Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li verujete u crnu magiju?

Ja takve filmove gledam prepodne...do uvece mi ispare iz misli....sad kad bi gledala! Juuu...cekala bi da svane pa da spavam. A moram da priznam,kao devojka gledala sam i u ponooc i kad oces. Postala sam p***a plasljiva kad sam rodila prvo dete.... [:sokiran]
2013 11 24
Imamo mi ovde jednu sto cuje glasove iz uticnice [:smejuljiti] Kosi u spavacici u ponoc bastu [:uplasen]
2013 11 24
daga to je nesto drugo,to nije magija...baju se deci srdonosci,to u ustima,zaboravih kako se zove....bradavice...cak se i hemoroidi baju. [:smejuljiti] Daj neku pricu o vradzbinama,vesticama...uplasi nas malo,vidis da se samnom sprdaju i smeju... [:smejati]
2013 11 24
E takve komsinice nemam...a jbg ne moze sve u banat [:smejuljiti] zato su kod mene bili vanzemaljci [:smejuljiti]
2013 11 24
A imamo i jednu sa dva lica,normalna je dok ne popije jogurt,kaze kroz njega udje ova druga u nju [:smejuljiti]
2013 11 24
Mozda da gledas film Mama, moja sestra koja voli horore se prestravila...ili jedan od retkih koje sam gledala recimo Isterivanje djavola iz Emily Rose, tu bas ima izmedju ostalog ta prica kada se covek stalno budio oko 3 ujutru i jedne noci je setao kroz kucu i video neku crnu ogromnu siluetu u dnu stepenica [:uplasen] evo sad se najezi...a horor koji nije bas klasican horor, zato mi se i svidja, prosto atmosfera je jeziva i cudna ceo film, ono sa Nikol Kidman, The Others
2013 11 24
the conjuring sam pogledala jeste strasan ali je jako dobar...silent hill cu sutra onda [:osmeh] sad vec skidam The Last Exorcism 2, nisam ni znala da ima drugi deo pa u da vidim kakav je [:keziti] ahhahahahhahah glasove iz uticnice??? sta kazu? [:smejati]
2013 11 24
sve sto si nabrojala mileva sam gledala [:osmeh]
2013 11 24
Mislim da je zena u pitanju...ona se budila u 03:06 ja mislim...za taj film Mama sam videla omot i bilo mi je strasno...The Others sam gledala,super je film,ali mi nije strasan.
2013 11 24
Moj muz je igrao igricu Silent Hill...o cemu se tu radi?
2013 11 24
zivim na selu i ovde svasta ima [:smejuljiti] jedna starija zena koja se takodje bavi vrazbinama svake mlade nedelje (kada je mlad mesec) u 00h izlazi skroz gola na raskrsnici sa vretenom ide u krug i nesto vraza e sad sve je to radila dok ljudima nije do..rcilo pa su je sacekali i izudarali bila je tu i policija i hitna pomoc svasta se idesavalo ali prezivela je mada vise je ne vidjaju da izlazi i radi to sto je do sada
2013 11 24
Kazu da je vreme za spavanje [:smejuljiti] Likice mislim da je o nekoj devojcici,davno sam gledala,nesto joj se izdesavalo pa se sveti,ako ne gresim [:stidljiv]
2013 11 24
daga [:uplasen] ja sam samo slusala te price..i kod nas je bilo tih baba,sreca pomrle su...ove mlade vestice izgleda imaju nove tehnike..internet i to... [:smejati]
2013 11 24
Cek prvo da skupim hrabrosti za ovaj conjuring pa cu posle taj da gledam...zvala sam drugaricu,rekla je doci ce jedno jutro da gledamo,bas smo obe hrabre..
2013 11 24
[:smejati] [:smejati] [:smejati] aj da se zaustavimo na 13toj strani [:smejati]
2013 11 24
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 29