Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Koliko puta vam se dogodilo...

Sanjaa, ti si po tom pitanju divna bila, jer si mi rekla za to, ja sam znala i rekla sam ti da hocuuu. U sustini jako volim poklone :D Ali, ne bih volela da dobijem ukoriceni lak ili majicu sa rupicama :O A Dzo, ono pismo, kako je to divno iznenadjenje, lepse nego bilo koji poklon :D A ja poklanjam ono sto pravim, verovatno pretpostavljate sta ;D
2013 11 17
Kartice su odlicne, imam mnogo onih koje bi se cenkale, ali to sprecavam tako sto im dajem kartice, upisujem i kod sebe u rokovnik i u njihove kartice, i nekako, slatko mi bude kad zene prvo vade karticu pa pare, jer zaista vidim da im prija i ta paznja, mnogo ih ima koje dolaze posle posla makar samo da provrsljaju sta ima novo ili onako, svrate u prolazu [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:osmeh]
2013 11 17
Ja uz nakit dodam još neki komad na tu foru i niko se do sad nije bunio. [:stidljiv] A ne utiče na poštarinu - koji dinar preko, to na moj račun ode. [:stidljiv]
2013 11 17
Ok je kad je razmena ,pa svaka plati svoju postarinu i posalje pokloncic o svom trosku. To je lepo [:osmeh] ....ili bas neka sitnica,tipa,lagana esarpa ili mindjusice npr. Ali stvrdnuti lak za nokteeee [:uplasen]
2013 11 17
uvescu i ja ovde kartice koliko mi se svidja ideja [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 11 17
Ja sam stavila nekoliko stvari na poklon. Članice su se javljala da žele. Sutra šaljem dva paketa: jedan samo sa poklonima, a drugi devojci koja je kupila pantalone i izabrala kaiš za poklon. [:osmeh] Ubacivanje poklona bez znanja je glupo jer ne poznajemo onog kome šaljemo. Sve je to dobra namera, ali bolje ipak da se pita pre nego što se nešto pošalje. [:osmeh]
2013 11 17
Mogu da ti posaljem kako kod mene izgleda, pa da imas otprilike sta i kako [:stidljiv] [:osmeh] [:osmeh]
2013 11 17
[:smejuljiti] nezgodno je za krpice ali super ideja za lokal (nemam smajlija sto tapse) [:osmeh]
2013 11 17
Ja obozavam poklone [:stidljiv] a volim i da poklonim,dok sam pravila nakit delila sam sakom i kapom [:smejuljiti]
2013 11 17
Dajem uz kupovinu poklon, ali uvek pitam kupca sta mu se od toga dopada, nikome nista ne namecem... to su uglavnom lagane stvarcice...
2013 11 17
Eto, i na nekim poklonima ima bezvezna oznaka poklanjam, jer su ti neki pre za kontejner.
2013 11 17
Ja uz kupovinu kod mene obavezno praktikujem poklon! Ali uvek pitam sta otprilike voli taj neko... Nekoliko puta sam slikala predmete odvojene za poklon pa su devojke birale. Jedna clanica se cak vise na kraju odusevila poklonom nego predmetom koji je kupila. I ja volim isto tako kad zateknem pored predmeta neku sitnicu. Desavalo se da to bude glupost,ali i ozbiljna stvar. Ne poklanjam nesto cisto da bih poklonila,vec to nesto treba da ima odredjenu vrednost. Odlicno razlikujem kontejner i poklon.
2013 11 17
Ne treba podcenjivati ni omalovazavati bilo koji predmet postavljen na stranici...ako administratorka odluci da neki predmet nije pogodan za postavljanje u oglas,sama ce ga obrisati.
2013 11 17
Predmet ovde obicno bude lepo ufotkan, a kad dodje, sacuvaj Boze, rupe ili ko zna sta. Ima ovde dosta smeca, ali to doduse nije niciji problem nego problem prodavca i one koja se zezne pa kupi. Mada, i tema je poklon pa je glupo i pisati o kupovini
2013 11 17
Slazem se da ne treba ponizavati, vazna je dobra volja i gest, a ako nekome ne odgovara neka ignorise.
2013 11 17