sta ubaciti kao poklon iako mi niko nista nije trazio... Činjenica je da ono sto ja ne bih nosila,sto nije vise u mom okviru interesovanja ne trebam nametati ni drugima. [:osmeh] Hvala Bogu pa sam shvatila [:smejuljiti] [:smejuljiti] Sto garderobans kaze, stavis na profilu,oznacis kao poklon pa ko zeli... [:jezik] [:stidljiv]
2013 11 17
Ja saljem poklone koji su novi i teski koji gram, ali ne svaki put nego kad mi se neko jako svidi, a nekad sam i zaboravljala da posaljem poklon a bas sam htela. :) A ako im se ne svidi naravno da mogu da daju nekom kome ce se svideti xD
2013 11 17
Andjo, extra, i ja sam se skoro sa presedanom menjala sa jednom clanicom, devojka kao da mi je usla u psiholoski profil i poslala mi je rokovnik i kupku kao poklon, jeste izasla postarina vise, ali ionako je bila razmena za glavni predmet, a pisamce me je odusevilo i rasplakalo. Medjutim, kupovala sam, i npr umesto da mi clanica posalje samo majicu, posalje mi i dzemper koji ne bih nosila ni mrtva ne zato sto sam ja fancy ili ne znam ni ja sta, nego jer on prosto, nije ni za pranje poda. Takodje, desavalo mi se da ostavim mojima cifru za postarinu, a onda ispadne da je visa, jer eto, neko hoce da ucini dobro delo, i posalje mi nesto sto meni ne treba, a ja platim to bezveze kroz postarinu
2013 11 17
ElKahina, npr majica sa izbucanim slovima, raspalom aplikacijom, mrtav i stvrdnut lak za nokte... Beskoristan predmet.
2013 11 17
Ja cesto ubacim poklon, ali to su najcesce mindjusice, posto pravim nakit i toga uvek imam..naravno one nece bitno uticati na gramazu i do sada su sve devojke odreagovale pozitivno...
2013 11 17
Jaoo Sarooo tebe sam zatrpala sa one dve kosulje [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejati]
2013 11 17
mojim kupcima u radnji, spakujem cokoladicu, bombonicu, ali imaju i svoje kartice na koje upisujem svaki put 10% od kupovine, i kad sakupe svih deset polja, imaju za tu sakupljenu vrednost nesto gratis... Malo bi mi bilo bezveze da namecem nekome nesto da uzme po svaku cenu, ovako mi je ok, ja im ponudim 10% od potrosenih 10kupovina da imaju gratis, to je npr jedan dzemper, lonice, ali bar sami odaberu, ne namecem nista
2013 11 17
e ovo sa karticama ti je extra ideja, bas mi se dopada
2013 11 17
Mindjusice su ok, onako malo slatko, ali kad mi neko uvali neku raspalu majicu, nesto veliko, gabaritno... E onda je bezveze. Super paznja i sve oko toga, ali bolje da devojci spakujem predmet i ja platim postarinu onako surprise, nego da je iznenadim sa 100din vecom postarinom
2013 11 17
1 2 3