Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Koliko puta vam se dogodilo...

Kako da ignorises kad to dodje takav paket??
2013 11 17
Nisam mislila na prevare, komentar se nije odnosio na tvoj post, vec na stvari koje su postavljene, bez ostecenja, za poklon...
2013 11 17
Zalosno je, ipak , sto se sajt zatrpava odredjenom kolicinom "smeca" pa tako nekad nemozemo doci do nekog solidnog predmeta od dronjaka koje nije ni za kontejner. Nicije stvari ne treba potcenjivati,ali slozicete se da dobar deo postavljenih predmeta nije ni za kontejner. Zakacila sam nekoliko tema ogorcenih devojaka koje su umesto lepo uslikane krpice,dobile smrdljivi flekavi iscepani dronjak i na kraju bacale jer prodavac nije hteo da primi nazad. I meni se desilo. Predmet jeste bio jeftin,ali sam i za manje pare ovde nalazila solidne stvarcice. A sto se tice predmeta koji sam kupila-bolje stvari sam bacala u djubre.
2013 11 18
Bas to. Mislim da je bitno i pogledati sto JOS prodavac ima na svom nalogu i kako ceni, jer time najbolje dolazimo do zakljucka koji je krvakitet i stanje necega sto je bas jeftino. A takvi prave problem devojkama koje imaju bas niske cifre, a odlicno ocuvane stvari sa tacnim opisima, tipa Hellenita888-sa njom sam vise puta saradivala, jednom nije htela da mi proda majicu jer je sama videla da je ostecena, tj da ima flekice od dezodoransa. E, to je za mene ok saradnja. Ali ona moze potpasti bespotrebno pod sumnju jer ima jeftine stvari, a ovde po difoltu ide da su jeftine i ostecene, cak neko ima i skuplje, a prodaje smece. Da poklone i ne pominjem, kad ti uz predmet koji kupis stigne neka majica, dzemperak, pod obavezno bude ostecen.
2013 11 18
DzoDzo, extra ti je ideja to za kartice. Bas mi se svidja. [:osmeh] (sto rece jedna clanica, sad mi bas dobro dosao smajli sto tapse) [:smejuljiti] To sa karticama me podseca kao u nekim salonima sto daju kartice kad ides u solarijum, pa je npr 5 ili 10x gratis. [:osmeh]
2013 11 18
Niko mi još nije poslao poklon koji je povećao cenu poštarine. Ali poklona za kontejner je bilo i te kako... a i onih koji su totalni promašaj i koje sam prosledila dalje.
2013 11 18
Ja baš volim kad me iznenadi poklončić [:lepota] Mada ja radim samo razmene i svako plaća poštarinu za paket koji šalje, tako da niko ne plati više zbog dobre namere... :) Jednom sam dobila na poklon gaćice (sa etiketom [:jezik] ) i dokolenice koje su se skroz uklapale sa stvarima koje sam tražila, tako da je izgledalo kao kompletić, i uz sve to minđuše. Bila sam i više nego oduševljena [:lepota] A kada sam slala, slala sam nekorišćenu kozmetiku, najčešće one mini bočice mleka za telo, kremica i sličnih mazalica. Kao za inat, prvi put kada sam poslala poklon i platila poštarinu, bila sam prevarena [:besan]
2013 11 19
1 2 3